5

Иван

преди 10 години

Това е втори проект на екипа на кмета инж. В. Илиев. По първия бяха осъдени. Тук се говори за близо 2000000 лв., като проекта е от ноември 2011 до ноември 2013 г. До този момент не е направено абсолютно нищо. Не ми се вярва за оставащото време до края на проекта да се направи нещо друго освен замазване на очите.

4

Денислав

преди 10 години

До СлавиПод "честване" аз разбирам да се отдаде почест на загиналите, не да се прави "купон", затова че са загинали. Същото е и със смъртта на Васил Левски - отдаваш почест на човек загинал за родината си.За Самуилова крепост мога да каже, че място е красиво и наистина има нужда от реставрация. Ходил съм само веднъж преди години и табелки нямаше, "паметника" (ако мога така да го нарека" на върха беше в отвратително състояние (буквално беше тоалетна). Помня хубавите, големи дървета до реката.

3

Морето

преди 10 години

И снимката с парите е за друга културна новина!

2

Слави

преди 10 години

Браво бе, голямо честване ще е. Ще честваме погрома ни и ослепяването на толкова много българи? Замислете се и се поучете от голямата грешка с "честването" смъртта на Васил Левски! Значи голямо веселие ще е. Иначе браво за идеята.

1

Анонимен

преди 10 години

Няма да е зле да направят и велоалея от Петрич до Самуилова крепост.