6

оли

преди 10 години

Като чета невежите коментари нА 2-3ма съфорумци рабирам,че нищо незнаят за исляма.Абсолютно същото се случило и с християните и все още се мразят католици и протестанти,а в миналото как се избивали май тези човеци не помнят,нищо късата памет е характерна черта за вас. Нито 1 религия сама по себе си нито подтиква за убийство/самоубийство,а напротив.Жалко е,че тъпите хора не могат да разграничат религия от използването на религията за политически цели,както е в случая.Че и коменктари пишат.

5

Velin

преди 10 години

За пореден път се убеждавам, че няма по дебилска и по *** религия от исляма. Да изтребваш хора и да го правиш с ясното съзнание, че ще отидеш в рая където ще се наслаждаваш на плътските си страсти и ще живееш като бей, ей това е най - *** нещо на което ги учи корана.

4

tih velikan 681

преди 10 години

Izvikanite atentatori v Burgas sum ubeden,che sa po poruchka na Fes Doganlaru!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Това исляма е най малоумната религия която съществува , що за човек може да взриви невинни хора и да си мисли, че ще яде мед и масло в рая след това .

2

Влади-Мир

преди 10 години

След като доизтребе жалките останки от многобройната платена канибалска орда, спасителят на СВЕТСКА Сирия и на 2 млн православни християни Башар ал Асад, ще помогне на изстрадалия от американска демокрастия иракски народ, който изгуби 3 млн от населението си(1 млн убити от хуманитарни бомбардировки и 2 млн емигрирали) и където са живели 0,5 млн православни християни, а сега са нула. Русия ще окаже "скромната" логистична подкрепа, главно от селско-стопански машини - тип "съветски комбайн"

1

Анонимен

преди 10 години

Ето това са терористите .