240

биби

преди 10 години

цветанов на съд не гери защо невиннирв хора винаги ще страдат затеди сма4каните гербаджии навредиха на държавата а сега и на тази майка и съпруга дето пада под удърите на еластта зареди тизи дилен престъпник, Гери ние дме с теб нама да те оставим не се безпокой и оповаваи на БОГ той съшо няма да те изостави бъди сигурна правдата винаги възтържествува

239

VayU

преди 10 години

От текста на интервюто се откроява едно неприятно заключение за т.н. НПО! Една шефка на НПО бе назначена за министър на правосъдието и с действията си по този казус показа, че е била поредната чурук "калинка" на известната банкянска тиква или Буда от документите на разследваните престъпления. Като се прибави и неговият първи заместник по партийна работа и в правителството, картинката става много жалка за всички, които по една или друга причина са имали вземане-даване с тази ОПГ, по мвр-речника.

238

Дръндер до 290

преди 10 години

До глупости 290Ми не влизай бе и без това само глупости пишеш!

237

Анонимен

преди 10 години

САЩ казаха, че не искат екстрадация - последно (оказа се, че са се объркали нещо). За нанесените щети - притиснения, престой в ареста и тн. е редно да съди държавата и да си търси правата. Всеки от вас би постъпил по същия начин. Това, че търси отговорност от Цветанов не я прави комунист. Не всеки който е срещу ГЕРБ е комунист, набиите си го в герберастките тикви. Така че, драги *** на геополитиката, заминавайте си за САЩ.

236

Анонимен

преди 10 години

Цветанов е еврейска ***. Дори си има и специална значка, която сигурно почиства с език преди да си сложи с гордост.

235

Анонимен

преди 10 години

Адвокат Златка Стефанова, която в момента защитава Гергана, напълно отрече тази информация. А вие продължавайте да джавкате.

234

Анонимен

преди 10 години

Гергана изглежда като чесна жена, само ме притесни когато мъжа й гостуваше в шоуто на Слави и спомена нещо от сорта- нищо особенно не са тези лекарства, болкоуспокояващи, като тези които дават със зелени рецепти. Тук одариха камбаните, взе едно онлайн търговия с морфин или нещо от сорта.

233

Az sum

преди 10 години

Гергана ми е роднина , но това не ме спира да призная че тя е патологична лъжкиня . Аз знам че повечето от действията в които я обвиняват са истина . Но Полицията дори не знае пълната истина . Гергана заслужава да влезе в затвора и никога да не види отново Cлънцето . Аз просто ненавиждам *** които в името на лесни и престъпни пари са готови да унощожат живота и бъдещето на когото и да е било , а тя е един от тези *** .

232

Иван

преди 10 години

Гергана Червенкова се разграничи от изказването на бившия ù адвокат Гачо Груев, според което обвиненията срещу нея са изфабрикувани със съдействието на Цветан Цветанов, зам.-главния прокурор Ася Петрова и вече бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров.Обвиненията на Груев са без доказателства и това, което се получава, е много подобно на случилото се с мен, заяви Гергана пред OFFNews. За мен това е недопустимо и тук позициите ни се разминават, коментира Червенкова.Такава е и позицията, разпространена на Facebook страницата в подкрепа на Гери.Пълномощията на г-н Гачо Груев са оттегл

231

Анонимен

преди 10 години

ОТ 19.07 ТОЯ ЧОВЕК НЕ Е АДВОКАТ НА ЧЕРВЕНКОВА,НО НЕ И ДАВА ДОКУМЕНТИТЕ И СЕ КРИЕ ОТ НОТАРИАЛНИТЕ И ПОКАНИ И АДВОКАТКАТА И,7904И ПРАВИ ПОЛИТ.ИЗЯВЛЕНИЯИ БРАВА НА ЦВ.ЦВ-УПРАВЛЯВА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ,РАЗСЛЕДВАЩИ АГЕНЦИИ И Т.Н.ХАХААААА,ГОЛЯМА СИЛА

230

коко

преди 10 години

Че Цвъко е цвъкнал,не се учудвам.Губи си остатъка от акъл,като види нещо американско и застава на челна стойка.Но нещо и тази тарикатка на снимката с наглия поглед намирисва...То май половин София от далавери се издържа.

229

nadia.izmirlieva

преди 10 години

Скъпи приятели, от името на Гери и Димо искаме да заявим чрез страницата в подкрепа на Гери - Една невинна българка срещу системата facebook/AboutGery, че пълномощията на г-н Гачо Груев са оттеглени още преди 19 юли и изявленията, които е направил днес, разпространени чрез всички информационни агенции и медии, са от негово лично име, а не от името на Гергана Червенкова или на защитата й.Адвокатът от САЩ, на когото г-н Груев твърди, че е изпращал документи, не е упълномощен представител на Гергана и не би могъл да внесе доказателствата в нейна защита.Видно от развоя на цялата ситуац

228

Анонимен

преди 10 години

Ако адвоката на Г. Червенкова, е прав какво да си мислим за Брендо, за отвличането на невръстната му дъщеря, за българските моряци от м/к "Св. Николай" задържани в Испания, за още кой знае колко хора, "натопени" от господата Цв.Цв и Б.Б. за да си създават имидж пред братята американци?!

227

Иван

преди 10 години

Сега се оляхте и колко спичели ЦЦ от това власт милиони?

226

до Гери

преди 10 години

Гери, не прави грешката да пътуваш до Америка или Канада ! Нашите нека те оправдават, това не ти пречи но не мисли че България и Америка това е едно и също ла*но ! и двете са ла*на но различни по големина, цвят мирис и фикален състав. В Израел имаше едно момче на 18 казват че случайно ударил компютри на ЦРУ. Израелци след 4-5 месеца разследване го оправдаха и пуснаха. 8 години по-късно той отиде на екскурзия в Канада. Там на летището Американците го щракнаха и бутнаха в затвора "оправдан", ;)

225

Патриот

преди 10 години

Да ви е.а п.тката майчина ***!!!!! За всичко ви виновни Бойко, Цецо и ГЕРБ. Нещастни ***!!!!

224

Бойко е №1

преди 10 години

хайде братя, почти върнахме ГЕРБ, малко остана! Идвайте на площада - бат бойко и кафенце е осигурил, и банички, и музичка, само да имате енергия да скачате!

223

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно вярно . Цветанов в затвора. Заедно с държанката му Ася .

222

NIKO11111

преди 10 години

Някой може ли да ми каже дали между въпросната Гергана и бизнесменката Ваня Червенкова има нещо общо или просто е съвпадение на фамилии, защото ако има нещо общо тогава много работи се изясняват.

221

NIKO11111

преди 10 години

Тази Гергана само като я видя не ми се струва много чистоплътна.А Америка си остава най- курвенската държава в света, с най- тежкия двоен стандарт в политиката.