111

Мето

преди 10 години

Не само 9 месеца в безтегловност след което няма възстановяване, но и 9 месеца облъчване с космическа радиация...В какво състояние ще пристигнат астронавтите и колко време ще изкарат там без специализирана медицинска помощ, НАСА мълчи. Или както винаги - дайте да усвоим парите за програмата, а после "нищо ново не става без жертви".

110

Влади-Мир

преди 10 години

Какво да кажеш на Марс?Думите са КАЗАНИ ОТДАВНА на 12 04 1961г "Поехали"(на кирилица)

109

ГАГАРИН

преди 10 години

КАКВО ЩЕ ДОСТАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ НА МАРС ???? КАКТО СЕ ВИЖДА ПАЗАРНАТА КОНОМИКА И ДЕМОКРАТИЗАЦИЯТА ВЕЧЕ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ТАМ....

108

Одисей 1

преди 10 години

Идваме с мир

107

Bai shile

преди 10 години

Ако малко се позамисли човек че за 50години никой друг не е стъпвал ще разбере че е има нещо гнило

106

Влади-Мир

преди 10 години

К'ъв Марс, к'ви пет лева, при условие че американските ракети летят с руски двигатели, даже не са и руски, по-точно със съветски двигатели. Марс им се присънило....., че и най-големия проблем бил какво щели да кажат. Канарчетата отдавна измряха. Тъй че Бернанке да напечата още зелена ТХ, да я даде на видните астронавти Ридли Скот, Питър Джаксън и Джордж Лукас и да излитат. Барак брадър ще предава директно(чува се, че имал микрофони навсякъде из вселената;-)))))

105

:>

преди 10 години

Нищо няма да казват ,ще се тагнат у фейсбук само :)

104

'червените'

преди 10 години

Да изпратим 'червените' на червената планета.

103

Анонимен

преди 10 години

parva na lunata i mars stapva germania 1941 i 1946 godina savmesten germansko japonski ekipaj..atomnata bomba e izmislena ot germanski u4eni ne ot evreina ain6tain.amerikancite udjat japonia s atomni bombi razraboteni v germania..4ufutski podlogi skapani

102

1

преди 10 години

Явно още има наивници дето вярват че изметта поттискаща целия свят е стъпила на луната. Не разбрахте ли,че тогава фотошоп е прогресирал, не разбрахте ли,че на луната няма вятър,защо знамето от онова клипче се вее? Даже снимката която сте показали очевидно е стратегическа. Лявото рамо напред,където е знамето,прическата загладена,изтипосан,сякаш на моден подиум.За това като стане Третата световна никой да не се жалва,руснаците и ал кайдите ще им покажат как става.

101

Анонимен

преди 10 години

Когато хамериканците пристигнали на Марс се ударили по шлемовете и рекли- па ние от тука тръгнахме!

100

Анонимен

преди 10 години

Марсиянците отдавна са тук! Примерно Марси ;)))

99

Анонимен

преди 10 години

Само да нападнат Иран и полетът до Марс е гарантиран!

98

До До 93

преди 10 години

Сори, тва беше за 92

97

марсианец

преди 10 години

Би трябвало първият землянин кацнал на Марс да каже: "дойдох,видях,победих!"Обаче най-вероятно е да каже: "Преди малко пристигнах на Марс и сега си копая гроб!" Хааахаха!

96

До 93

преди 10 години

А прехваленият ти фон Браун е крал от .... китайците, които са открили реактивния принцип към 1000 години пред него. Аре слагай желязната каска и се скрий в дупката от която си изпълзял!

95

Анонимен

преди 10 години

Вижте, Холивуд се развива, така, че скоро на 3Д- хамериканци на Марс!После и на други планети!Ох, дано да се изселят някъде, на нас и Земята ни стига...ХАХАХАХАХАХА!

94

ha ha

преди 10 години

irish space program.Всички летят до луната, ние ще летим до слънцето.Ама там е много горещо?Нищо, ще летим нощем, когато е хладно.

93

БКП са марсианци

преди 10 години

Станишев е паднал от Марс.

92

ХА ХА ХА

преди 10 години

тоя НЕ Е стъвал на марс