10

Анонимен

преди 10 години

Drugarju vasilev 68 godini stigat.

9

Анонимен

преди 10 години

До далавераSas toplomer pred vseki apartament,pak togava neka krade koito shte..

8

Анонимен

преди 10 години

До ПенсионеркаИ я нямаше крадливата сврака фандакова и сие и компаниика

7

ееее

преди 10 години

искаме и в софия 60лева за парно а не като сега 150+ за една стая !!

6

далавера

преди 10 години

ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА. Мислят ден инощ как да рекитират хората.Хора разберете, че Топлофикация трябва да бъде доставчик до всеки апартамент . Което ще рече ,че щранговете трябва да отидат в коридорите и стълбищата , иот там да се включат апартаментите, всеки по отделно. Ако това не стане рекетът ще си продължи

5

Пенсионерка

преди 10 години

Какви пионери? Че то така си беше - плащаше се на отопляем кубически метър. И сметката на двустаен апартамент заедно с топлата вода не беше повече от 20 лв! И не ми говорете за комунизъм - просто кражбите тогава не бяха в такива огромни размери като сега и ги нямаше алчните чужди монополисти. Таксите си прибираше директно ТЕЦ-а, а не хилядите служители от разните Техеми, и др.подобни. Сметнете колко пари отиват само за заплатите на тия мошеници, за сградите и офисите им...

4

so

преди 10 години

Ъмм... нещо за енергийна ефективност говори ли се в тоз план? Абонатите ще държат прозорците си отворени по цяла зима, ще топлим улиците и няма да има никакъв смисъл от качествени дограми, топлоизолации и т.н. *** социализЪМЪ.

3

Васо

преди 10 години

Тая работа нещо на комунизъм ми намирисва. Ще гарантираме три пъти на ден котлова храна за народонаселението, чифт *** и почивка на море ( спане в палатка брезентова военна и хранене в столовата на побратимен трудов колектив). Не нам.

2

Анонимен

преди 10 години

То така трябва да бъде,ама монополистите разбъркаха законовата каша за да могат повече "риби" да влязат в мрежите им.Но свинете като рият пръста тя пада на главите им.Според мен това е логично и правилно решение ,напук на "големите топлинни експерти".

1

Салахадин

преди 10 години

Няма как да стане този комунизъм!!!