30

Анонимен

преди 10 години

че руснаците пита ли ги някой измъчват ли своите двойни агенти??? това е глупост, на този му трябва не само тежка присъда, ами и заклеймяване заради националното му предателство! Това ще е справедливо. Навсякъде по света се подслушват и следят хора чрез телефони и прочее комуникации, и навсякъде се наказва заради предателството, това е факт!

29

Анонимен

преди 10 години

А какво правим с полицая, който напръска група протестиращи студенти в САЩ, седнали на земята, с токсичен спрей ?? Интернета избухна с т.н. "pepper spray cop" Има ли още пиндостански седерастки червеи, които още вярват в мита САЩ/.....

28

Салвадор Дали Вали

преди 10 години

И в мАсква няма да го измъчват. Ще му организират пътуване до Чукотски автономен окръг.

27

lud

преди 10 години

Направо от ЦРУ пращат някой да го гръмне и всичко се потули

26

ТHE Патриот

преди 10 години

Справедлив процес ,като на Брадли Манинг нали.

25

Анонимен

преди 10 години

Само ще го гъделичкат!

24

Одисей 1

преди 10 години

28 точно така Радославе Щатите си направиха 11/09 , кой друг , там така или иначе няма свобода на словото и печата , няма независма разследваща журналистика , няма независима съдебна система , там законността и правовия ред не съществуват а Буш младши с нетърпение очаква за това му деяние да бъде изтипосан върху скалата до дугите американски президенти бащи на нацията , наистина ли сте толкова *** , малко са ви врачките и знахарките по телеввизията . Изобщо не се учудвам , че бизнеса им пр

23

Анонимен

преди 10 години

Обама му е обещал че лично ще му връчи Нобеловата награда за мир която незаслужено получи.

22

Радослав

преди 10 години

До ВирджинияПо същия начин и аз мисля 11 септември кой го направи?Щатите много вярно изказване +1

21

Софийски дришльо

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува !

20

bg

преди 10 години

Osama Bin Laden e nash vrag I nikoga ne ni e gostuval v Texas,kazaha semeistvo Bush.

19

bg

преди 10 години

Nema da razshirjavame NATO-OTAN na iztok ot Germania,kazaha amerikancite.

18

чичкото

преди 10 години

...А,ми!???..То,за някои,лидери,в Америка..Вече,няма,грим,за мозъка!?..Време е,да се върнат,на земята.преди,да са стъпили,Марс....Така ще си помогнат,най много!??...А,и на останалият свят

17

bg

преди 10 години

Amerikanskite eshkinazki satanisti ne razreshavat na prijatelkata na Snowden da otide v Rusia.A edno vreme sushtite tija satanisti har4eha miliardi dolari za radiata "Svobodna Evropa","Svoboda",varvarskoto kralsko BBC,"Glasut na Amerika"(Rotchild),za da ni u4at na svoboda I demokracia.

16

bg

преди 10 години

Amerikanskite satanisti sa talmudisti.Evreiskia sataninski Talmud u4i evreite da lajat goite kolkoto si iskat,ne bilo greh.

15

Влади-Мир

преди 10 години

Я пак:))))))))))))"Естествено, че ние ще върнем Сноудън, не сме разисквали този въпрос задълбочено, защото той е млад човек и на този етап изобщо не е актуален, но ако реши да прекара живота си тук, той може да пожелае да бъде погребан в Родината си и ние тогава ще го върнем"

14

balgarin

преди 10 години

Няма да го мъчите естествено , защото русняците няма да ви го върнат , а той ще им каже цялата информация в замяна да не го пращат на американците и да си живее в Русия или другаде , русняците ще се сдобият с информация която и с милиони не се купува , а те ще я получат гратис.

13

Вирджиния

преди 10 години

Руската дипломация буквално се гаври с американската. Само няколко епизода:"Русия опроверга твърдението, че няма да върне Сдънноу" След няколко дни следва пояснение" Естествено, че ние ще върнем Сноудън, не сме разисквали този въпрос задълбочено, защото той е млад човек и на този етап изобщо не е актуален, но ако реши да прекара живота си тук, той може да пожелае да бъде погребан в Родината си и ние тогава ще го върнем" Друг епизод: "Сноудън е като коледен подарък от нашите близки партньори"

12

до 14

преди 10 години

Брей, тц-тц-тц, вилата му била за 1 милиард долара... ама това е колосална сума за Русия бе :D

11

извратеняк

преди 10 години

ний хамериканците сме мноо човекоедцилиубци, редуцирахме индиенците/демек взехме им косите а от кожите портомонета/ щот много се караха и ги цивилизовахме/ вкарахме ги в лагерите да пукат от глад/после се разпасахме и тръгнахме да спасяваме света. много спасихме виетнам и там фърлихме 4 пъти повече бомба и *** отколкото 2 световна, амажълтите на драха здраво и ний разбрахме че шъ на е ..бът лошо. по лесно фърлихме атомните бомби че да има мир, и все така дълго време, у вулгаристан лесно,