27

вечен траур

преди 10 години

За нас траур,а в народното събрание закачки и усмивки,хайде стига с тези без мислени траури.Всичко е само за близките на загиналите, другото е гадно лицемерие!

26

ЧОВЕК

преди 10 години

ХОРА СТИГА СМЕ ГИ ХРАНИЛИ ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ "бизнесмени".ТЕ НЕ СА БИЗНЕСМЕНИ,А ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ДАЖЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ,А УБИВАНИ НА МЯСТО С КАМЪНИ.КУПУВАТ СИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛЕЗОТИИ,А НЕ ИНВЕСТИРАТ НИТО ЛЕВ В ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА ЗА РАБОТА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАПЛАТИТЕ КОИТО СА 10 ПАТИ ПО НИСКИ,А ТЕЗИ ПАРИ ОТИВАТ ПАК В ДЖОБА ИМ.НЕ Е ВЯРНО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И АКО СЕ ДИГНЕ МИН ЗАПЛАТА НАПР НА 1000ЛВ ЩЕ ИМА БЕЗРАБОТИЦА.ЗАТОВА СМЪРТ НА ВСИЧКИ РАБОТОДАТЕЛИ И ПОЛИТИЦИ В БГ!!

25

kalinkamalinka

преди 10 години

много лошо , лошо ,лошо. Това е България днес.

24

bgsoldier

преди 10 години

Викахте, че по времето на герб хора умирали и се самоубивали, а сега какво става - още по-лошо , хора си заминават не по собствено желание - двете млади момичета на Цариградско, тези момчета от мината и други - правителството ни е прокълнато и от тук нататък с тях ще е така.Лека им пръст на всички починали!

23

Анонимен

преди 10 години

Популизъм от олигарски.... трябва да има единен критерии за национален траур.. а не всеки когато му кажат от PR отдела за прави такъв. Умряха наведнъж 5 младежи -имаше ли траур?? Един се самоуби - имаше ли? Зимата един се запали - траур... вместо на момента да беше извършена цялостна проверка във фермата, и щом както казва министъра, има драстични нарушения - Цацарова да се е сезирала и вече да сме видяли поне две пресконференции от съдебната палата... не занимават с глупости

22

Време е за смяна

преди 10 години

Лека им пръст на момчетата. Но вместо национален траур, бих се радвал да чуя, че собственикът, главният инженер и цялото ръководство на мината са окошарени. Националният траур не ме топли, но веста че тия безотговорници са окаушени ще ми изпълни сърцето от доволство. Време е безотговорните да си ядат мазната опашка. Много се навъдиха през тези 24 години. Махалото трябва да тръгне назад и да обере всичси ***, дето се нагушиха за наша сметка.

21

Анонимен

преди 10 години

КОГАТО РАБОТНИЦИТЕ УМИРАТШЕФОВЕТЕ НА ФИРМИТЕ ЗА КОИТО СА РАБОТЕЛИ ИСКАМ ДА СА ЗА 100ГОДИНИ /ЗА ВСЕКИ МЪРТЪВ РАБОТНИК 25 ГОДИНИ ЗАТВОР/ ЗА ВСЕКИ МЪРТЪВ РАБОТНИК ВСЕКИ СОБСТВЕНИК КОЙТО ЕКСПОАТИРА ТРУДА МУ 25 ГОДИНИ БЕЗ ПРАВО НА НАМАЛЯВАНЕ В ЗАТВОРАТОЧКА

20

batevale

преди 10 години

Мир на праха им !.........НО ! Всеки божи ден у нас умират по толкова хора от катастрофи.За тях няма не само национален траур ,но се приема като нещо нормално..................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

MOTOPETKA

преди 10 години

Лека им пръст на хората... Съболезнования на семействата им... Моля всички коментиращи - не политизирайте трагедията на опечалените! Просто сведете глави... Хората загинаха за хляба си...

18

Анонимен

преди 10 години

Щом има обявен национален траур,значи има сбирка на дсмутроченгеджийски величия в НДК и пушат пури,както предишния път

17

спецназ

преди 10 години

До Весела Пред национална трагедия ,която е породена именно от *** ,наистина партитата и веселбите са на първо място.

16

Весела

преди 10 години

до 14Ами не се ли сещаш, че има хора които са планували сватбите си или други семейни тържества преди месеци и няма как да ги отложат?

15

спецназ

преди 10 години

Дълбок поклон пред паметта на загиналите момчета! Съболезнования към близките.

14

Анонимен

преди 10 години

Така ще бъде, ще мрът хора защото собствениците - работодатели изцеждат и последната капка сила от хората, които им работят като роби. Работим като роби защото няма алтернатива. Няма алтернатива защото няма работа. Няма работа защото икономиката е мъртва. Честито на печелившите.

13

черноработник

преди 10 години

толкова ли струва човешкият живот на бизнеса в нова еврепейска българия-1000лв и кофичка кисело мляко,да ни пази от угрози ,ама от най евтиното дето за айрана не става .ААааа за бравих и за малко хартия за некролозите

12

Bobo

преди 10 години

След като стана ясно ,че в тази мина са нарушени правилата за безопасна работа на концесионерът е задължително прокуратурата да му повдигне обвинение за причиняване на смърт. Крайно време е прокуратурата да се само сезира.

11

Ajax4o

преди 10 години

До АнонименАми ние и с траура няма да върнем хората! Моите уважения към хората, ама това не е повод за траур! Това е повод за съдебно преследване!

10

Богдан

преди 10 години

Против!Стига популизъм!

9

Анонимен

преди 10 години

Ние сме в национален траур от 1989год. Съболезнования на роднините на загиналите.

8

Въпрос

преди 10 години

По добре гладни или умряли?