8

Анонимен

преди 10 години

децата , не се удавиха --удавиха ги но първо са ги удошили и после хвърляни, от брата на жената -15год и много ревнувал , вече си е признал , да найстена са *** , но там са събрани повече *** и гръцки, но и мног нелегални азиятци ,повечето работят на полето ,жалко за децата , лек път да имат ,и Бог да е със тях

7

али

преди 10 години

ей веднага казвате *** няма значение това е живо същество аз не мога да заколя кокошка камо ли да убия някого за да убиеш значи психически си зле предлагам за убийствво 40 години за кражба като оня от севлиево 30 години па да видим няма ли да каже къде са парите

6

dimitar_vs

преди 10 години

***,ама са деца.бог да ги прости

5

Анонимен

преди 10 години

***

4

Дари

преди 10 години

Топлината действа зле на човешкия мозък. В жегите много хора исперкаха.. Влакове автобуси и какво ли не.. пази Боже !Бог да прости малките невинни душички !

3

Богдан

преди 10 години

"Според покрусения баща пък бабата, която му е мащеха е убила внуците си, тъй като не ги е искала,гледала е на тях като голямо харчене на пари"..

2

piffacota

преди 10 години

Мир на праха им"(((.***,само на мен ли ми направи впечатление,че месеца дето измина-Юли беше страхотно черен....Август и той започва с трагедия.Дано всичко приключи.

1

Анонимен

преди 10 години

КОШМАР !!!Дано в Отвъдното да са по-добре, малките невинни души.