11

Franko

преди 10 години

34-годишният екстремист отне живота на 77 души на 11 юли 2011 г., като първо взриви бомба в Осло, а после нападна младежки лагер на близкия остров Ютьоя.22.07.2011 !!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Колкото и странно да изглежда, това само показва колко категорично си спазват законите в Норвегия, и колко качествена и безпристрастна е съдебната им система - неподдаваща се на обществен натиск и емоции. Съдът е постановил - такова и такова престъпление - еди какво си наказание. И точка. Изтърпява си го, и има същите права като и "обикновените" затворници.Колкото и да ги плюем норвежците заради Шенген или просто така (по български), никога няма да ги стигнем.

9

К. М.

преди 10 години

Така де ,той ще направи партия! Бъдещият Хитлер.

8

Анонимен

преди 10 години

Да, а след това и научна титла може да вземе! След което може да преподава в университетите! Невероятно ученолюбив бил тоя хахо!

7

изумен

преди 10 години

Викингите верно съсем изтрещяха? Аз все съм си мислил, че България е ненормална страна, ама след тая новина не съм вече толкова сигурен? Значи може тоя все още да хаби въздуха, а пък България не може да е в Шенген според тях? Заеееееби!

6

az tam

преди 10 години

Както ние се дивим на норвежците, така те на нас. Тука тоя Брайвик, с малко рушвет щяха да го държат в Курило три месеца и да го пуснат да си ходи по града, "излекуван".

5

Анонимен

преди 10 години

Този трябваше отдавна да е изпечен на стола

4

Холандеца

преди 10 години

От страшните викинги са останали само банда олигуфрени. Този човек отдавна трябваше да е екзекутиран публично. Те интернет ще му предоставят, дом, да учи задочно. Направо го пуснете поне да не харчи пари.

3

Ro

преди 10 години

Брайвик е краен в действията си, искаше ми се да има по-нормален начин за справяне с толерастите (защото заради тях Европа се напълни с всякаква ***), но друг изход не виждам. Останалото е лигавщина и празнодумство.

2

thegbc

преди 10 години

То това вече е лудница :)) тези хора тотално откачиха там ...то ще е от студа !

1

а такаааа

преди 10 години

Чудесно.После да го направят и преподавател в университет.