16

Цитирам

преди 10 години

"До patica s Уникален прякор ЕВАЛА утрепа ме направо :D" и "Таня Митова: Бях преди година там:))Наистина е уникално !Разминавах се с нормални хора,които бяха като мене там:)Не видях някой да унищожава нещо и да хвърля ***.Преспахме в старата хижа ...нямаше ток,но беше уникално..."-----------------------------------------------------------Престанете да убивате уникалната думичка "уникално", тя губи смисъл в използване за щяло и нещяло, само защото било модерно! Също като "яко" и "кефене".

15

Епохален

преди 10 години

А някога преди 10 000 г. са били ледници и не са съществували! Просто климата се променя и без човешка намеса.

14

Анонимен

преди 10 години

Българи=***

13

Анонимен

преди 10 години

в България каква природа има,точно никаква,*** грозната и мрачна държава

12

Богдан

преди 10 години

До АнонименАз така за двореца и ботаническата градина в Балчик..Питат ме къде е двореца - ЕТО и показвам сградата на момче и момиче..а те ..АМА ТОВА ЛИ Е??!..МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ..НИЕ ОЧАКВАХМЕ ИСТИНСКИ ДВОРЕЦ А ТО ПО-ЗЛЕ ОТ СТАР ХОТЕЛ,СИГУРЕН ЛИ СТЕ..и ме гледат намусено!

11

Анонимен

преди 10 години

Да станат,то и без това само клошари ходят там

10

Таня Митова

преди 10 години

Бях преди година там:))Наистина е уникално !Разминавах се с нормални хора,които бяха като мене там:)Не видях някой да унищожава нещо и да хвърля ***.Преспахме в старата хижа ...нямаше ток,но беше уникално.Луна, огън имаше палатка с младежи:)Хижарите разказаха ,че водата намалява в езерата не вали дъжд,а не че хората са виновни!

9

до 10

преди 10 години

Смях, смях , ама ако си гледал репортажи от Афганистан , ще видиш че талибаните сноват по техните планини ,които са доста по високи от нашите с китайски маратонки и хич не им пука :)

8

Анонимен

преди 10 години

Отивам зимата там, нямаше никакви хора. Снегът е до колене, няма пътечка, трябва да вървиш със снегоходки. Времето е слънчаво. Гледам двама стоят в далечината. Настигам ги и ме питат къде са езерата. Показвам им и им казвам, че са под снега и не се виждат, а и няма да стигнат чак до там. Момче и момиче бяха, момчето с дънки и маратонки, а момичето също с дънки и някакви ниски обувки. Смях, смях, ...

7

AlekoKonstantinov

преди 10 години

Е дева маму, една природа ни остана и нея искаме да унищожим. Какво е това племе, bulgarians barbarians

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5Не си ме разбрал правилно.Ако искаш може и бос да ги качиш.Идеята е че лифтовете АТВтата и моторите които пърполят из планинските пътеки дават достъп до планината на хора на които просто не им е там мястото, респективно на хора , които не ценят нищо и съответно замърсяват .

5

do 5

преди 10 години

може и на челна стойка да си го изкачил, но тоша не те прави повече турист от другите, а поредния ид**т който се мисли за нещо повече

4

Салахадин

преди 10 години

Качвах се веднъж,беше малко по надолу от езерата!!Видях огън събрани камъни за пещ една скара ръчна и една мутренска компания, си беше нарязала дърва с резачката от Рила представете си!!И си правеха скара с няколко стека гуменки!!!Коментара го оставям на вас!!!

3

Анонимен

преди 10 години

До patica s Уникален прякор ЕВАЛА утрепа ме направо :D

2

Bai-Hui

преди 10 години

За целта никакви лифтове, не трябва да има до там.Който иска да ходи пеш.Да видим тогава ще има ли кифли с токчета горе.

1

patica s laina

преди 10 години

Е може и да се намери някой луд, който да иска да посети именно "седемте рилски блата" в бъдеще. Но трябва да е уникално блато, за да има интерес. Например вътре да се изхвърлят трупове и манджи.