250

Анонимен

преди 10 години

До ZakonaПризиви за погром на висша държавна институция се преследва от закона, Zakona. Нищо чудно, след почти 4 години принизяване на институциите за сметка на "аз построих", "аз плащам" и други подобни тиквенища.

249

Tales

преди 10 години

Майките ми ги дайте, а децата сами ще дойдат....:))))

248

1

преди 10 години

SRAM me e da se nareka Bylgarin....Protest go prevyrnaha v....smehotvorna idiotshtina...plajni chadyri, havlii, banski...v centara na Sofiq?!?!?!

247

Петър

преди 10 години

А да спрат да ги дават по телевизията и да спрат да ги пишат във вестниците тия циркаджий да видим дали ще са там още на жълтите павета!!!Стига със тия платени простотий!!!тея тюфлеци като искат да се пекат на слънце да идат на море!!!а не да правят цирк на жълтите павета!!!Цял свят ни се смее от такива простаци!!!то бива,бива протести,ама от такива тюфлеци дето подскачат за жълти стотинки на жълтите павета са срам за България!!!

246

Анонимен

преди 10 години

Ами от много стоене на слънце това може да се очаква всички слънчасаха и преди вършеха глупости но вече са за психиатрията.

245

тухес

преди 10 години

М...да по добре са англичани *** им ближете. Къса памет...

244

Анонимен

преди 10 години

абе ние бачкаме а тия някой ги хрантути да простакясват"интелигенти" - те за тор не стават

243

Zakona

преди 10 години

TUPACI....STIGA SPALI....SKORO E MOMENTA DA VLEZA V PARLAMENTA. PISNA MI OT TEZI MIRNI PROTESTI. NIKOI NE NI OBRUSHTA VNIMANIE. VREME E DA SI OTVORIM OCHITE I DA DEISTVAME....

242

вилхелм

преди 10 години

*** ***! Абе каква е тази държава? Ако зависеше от мен- бой по простите кратуни и толкоз. 50 души побъркаха България с глупостите си! Разлигавени дри*льовци!

241

умилен

преди 10 години

Ах каква журналистическа идилия! Мама, татко и аз. Утре да направим нудиски плаж с мама, татко, баба, дядо и домашните ни любимци. Слава на бате Бойко. Да ни осигури поне една кофпомпа за да напълним басейнчето си.

240

даси

преди 10 години

От ден на ден стават все по-смешни и жалки. С тъпите си идеи опорочиха протеста и го превърнаха в гей парад.

239

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Тези лежащите пред парламента на паветата определено не са БЪЛГАРИ

238

Анонимен

преди 10 години

*** rabota

237

Анонимен

преди 10 години

И заради тия хайдуци ли всички пътища които се правят са от София за ......

236

ЛИБЕРАЛ-ДЕМОКРАТ

преди 10 години

Предлагам на колегите протестъри утре да направим трудов полуден и да изчистим *** пред народното събрание и *** катун до паметника, защото вече започна да смърди от урина и ***.

235

сигурен ли си?

преди 10 години

Мама, татко и аз... на плаж! А ти сигурен ли си, че това е действително татко ти?

234

Анонимен

преди 10 години

Карайте по - весело. Не бива да има злоба.

233

Мамантос

преди 10 години

***! Но: демократични, с европейска ценностна система, правилен, т. е. атлантически цивилизационен избор и либерално-глобалистична политическа ориентация.Дечицата им от малки биват вкарвани в "правилния" път, така че като порастнат, със сигурност ще надминат родителите си -- келемета...

232

Анонимен

преди 10 години

Уморени от схватка с белия автобус, бойците отпуснаха тела пред оградните перила. Готови за море с плажни кърпи в ръце, чакат автобуса да ги отведе до бленувано море, ала той е със счупени стъкла. Ще пътуваме пеша, до оставката.

231

Умник Гюро

преди 10 години

Тц, тц тц, срамота! Така ли ще оправите държавата? Ми тя ще се разцъфти с такива като вас бе! Такива като вас ако влязат в парламента хем некадърни, хем мързеливи с какво ще са по различни от досегашните депутати. Нови хора, нови лица искали те - на ги вижте какво представляват. На такава нация - такива управляващи!