155

до htomanova

преди 11 години

Абе ей, тежък случай си ти, тъй като не можеш един разумен аргумент да изложиш, в подкрепа на твърдението си за оставка на правителството. Защо все отклонявате въпроса като ви питат? Айде аргументирайте се де, айде да ви видим!

154

Honorik358

преди 11 години

До teo" Крайно време е комунистите БСП-БКП ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!! "Искаш да кажеш на мутрите бойко и цецо,нали?Няма да стане!И още нещо-всички партии са от бивши комунисти,които са се отцепили,с изключение на Симеон Сакскобургготски,който е бил пратен в изгнание.Така че,не само името на една партия я прави комунистическа.

153

teo

преди 11 години

Крайно време е комунистите БСП-БКП ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!! След като БСП се отказва от поддържането на паметника на Бузлуджа, пак продължават да казват това е наш паметник!!! Типична КРАЖБА по комунистически!!! Боят настана, тупкат сърца ни и ДА ИЗХВЪРЛИМ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА СИЛОВО И С ГРАЖДАНСКИ НЕПОДЧИНЕНИЯ,ОК??

152

Анонимен

преди 11 години

IZ4ADIA, PROSTO .... NEZNAM KAK DA VI OBIDI 4OVEK . VIE NAMATE SAVEST ZA DA SE OBIDITE .

151

кс

преди 11 години

Леле, какво ви чака долни комунистически крадци

150

Анти - гона

преди 11 години

Съсела е едно вредно за страната изчадие и трябва да бъде смачкано. За него професор Георги Фотев казва - : Има нещо дълбоко притеснително, когато се наблюдава това лицемерие, тази наглост, нахалство, безскрупулност и омраза, много омраза, която излъчва този човек. Бих добавил, че този "човек" не само излъчва, но и насажда омраза. Зад "красивите думи" изречени от мръсната му уста се крие една безпардонност, тепигьозлък и жлъч, която цели да убие както своите другомислещи съпартийци така и Цялото протестиращо гражданство

149

outsider

преди 11 години

До Honorik358:Вчера излезе съобщение, че Япония ще пусне отново ядрените си реактори, които спря след аварията във Фукушима. Ако имаше риск за използването на съвременни ядрени реактори нямаше най-богатите държави (с малки изключения) да ги използват. Проблема за строителството на АЕЦ "Белене" е само финансов. Сега, при отънелия държавен резерв след управлението на ГЕРБ нямаме пари за да го финансираме. Но ако се намери инвеститор и няма нужда да се дават пари от бюджета си струва да се помисли

148

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

EDIN DEN ARABITE OT SEVERNA AFRIKA CHTE RAZBERAT 4E NE SA ARABI AMI SA ARABISIRANI ROMEI . EDIN DEN TURKITE CHTE RAZBERAT 4E NE SA TURKI AMI SA ISLYAMISIRANI ROMEI . EDIN DEN BALGARITE CHTE RAZBERAT 4E NE SA RUSNACI AMI SLAVYANIZIRANI ROMEI DEMEK ASPARUHOVI BALGARI .

147

Honorik358

преди 11 години

До мори :Знам,че подписката бе да се гласува "за" или "против" АЕЦ Белене.След това промениха въпроса и на референдума той беше:"За" или "против" развиване на ядрена енергетика?Аз просто припомням този факт.Иначе,честно казано и аз съм с резерви за нов АЕЦ.Има и плюсове и минуси,но наистина една авария би била пагубна за нашата страна.

146

мори

преди 11 години

не,не бяха за АЕЦ"Белене".На кого ще го продаваш тоя ток.Още плащаме далекопроводите на АЕЦ Козлодуй.Не искаме да теглим 1милиард лв.за актуализацията,а за Белене ще теглим.И внуците ни не могат го плати.Да не говорим за риска,ако нещо се случи/авария/.През 1986г.когато гръмна Чернобил,аз бях бременна и тогава БКП скри този факт от хората.Тогава още казаха ,че ще се прояви след 20г.облъчването.,а тогава още мои познати родиха мъртви деца.Аз бях късметлийка.Не на втора атомна.Искаме здраве.

145

Honorik358

преди 11 години

До Анонимен : Анонимен,то имаше референдум за Белене,ако не си забравил.Там повечето бяха "за" АЕЦ "Белене".

144

Honorik358

преди 11 години

До htomanova:Аргументирай се,ако обичаш за какво се иска оставката на това правителство?

143

htomanova

преди 11 години

До НеанонименИ като си "неанонимен" що си се скрил зад този ник?!

142

htomanova

преди 11 години

До НеанонименИ ако до сега не си разбрал за какво се иска оставка на това продажно правителство, значи си много, много тежък случай!!!

141

Honorik358

преди 11 години

И да мрънкате,и да се тръшкате-това правителство ще си изкара 4-годишния мандат.Нямате никакви аргументи,за да го свалите,освен омразата.

140

Анонимен

преди 11 години

Само подновяването на темата за "Белене" ще раздвой обществото още по-ярко.Много е нагъл.

139

фидел

преди 11 години

Защо нямаше толкова протести толкова знаещи по форумите срещу най корумпираното правителство след на Иван Костов това на ГЕРБ Нима мазахте филията и от двете страни.Плюят против комунистите Комунистическата партия не е на власт. На власт са бивши партийни членове. Разликата е огромна ББ, ЦЦ ЦТ РП да ги изброявам ли още всички бивши партийни членове. Грешка че партията е допуснала в редовете си такива хора.Но всяко стадо има и ***.

138

лумпен

преди 11 години

Ей нз какво се случи,но допуснахме пак БСП да ни управлява, срам...

137

аса

преди 11 години

На украинския мишок му е все тая как се чувства народа, нали не е негов. И сто тояги да му ударят какво от това, той си е намерил роби да му работят, намерил си е и как да тегли европейски пари чрез нас за родината си. Толкова нагла и подла душица не съм виждал. А в комбинация с турчина - това вече е тюрлюгювеч. Жална ни майка, българи, такова робство не е имало. Толкова изсилват народа ни, че ме е жал за програмираните, чипосани комунистчета как не разбират колко страшно нещо ни е стигнало.

136

Богдан

преди 11 години

Това от една страна е добре - ако бяха посочили някакъв времеви хоризонт, щяха да демотивират част от протестиращите. Сега поне знаем, че трябва да ги изритаме по най-бързия възможен начин - без срокове и предварителни условия. Освен това си отрязаха пътя за отстъпление - дори скоро да посочат срок, вече никой няма да им се върже и да ги взима на сериозно.