5

нимка

преди 10 години

Пълни глупости. Който не е пробвал е задръстеняк. В морето щяло дави влезе пясък. То ако влизаше така. цяла година щеше да се ръси пясък от жените. В басейна имало хлор, ама хлор има и във водата която пием и къпем и т.н. Като остарея ще се любувам на морето и чета *** статии.

4

Анонимен

преди 10 години

Секс на плажа изглежда хот само по филмите. Но не приемайте всичко написано за вярно, уверете се сами ;)

3

Живко

преди 10 години

До Нощен скитникти самият съществуваш заради секса,търси си спокойствието където желаеш и не давай акъл на хората.То и затова от желание за спокойствие и да нямат проблеми, нямат деца много семейства.

2

iАнонимен

преди 10 години

Ако ви слушаме вас, най-добре само да онанираме( мастурбираме)Станахте импотентни и взехте акъли да давате ......аре всеки сам да решава,кое е опасно за него....

1

Нощен скитник

преди 10 години

Вместо да ходят на море, за да се наслаждават на красотата му. На спокойствието. Те отиват, за да превърнат лятото в една отвратителна алкохолна и секс ваканция. На всичко отгоре, ами и издигат секса, като нещо велико, мислят само за това, и дори песните на почти всички изпълнители са свързани с това, а децата ги слушат и има подражават.И после "Ама защо днешното поколение е такова?" Ами, ще е такова. И по-зле ще става ако животът ни продължи да се върти само около един *** секс.