40

49-годишен

преди 10 години

Почивай в мир, светла ти памет, наборе. Да е жив и здрав собственика на мината, обикновен бандит в държавата на бандитите. Защото така им е по-удобно. Там сте му видели фасона на този, работодател в смъртно предприятие. Даже не го споменават, а началника на мината търчи да се обяснява за щяло и нещяло. Плати погребенията, ***!

39

Adela

преди 10 години

Там всичките вкупом трябва да напуснат, не може такъв труд да се плаща с заплата от 1500лв.

38

pazete zdraveto !

преди 10 години

V Balgaria horata niamat navik da slediat zdraveto si. Da praviat profilaktichno pregledi i izsledvania. Sled 40 visoko kravno i holesterol chesto vodiat do nepopravimi posledici.Targovski patent e da se naliva sol s mnogo nitran v hranite- mesa sirena salami i konservi. Hora pazete organizma si ! PAZETE SE OT SOLTA I MAZNINITE ! TE UBIVAT! Zdraveto i jivota sa ni nai skapia podarak. Triabva da go pazim

37

Анонимен

преди 10 години

Абе как може да пишете името на човека преди да сте казали на жена му? Представете си да научи първо от вас. Мозък имате ли?

36

21

преди 10 години

Коментар 21 принадлежи на овен. Утре, като те заболят сливиците, ще търсиш да ти плащат пенсия за професионално заболяване, а когато получиш, недай Боже, инсулт на плажа- трудова злополука.

35

Дано почнем да мисли

преди 10 години

Дано не само журналята, а и нормалните хора да не продължат да търсят връзки там, дето ги няма- инфаркт и собственик на мина. Боже, какво падение!

34

бат'Сали презид

преди 10 години

Какво Огняново, ***, Мариело? Ти не си в час, аре не коментирай темата по - добре. Пусни си Планета и одари един топ лак.

33

Мариела

преди 10 години

Само не разбирам за какво е нужно Dnes.bg да вкарва такава излищшна драма в заглавията? НОВ АД в Огняново?!?!? Какъв ад бе, да не валят огнени метеорити от небето? Човек е получил инфаркт, ми да, защо не пишете и за останалите милиони хора, които в тази минута получават инфаркт по света :D Само драма из новините, да натоварвате психически народа ! Заглавието можеше да е просто - Мъж получи инфаркт в мина в Огняново

32

Zdravev

преди 10 години

Аз само едно не разбирам. Как стана 3 седмици копаят "НА РЪКА И С КОФИ" а сега става ясно, че и болни хора а това е огромно натоварване там долу. Толкова ли няма някакви други начини и машини ...

31

Мей-мей

преди 10 години

До tomahawkДа има достатъчно безработни,но ако работниците не се борят за правата си,няма кой отгоре да им ги даде даром.Така е било винаги още от зараждането на капитализма.Системата не е справедлива но е ефективана ,затова съществува.

30

tomahawk

преди 10 години

до 13" Какво общо има собственика с инфаркта!?!?! "Къде е починал човека ? на работното си място ! Как да няма общо ?

29

Анонимен

преди 10 години

Пие ,пуши има наднормено тегло,яде лоша храна ,малко спи,води застоял начин на живот (от дупката вкъщи от вкъщи в дупката..) вие кво искате да получина 50 години?Шестица от тотото?Инфаркт инсулт ,бъбречна криза диабет.. - с такъв начин на живот.

28

АЛКОХОЛ

преди 10 години

СИГУРНО Е БИЛ ПИЯН

27

ТАШАК

преди 10 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, КОЙ ГО Е КАРАЛ ДА СЕ РОВИВ КАЛТА ?

26

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Има някаква прокоба над България когато управляват БСП-ДС. Спомням си Жан Виденовото управление -умряха 14 войници уж от катастрофа, всеки ден убийства включително и Луканов убиха, непрекъснати катастрофи и неприятности. Сега е дежа-вю , всеки ден смъртни случаи, пак убийства и взривявания на коли, пак рекетьорски изпълнения. Защо ли-ами защото в правителството се назначават откровенни престъпници. Само един пример-съветник на Олигарски по националната сигурност е човек на А. Петров. Оластните управители са половината съдени за престъпления. Това е истината. Бог да пази България от БСП-ДПС-Ата

25

Анонимен

преди 10 години

А след като съпругата му все още не знае за случилото се, вие защо го правите публична новина?

24

georgi.ishkitiev

преди 10 години

миньорите много често ходят пияни на работа, както и се напиват там. В тези жеги е нормално на човек да не му издържи сърцето. Като се комбинира и със постоянния стрес в който живеем - ето ти инфаркт на 49год.

23

Ставри до кокосчо

преди 10 години

Животът цена няма, но и съвременните капиталисти съвсем го обезцениха. До какво ли не води недоимъка и мизерията.......

22

кокосчо

преди 10 години

До СтавриУсловията са такива,че за бруто 500лв. незнаеш като влезеш в мината днес, дали ще излезеш!

21

Ставри

преди 10 години

Условията на труд са явно подобни на тези от края на 19 в.и хората си гинат почти ежедневно.При това положение ,каква е ролята на всички инстанции и отговорни фактори по веригата, след като при липса на условия мините са отворени , а не обратно.Ако човешкият живот е без значение, то тогава за какво е всичко останало ?