110

съвестен

преди 10 години

Орешарски ходи в Македония защото ако посети страна от Европейския съюз трябва да отговаря на много въпроси.

109

Смятай

преди 10 години

Пък и бил кух кат орех. Едно ГЕРБ направиха като хората - втръдиха тона към тези мекернца мекатата - и той с*а на метеното - не му се сърдете на Орешарски най-вероятно хамстера Станишев така му е казал.

108

Анонимен

преди 10 години

Орешаро май е гледал рекламите на бисквитки Орео, само че тук отлепваш бузите на *** и облизваш. Изключително нелепо е изпълнителя на европейската екзекуция на България да ти продава членство в ЕС и НАТО. Нямам против приятелските отношения с Бюрм, но под условие. Смешното тук е, че нелегитимния премиер на една вече полулегитимна държава се среща с представител на една напълно нелегитимна такава.

107

Стойчо

преди 10 години

Македония!!!??? Не беше ли онази държавица, в която след десетина години официалната религия в страна ще е мюсюлманската? Между впрочем и нас това ни чака ако продължи управлението на комунистическо - турско - фашистката коалиция.

106

Маке-Дончо

преди 10 години

Ей, поредната червена простотия! Макетата ни нямат за нищо, плюят ни открито, преиначават историята ни, а ние... ние ги подкрепяме! Не се ли научиха на нищо досега тези от БСП? Ще си празнуваме с тях, видиш ли! И какво ще празнуваме? Кой ще наложи своята пропаганда, нашите червенотиквениковчета ли? Или ще клекнем пред "Луно, луно, земьо македонска"?Де го сега отец Паисий, да му обясня поради що и поради кого се срамя да се нарека българин!

105

Веско

преди 10 години

Поредния неадекватен и антибългарски акт на този ***, вместо да се мазни защо не попита колегата си за издевателствата над тези които се нарекат българи в Македония, за отнетите деца от майки българки, за полицейския терор над българите, за откраднатата история , ..... подкряпеми ги за европейския съюз ама друг път. Партийката ви може и да ги подкрепя както и всичко останало антибългарско, протурско и проруско, но българския народ е против

104

купонджия

преди 10 години

Всичко друго е цъфнало и вързало в тая държава и за висшите държавници остана само да решат с кои какво да празнуват. И защо се крият като мишки по малките общини в почивните дни, а не го поканиха македонския премиер в София, та да се порадва и той малко на народната любов?

103

РАД

преди 10 години

Орешарски, кога оправи страната,че тръгна да се занимаваш с макетата и да им се мазниш? Или като видя,че в собствената си страна си нежелан, реши да правиш мили очички на макетата?Нямам думи! Да се мазни на една изкуствена държава, в която основна ценност е омразата към България!

102

joro

преди 10 години

Този Орeшарски защо говори порeдната глупост.как щe празнувамe 24 маи напримeр,слeд като за макeдоцитe кирил,и Мeтоди нe са българи а макeдонци.От комуниститe нeможe да сe очаква защита на националното достоиство,и интeрeси,тe са бeзродници,и бeзбожници,интeрнационалисти !

101

МладГражданин

преди 10 години

Орешарски , не можеш да ни принизиш на нивото на една държава без никаква история. Макетата са българи, с промити мозъци. Да си празнуваш сам с тях. И с турците Рамадана!

100

Анонимен

преди 10 години

Дали няма да съжалява и да се извинява, както при предходни гафове на това правителство!

99

Страх лозе пази

преди 10 години

Много странно, но защо никой не беше обявил за тази "историческа" среща предварително? Много странно, но защо тази среща се проведе в почивен ден, ден в който всички ЗАЧЕРВЕНИ (кой от алкохол, кой от нещо друго) СИМПАТИЗАНТИ, очакваха другарят Орешарски ва Бузлуджа? Много странно, но защо ЗАЧЕРВЕНАТА другарка Манолова не се пояни на това мило тържество в Кюстендил? Дали пък я е страх от домати? Страх, много страх има по върховете на БСП.

98

Az..

преди 10 години

Орешарски да ходи да си празнува с македонците!!! И без това не го искаме тук!!! Нещастен протдажник.......

97

Стоян

преди 10 години

Добре де, тоя поялник Орешарски каза че не разбирал от политика, а бил просто експерт...къде се бута между шамарите?

96

Анонимен

преди 10 години

Македония не зачита българската история ние ги подкрепяме,*** мръсен не се ли намери някой да ви изчисти.ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА !!!

95

Анонимен

преди 10 години

Браво на Орешарски. Велик политик е !

94

Анонимен

преди 10 години

*** ***,колко бели ще свършиш каго премиер?Веднага ВЪН!!!***!!!!!!!

93

Прямост

преди 10 години

Имахме един откровен разговор на четириочи с премиера Груевски. Благодаря му заоткровения стил.- Ей, гей подъл, дупиш се на турци, ще се дупиш и на нас! Ясно?!!! - каза Груевски.

92

Анонимен

преди 10 години

Тук е мястото да споменем националния ибрик - сидеров.

91

Ха ха хаааа

преди 10 години

Явно външния ни министър си е хванал за любовник някой албанец от скопие и се поведе тази политика.