49

анонимен

преди 10 години

точно тази средна класа ще си остане в БГ

48

nikoga

преди 10 години

Bedna Balgaria, kakto vinagi razdelena,ednite pluqt drugite i omraza,mnogo omraza Nikoga nqma da se opravi bedna mi Balgaria

47

Анонимен

преди 10 години

къде пък я намерих тази средна класа?

46

Ж

преди 10 години

В един абзац, сбито Ройтерс разказва за политическата система в България през последните 25 години: кликите на Българската социалистическа партия боричкащи се за надмощие са готови да се съюзят дори с дявола за да са на власт, да емитират дълг на гърба на българските данъкоплатци (като мен), за да могат да се разплатят с работодателите си, а и за да им остане и те да лапат и да пълнят пеликанските си гуши.

45

Пагона

преди 10 години

До Анонимен 2 Кво ме храните вие бе ***? Ако чаках на вас да ме храните и да ми плащате вече да съм ритнал камбаната. Я си намерете друго забавление,че за революционери не ставате. и престанете да говорите от името на Народа.Не сте упълномощени.

44

Питам

преди 10 години

До PARTIA=MAFIAМетлите вие ли ще си купите или и тях ще ви ги купят?

43

Варна у!

преди 10 години

Никаква средна класа! Всички сме първа класа, освен тарикатите, които се пишат олигарси или млади милиардери. А са си обикновени мафиози. Гоце, къртишев, васил божков, р. овч., гриша ганчев, гергов, доан, местан и другите подобни изчадия...

42

void

преди 10 години

До до Ангела МеркелПо същата причина, поради която ако го обесим на някое дърво ще изкажат съболезнования - защото са дипломати и това е жест към страната. Ако утре назначим бат Сали или Кирил Рашков - те отново ще се обадят лично да поздравят новия премиер.

41

Анонимен

преди 10 години

До стига глупостиМного си ***, бе Саше...

40

Петре Лупу

преди 10 години

В България имаше средна класа преди 89г., но се наричаше пролетариат. Хората които протестират нямат конструктивни предложения за промяна и ще бъдат яхнати от нови политически корпорации.

39

Анонимен

преди 10 години

До boyko_stoewа, именно.Защо само във вести.бг има статия за безумията които си одобряват комунистите в парламента????"Работодатели и синдикати в Тристранката няма да декларират имущество""Това реши Народното събрание, съобщи БНР."КАК Е ВЪЗМОЖНО???? ето така става замитането на следите, те отдавна си гласуваха да са ненаказуеми золумите им, но вече и да не ги притесняват с нахални въпроси хората, нищо да не се знае, да си крадат на воля.

38

Atinapala

преди 10 години

Да, това е революция на средната класа или поне каквото е останало от нея. Преценката на Ройтерс е точна. Но това всъщност са мирни протести на притиснатата до стената средна класа, която е основният двигател на икономиката и въобще на някакъв прогрес. И затова няма значение колко са многобройни хрантутниците, далавераджийте, маргиналите, които подкрепят това правителство, има значение най-вече каква перспектива за страната има точно тази средна класа.

37

нямат право

преди 10 години

Според Фандъкова, незаконно протестиращите имат право да блокират, което си пожелаят кръстовище! А свободните мирни граждани нямат право законно да се придвижват свободно в града!

36

Обамата и Меркел

преди 10 години

След като изборите в България били нагласени, защо лично Обамата и Меркел поздравиха Орешарски за назначаването му за Министър-председател?

35

След провала

преди 10 години

След провала и на оранжевата революция в Украйна, и на розовата революция в Грузия, в България се задава цицената полюция!

34

До boiko_stoew

преди 10 години

Не, Бойко, не! Ако е така, както казваш, прегледай си списъка и виж, дали не си пропуснал някой и ако го допишеш ще ти повярваме! "Списъкът на Бойко", с будната гражданска съвест!

33

PARTIA=MAFIA

преди 10 години

DA IZMETEM TAIA SGAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

boyko_stoew

преди 10 години

До 35Ако ми позволиш мнение...:)Ходила си на избори със Съзнание и Вяра за По-добро?!В това няма нищо укоримо-НАПРОТИВ......Проблем са тези които гласуват зарадинякакви Парички или поради Страх и Принуда

31

До средната класа

преди 10 години

Каква средна класа, какви пет лева? Нали точно тези "модерните" дето ги подкрепят протестиращите смятат, че...средната класа е непроизводителна, защото не била достатъчно мотивирана да "драпе за оцеляване" и да "се бори ежедедневно" за оцеляването си. Та точно тези елитарно (подкрепяни от протестиращите в момента на практика) смятат, че трябва да има само бедни и богати. А истината е в средната класа, тя трябва да е най-многобройна, но уви...поради горецитираните не е...каква ирония...

30

Е га ти държавата

преди 10 години

Оффффф, от 89 чаках нещо в тази държава да се промени- скачах за СДС, приветствах Негово величество, разчитах на "твърдата" ръка на "мъжкаря" Бойко Борисов и стигнах до извода, че или аз нещо не съм наред и трябва да ми се забрани да гласувам, или нашенските политици са "един дол дренки". Сега не ходя на митинги, защото съм дълбоко убедена, че следващите ще са точно като предишните...