117

вашта мама!

преди 10 години

Направо турете доган летящата чиния за президент, вашта мама идиотска мафиотска ненаситна!!!

116

червен крокодил

преди 10 години

Идиотова, нали уреди сестричката си за шеф на здравната каса, какво още искаш? И кой те е упълномощил да говориш от името на всички български граждани? Стотината кукуфелници пред пилоните на НДК, не са цяла България!!!

115

Анонимен

преди 10 години

Леле какъв голям ***!!!И говори!!!

114

Анонимен

преди 10 години

....не сте спрели.Приканвам ВИ да спрете пенсионерския протест докато минат жегите.И друго да не забравя, Росен е три класи над онова партийно *** ГОЦЕ който освен с мазнишкия си вид и дипломата от Партийната школа с нищо не може да се похвали.Обаче пък говори добре,няма значение ,че нищо не казва.Като те гледам по разни изяви се чудя как успя да се набуташ в листите за евроизборите,толкова си зле че сама не си даваш сметка,че мястото ти не е там.Да не би случайно да си нещо близка с някой

113

Анонимен

преди 10 години

....да правите.И по-добре недейте, щото тотално ще объркате държавата.Държавата спря защото хората в нея се сетиха,че щом дойде комунист на власт тя/държавата/ така и така спира.Два месеца освен приказки от вас нищо друго не се видя.Нали ти е ясно ,че догодина си взимаш сбогом с ЕП и край това беше.Колкото до изборите ще има много изненади-сигурен съм и статуквото изобщо, ама изобщо няма да се повтори.Забелязвам учудващо единомислие и у вас и у сините.Не знам кой строи метрото,само него не сте .

112

Анонимен

преди 10 години

Йотова ,ти с какви успехи можеш да се похвалиш,имам предвид в личен план.Не партийни,а лично твои професионални-нула,нищо,даже по-малко от нищо.Дано поне си турила нещо настрана за стари години,кошто видно е не са далече.Можете да се съдерете да плюете Президента,но той е построил немалко, а това не може да се скрие, значи решихте да го оплюете, като мислите ,че така отклоните вниманието на хората от това което правите или по-скоро не правите,защото вие нищо, ама нищичко нямате и намерение.....

111

anon

преди 10 години

боже, тази скоропостижно е станала на лелка...

110

Анонимен

преди 10 години

O С Т А В К А !

109

seira

преди 10 години

До 1231. НАРОДЪТ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ, А НЕ ЗА КОЙТО Й ДА БИЛО, РОДЕН ИЛИ ЧУЖДЕСТРАНЕН "РАБОТОДАТЕЛ"!!!ЗА ПРЕМАХВАНЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА НАРОДА!!! 2. НЕДОПУСКАНЕ ДО ВЛАСТТА НА ЛИЦА, ФОРМИРАЛИ БОГАТСТВОТО И ТЕКУЩИТЕ СИ ДОХОДИ ВЪЗ ОСНОВА НА НАЕМАНЕ НА ЧУЖД ТРУД, НАСЛЕДСТВО, РЕНТА, НАЕМИ, СПЕКУЛА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕТРУДОВИ ДОХОДИ.ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

108

хунта-БСП,ДПС,Юруш

преди 10 години

И защо другарко Идиотова? Да не би да сте решили да предложите Пеевски за президент? Нищо чудно, то лай*номета на Пеевски- Дудук Бареков, вече води кампания срещу президента.

107

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА на червеното мафиотско правителство,начело с ОлИГАРСКИ! ТОЧКА!

106

avram_bakalina

преди 10 години

Оставка на президента и нови избори.

105

Анонимен

преди 10 години

Ако искаме промяна на живота си, първо трябва съдебната система наистина да е независима. За да стане това съдии, прокурори и началници на полицията - само с преки избори от населението, а не с политически назначения и връзки. Тогава на магистратите няма да им пука от някой корумпиран политик. Когато има справедливост за всички, тогава човек може да гледа напред и държавата да просперира. Тогава такива ***, като тая на снимката и нейните шефове просто ще са или никакви, или ще са по затворите

104

Болен лидеров

преди 10 години

Президента трябва да е от дпс! Доган президент!

103

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше президента и европа до сега щяхте да ни давате не прасетата не гергов свинаря спонсор на бсп.

102

Анонимен

преди 10 години

Всичко може когато ви изметем вас крадливата и мафиотска организация бсп-мафия. Тогава давай съветите на сестра си да краде поне колкото теб.

101

123

преди 10 години

ОбъркА се всичко!Матрицата загива,няма да я спасите,каквито и ще избори да правите!!!!!Хората се нуждаят от нови ценности,които старите политически измислици не могат да родят!

100

lou lou

преди 10 години

Президентът отдавна си плаче за импийчмънт, ама добре, че бяха Бойко и Цветанов да го отърва предния път. Сега с тези офшорки само единия имунитет го пази, макар че с този гаф пред Уолстрийт джърнъл съвсем се омаза и издаде плана на групировката, която стои зад него.

99

Илиян Йотов

преди 10 години

Голямо *** е тази, братче! Толкова е нагла, че физиономията и се е видоизменила в годините. Едно време беше хубава жена! Жалко!

98

мисълта

преди 10 години

Г-жо Ѝотова , не Президента разделя обществото , а вашият партиен ръководител който поставя на изпитание здравият разум и логика на нормално мислещият Българин ! Цялата ви политика се гради на внушения и откровена демагогия и в един момент това ще бъде забелязано и от най-заслепеният ви последовател ! Когато обещавате розово бъдеще на хората и в същото време ги ограбвате , не очаквайте добра съдба !