30

СОЛОМОН

преди 10 години

ТАКА,ТАКА НА ТУРЧИНА САЛТАНАТА,А НА БЪЛГАРИНА ИНАТА МУ *** МАМАТА

29

:)

преди 10 години

Сезон лято 2014 носенето на бански на плажа ще бъде забранено и преследвано със цялата строгост на закона.Снабдявайте се с бурки и шалвари, докато не са вдигнали цените

28

!

преди 10 години

Иронията е ,че *** ,като тебе ще ни определят съдбата

27

dianka.babe

преди 10 години

бравос! таквизи работливи депутати! бравос! знаят как се вади хляба .. почти!

26

Stealth

преди 10 години

"По религиозни причини не е събирал тен на плажа нито веднъж." - ми да си ходи в Турция, и по-конкретно в Анадола. Не съм виждал досега хора да ходят на плаж със забрадки.

25

Анонимен

преди 10 години

Хахахаах религиозен бил резака, единствената им цел е да напълнят шкембето с лой....

24

Злопаметна

преди 10 години

Абе дори за тъпата дума пак Бойко ви е виновен. Не съм гербер, но товма вече просто е омръзнало, стана някаква фикс-идея на слънчасалите: дори за +36 вече Бойко е виновен, аман. Измислете нещо друго де, другари.

23

Иво

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Нещо си в грешка. Твоя кумир по български казва четирийсто вместо четиридесето. Да не говорим за логически несвързаната реч, която често пъти не се улавя поради чуждиците и новоформирани думи, които не съществуват в българския език, но понеже хората не ги разбират и си мислят, че този бил много учен и умен. Иначе често се пренася и говори с патос, който незнайно защо изчезва когато трябва да обясни някой действия, като отсъствието на доган от парламента в миналото например.

22

Коки

преди 10 години

този по религиозни съображения не бил могъл да отиде на плаж, и да заведе там ханъмата си и децата - какъв българин е и какви български и европейски ценности изповядва?! ОСТАВКА И ДА СИ ЗАМИНАВА ЗА АНАДОЛА ПРИ ЕРДОГАН, С ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА - НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ НОРМАЛНИТЕ ТУРЦИ, АРМЕНЦИ, ЕВРЕИ, ... КОИТО СА ЗАЕДНО С НАС ТУК И УВАЖАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ!

21

5

преди 10 години

Защо никой не наблегна на по-скандалната част от хортуването на тоя??? Той открито обиди всички плажуващи жени. Ето ти новина, а не нелепия му опит да реди нови думи.

20

аха

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Като се замисля така като знам английски на по-високо ниво от това в Харлем се чудя защо ли да не стана президент на щатите? Може би няма да ми позволят, защото ще паркирам ер форс1 на софийското летище?

19

er

преди 10 години

и докато се правите на интересни българи правете деца поне по 3 ако искаме да ни има в софето не се вижда ясно картината на етносите но изведнъж , ще дойдат и ще ви забрадят жените ето то вече се случва - депутат иска плажове за релгиозни -демек със бурки и забрадки ,задължителен турски в училищата -Местан така че колкото и да ми скачате идва турският етно президент ако нямаме българчета ,за сега софето се пълни с дечица от провинцията ви слугуват за 900-1000 лв. но деца няма

18

Калина

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Защото:1. Неговата партия е създадена на етническа основа и не трябва изобщо да бъде допускана не просто до управление, а до избори!2. Това, че говориш правилен език не те прави умен, нито интелигентен!3.

17

Кой го каза,а?

преди 10 години

"Кой ден е Велики петък"??????????

16

wertu

преди 10 години

Тоя *** каза една глупост и стана известен ...

15

Michael

преди 10 години

Абе, какво го превъзнасяте тоя Местан, говорел правилен български ... и какво сега - яйце ли да му сварим, банан ли да му обелим или какво ???

14

stefan

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !za6toto e isterik!po govora li 6te gi izbirame ili po delataa,toi var6i grabitelski delaiska6 i toi li da lapne milioni za Belene kato konsultant,za6toto pravilno govori balgarski

13

бай Миле

преди 10 години

"неологизъм" ахахахаха ... тоя е по-*** отколкото изглежда и ... от 240 депутати и около 6 000 000 население, само Местан разбрал думичката !!! ... защо ли ??? Хахахаха

12

електричен ток ББ

преди 10 години

От тези, които ме критикуват искам само едно - да не говорят и да не ме дразнят. Ще изведа държавата от кризата. Единственото, което искам е - мълчете! Какъвто сам си направи живота човек, такъв ще бъде той. Така е направил чичо Пейо, като казал Дий! на кобилката. Тя тръгнала и той падналИмаме наши експерти, които познават този бизнес, защото той е много специфичен, а и, както е определението във физиката насочен от движение на електрични товари - това е електричният ток, той минава и не се усеща пред журналисти от различни медии в отговор на въпрос за далавери в ТЕЦ-овете М

11

просто аз

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !На България и трябват ЧЕСТНИ политици, Местан може и да говори прекрасен български, може и да е умен, но не е честен .