25

Dr_house

преди 10 години

A през това време шефа на рудника е забелязан на курорт в Гърция

24

Анонимен

преди 10 години

Какви "спасители" бе ? То отдавна вече няма никой за спасяване !Абсолютно некадърни и хаотични действия демонстрираха т.н. спасители в продължение на 14 дни! Много точен пример с миньорите в Чили . Извадиха ги от 1500 метра , а тука разни некадърници копат като халтави в действащо свлачище и им трябваха 10 дни да разберат ,че така не става ! Представям си ужаса на нещастниците долу ...!

23

Х

преди 10 години

СПАСИТЕЛНАТА АКЦИЯ СЕ ПРОВЕЖДА СЪС СРЕДСТВА ОТ ФОНДА ЗА БЕДСТВИЯ И АВАРИИ,АСЛЕД ТОВА ПРОКОПАНИЯ ТУНЕЛ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ СОБСТВЕНИКА ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ПРОЦЕС.ТАКА ЧЕ НА СОБСТВЕНИКА МУ ИЗЛИЗА СИГУРНО БЕЗПЛАТНО.

22

gogo

преди 10 години

до тОсвен това което си написал,след спасителната операция собственика на мината е вкаран в ЗАТВОРА,а самата мина НАЦИОНАЛИЗИРАНА и закрита.Да видим какво ще се случи тук?

21

sara

преди 10 години

Не веднъж силата на духа е карала човешката физика да минава границите на възможното. Всички се надяваме и сега да е така. Дали обаче можем да направим така, че тази трагедия да не се повтаря? Освен това все още няма виновни. Защо?

20

bochko tikveto

преди 10 години

От сърце желая акцията да приключи с успешен край.Стискам палци и желая здраве и късмет на всички.

19

т

преди 10 години

В Чили дупка отгоре пробиха и изкараха миньорите, за 1-2 милиона тоя *** с Ламборджинито можеше да извика примерно някакви германски специалисти със техника да направят същото като в Чили, ама на кой му пука...нали ще излезе безнаказан.....

18

Монархист

преди 10 години

В различни ситуации човешкият организъм и психика са способни на неверятни неща за да запазят живота. Не бързаите да отписвате хората. Аз се моля да са живи и по-скоро да ги намерят.

17

Анонимен

преди 10 години

Стискам палци от сърце да са живи и здрави. Мен също ме съмнява, но нали надеждата умира последна. Не искам и да си представя какво е на близките им.

16

ядосан

преди 10 години

До 123Ламборгинито не е виновно,кирките трябва да се забиват в главите им.Дано се случи чудо и да ги намерят живи в което за жалост се съмнявам.

15

Анонимен

преди 10 години

a te jivi li sa ni6to ne se pi6e. dano sa jivi.

14

keles

преди 10 години

Освен да се помолим за чудо! А дано ама надали..

13

Анонимен

преди 10 години

До 123Кара Lamborghini.... типичен БГ бизнесмен, а условията, които видяхме по телевизията не са "продуктово позициониране". Защо държавата си "затваря очите" за тези неща, ако му затвори мината докато не започне да отговаря на определни условия, дали условията щяха да бъдат такива, а дали тези хора нямаше да бъдат живи? Не може да се живее, като богоизбран и безсмъртен, преди да си бизнесмен, трябва да си човек и не най-важното е Lamborghini.... чудя се, дали има и минимален шанс да са живи?

12

Анонимен

преди 10 години

До Ben GanА защо не станеш работодател и тогава ,,компетентно'' да се изказваш?Защо не създадеш бизнес от нищо и да храниш себе си и други хора?

11

sheriff

преди 10 години

kakvto i da e kraia pone za bliskite da svar6i tazi agonia

10

Ben Gan

преди 10 години

Дали са се сетили :DDDDЕи... много сте компетентни, ***. Ако има условия, може да се направи. Тези коментари или са от жени или сте доста ограничени. Навсякъде условията са различни. Трябва да се мисли според ситуацията. Иначе жалко наистина за тези момчета. Гадна професия. Да не говорим за работодателите, на които изобщо не им пука.

9

Witnes

преди 10 години

Те са си отишли вече, за съжаление, поне да си ги погребът фамилиите им.Амин

8

Анонимен

преди 10 години

Преклонение пред труда на колегите им миньори, които се опитват да помогнат

7

123

преди 10 години

синът на концесионера на мината кара Lamborghini. НОРМАЛНО ли е да се пестят материали от мината, за да си купуват нови суперколи?!?!? КОГА ЩЕ МУ ЗАБИЕМ КИРКИТЕ НА ЛАМБОРГИНИТО???

6

wtf

преди 10 години

Как да им подават храна и вода, като не знаят къде са? Вие мислите ли изобщо преди да говорите?