18

Neti

преди 10 години

ЕВН никога не е на загуба,ние плащаме разликата,по-рано нещо правеха с електромерите,май ги пренавиваха,не съм сигурна,изгониха показно няколко електротехници,но "класиката" си остана,останалите я продължават!

17

МРАВКА

преди 10 години

ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ ХОРА.НЕМОЖЕ ТЕЗИ КРАДЦИ ОТ ЧЕЗ,ЕВН ДА НИ КРАДЪТ И НИЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ДА СИ ТРАЕМ.САМО ИЗГОНВАНЕ НА ТЕЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СТРАНАТА ЩЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО С ЦЕНИТЕ НА ТОКА.КРАДЕТЕ ТОК ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ,ТОВА Е ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО.

16

Анонимен

преди 10 години

Добър ден. Че то във вилните зони на Варна и и из къщите до "Хр. Ботев" няма нормален електромер бе. Има работещи в ЕнергоПро които срещу 400-500 лв. свалят с до 70-80% отчитането .Пуска се и се спира с дистанционно и никой не може да ги хване.

15

Въпросчо

преди 10 години

Интересното в случая за всички нас е по какъв начин става това манипулиране, и ако то се извършва софтуерно чрез инфраред порта, тогава уважаеми господа това е отговора за зимните сметки на всички.Ако коефициента на отчитане е променлив, тогава може ли някой да ми обясни какво спира самото ЕРП да го надува в своя полза.Този случай е много показателен и ако се изисква допълнителна информация може да изскочи някой голям заек.Все някога някой инкасатор ще проговори и тогава жална им майка...

14

Анонимен

преди 10 години

тия все реват че са им малки заплатитеамаявно са им малки п..........те

13

ЕВН

преди 10 години

Техниците и инкасаторите на ЕВН трябва да се въртят на ротационен принцип по селата. Групите са се сраснали с местните мошеници и във всяко село има хора отопляващи се зимата на климатици със сметки от по 15-20 лв., а при отчитане завишават сметките на редовните, за да не се усети голямото крадене. Най-често услугата "кражба на ел.енергия" се ползва от местния "елит"- кмет, полицай, мутреещи се и др. подобни "величия" за сметка на обикновените хора.

12

Анонимен

преди 10 години

Хубаво за статията, но кой ****ар драскач сложи снимка на ЕОН (дето вече ги няма на хоризонта) на статия за ЕВН ???????????????

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ САМО *** КРАДАТ ТОК И САМО ЗАРАДИ ТЯХ СТЕ БЕДНИ ,ПОНЕ ТАКА ЧЕТА В КОМЕНТАРИТЕ ! А ВИЖ ТИ КВА БИЛА РАБОТАТА ,БЪЛГАРИТЕ СЪЩО КРАДЯЛИ ! АМИ ТЕ АВСТРИЙЦИТЕ ЩЕ СИ ВДИГНАТ ЧУКАЛАТА И ЩЕ СЕ МАХНАТ ,С ПРЕСТЪПНИЦИ ТРУДНО СЕ РАБОТИ !

10

ХА ХА ХА

преди 10 години

тия имат данни за депутати

9

Аз

преди 10 години

Аз знам едно. Електроразпределителните дружества и НЕК ще си вземат парите, независимо по какъв начин е потребена енергията. Въпроса е: кой ще плаща? Тия които си плащат честно, тия които цъкат плюсове или тия с манипулираните електромери?Или може би всички ние с по - висока цена на тока?

8

kiro

преди 10 години

И в Димитровград има такава група ,работят в енергото и сменят някаква част с променена стойност,поради което отчита с до 50 пункта по малко.Приятел от с Злато поле е много доволен климатика работел постоянно а плащал до 15 лева.Поисканите от -майсторите -300лева избил за една зима.

7

Анонимен

преди 10 години

А на Бат Сали кога ще му повдигнат обвинения от прокуратурата за незаконното частно енерго или той има депутатски имунитет?

6

Евро Пси

преди 10 години

Гуантанамера, цялата далавера е в електромера!

5

човек отвътре

преди 10 години

Колко злоупотреби се прикриват на "наши" хора и всичко това се плаща от честните клиенти.Аз лично съм докладвал за такива ......и нищо.Кучетата си лаят кервана си върви .

4

Тео

преди 10 години

Настроенията към коментар номер 1 показват ясно в каква държава живеем. Имам въпрос към всички подкрепящи такъв тип действия - не мислите ли, че след като всички сме толкова пекани Бай *** и гледаме да минем по тънката лайсна в крайна сметка не ни минават нас? Е, щом сте решили да го давате като хитрото овчарче - никой не ви пречи. Но накрая хитрата сврака е с двата крака. Уравнителните сметки започват горе долу от 1 000 лв. нагоре.

3

Красимир

преди 10 години

Да хванат и селската гад Димчо Иванов от 28 блок вход Б от Тракия, колко години е партия с техника от енергото. Сега ми кара червено ауди-селяка.

2

Боб

преди 10 години

Бат Сали бута конкуренцията. Много добре, че са ги хванали сега ако може по бързата процедура....

1

Анонимен

преди 10 години

ДА ЩЕ ПРАВЯТ ИЗМАМИ БРАВО ТО С ТАКИВА КОЖОДЕРИ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ЖАЛКО 4Е СА ГИ ХВАНАЛИ