42

до Мето

преди 10 години

Мето ти си един от т.н. платени драскачи ,нали !познах те веднага !как ще платиш да десетки хиляди по улиците ,човече.това е невъзможно дори теоретично,ама като ти плащат що да не пишеш ,нали!

41

Мето

преди 10 години

Преди малко минах оттам. Телевизионните оперотори са 3 пъти повече от тях. Преобладават само полицаи, губят им времето а престъпността трупа кинти и финансира протестите.Но явно парите свършват, желаещи за 50 лв. няма. Трябва голяма метла и да се почне от режисьорите на т.н. спонтанен протест.

40

Анонимен

преди 10 години

"Крещят десетки" или казано по друг начин: крещят няма и сто човека...Аз в кръчмата и по сватби съм виждал да крещят повече хора.

39

Bond

преди 10 години

уф защо ли като чуя "политически елит" ми се повръща

38

vesko02

преди 10 години

До Karabas BarabasПолицаите пазят гражданите от народните представители.Може да са агресивни?Даже май счупиха един рейс.

37

Karabas Barabas

преди 10 години

Петдесет дни се чудя, кого, защо и от кого пазят ежедневно 1000 полицаи набутани като в консерва-копърка из жандармерийските камионетки. Нали това са народните избраници. Народът им се радва, приветства ги, оценява ги по достойнство. Докъде ще я докараме когато се наложи всички институции да се пазят и ограждат от "любовта" на онези които им плащат заплатите. Това ли е демокрацията - ограждения, полиция, жандармерия, палки и каски.

36

kalinkamalinka

преди 10 години

Ай ,че нар. търтеи.

35

Анонимен

преди 10 години

Кви са трътлести тези другарки и другари червени ***!!!!!!

34

kalinkamalinka

преди 10 години

"Елате ни вижте" - то са дебели г..... токчета ,костюмчета , ама май нема го даскорошното спокойствие.

33

Да попитам

преди 10 години

Моля за обяснение. Като има само 20 задрямали пенсионери пред НС, и избранниците от нищо и никого не ги е страх, защо тогава целия полицейски състав е там да ги пази!? Излиза, че нахалост се изразходват милиони за охрана на хора, които нямат нужда от такава, а електората по места го грабят, пребиват, изнасилват и прочие.....Нещо не ги навързвам нещата.

32

ДО 33

преди 10 години

Приятелю, за съжаление тезата ти, че са безстрашните нови герои на България не издържа! Защо като са толкова курнас се криха по тъмни доби по коридори и автобуси!?

31

vesko02

преди 10 години

Не мога да разбера как БСП в София не могат да докарат повече от двайсетина човека в своя подкрепа , а на Бузлуджа -хиляди.Въпроса е -толкова ли ги е срам от принадлежността си че се крият в гората, или са стари навици.

30

Мда..

преди 10 години

Никога рейтинга на тази институция не е бил толкова нисък. Средностатистическия депутат буди уважение сред народа, сиреч избирателите си колкото една средностатистическа ***. Отвращението поражда само споменаването на имената на тези "достопочтени"..личности. Последното, което разбрах е че *** мигрират към морето. Дали могат да плуват?

29

rabat

преди 10 години

До30Какво шубе бе човече?Събрали се 20 пенсионера за безплатното кафе и видиш ли уплашили депутатите-смях!

28

роял

преди 10 години

До БГ Явно си безнадежден случай и затова не искат да си те приберат на 4-ти км! Дерзай - твоя е титлата МЕРИНДЖЕЙ на протести(туи)ращите! И се научи как се пише името на държавата,(която още те търпи) в която пребиваваш!

27

Анонимен

преди 10 години

как така ще почиват , от какво са се изморили позор са те ...

26

Ха-ха-ха!

преди 10 години

Явно голямо шубе ги тресе, щом се движат само в големи групи!!!! Цирк!Да ги видим на разотиване какви мурафети ще измислят!

25

BEZNADEGDNO

преди 10 години

Balgaria nikoga nqma da se opravi dokato naroda e razdelen.Ednite pluqt drugite,tolkova mnogo omraza Stranata stava po-zle i po-zle,naroda zivee v mizeriq ozlobeni edin sre6tu drug Taka s razidenen narod BAGARIA NIKOGA NQMA DA IZLEZE OT TOVA NEVEROQTNO BLATO V KOETO E ZATANALA.........BEZNADEGDNO

24

хан

преди 10 години

...при демокрацията е по -важно мълчанието на милионите , отколкото крясъците на " десетки"- те..

23

Прощално

преди 10 години

Щъркелите вияткръг на заминаване.Жабите размахваткърпи на прощаване.