13

готин

преди 10 години

е това е *** работа братлета

12

съвсем случаен

преди 10 години

Докога?Докога такива престъпници ще са анонимни за сметка на други на които се изписва едва ли не цялата им автобиография?Докога ще се раздават книжки и на други неграмотни ***?Докога съдии, адвокати и прокурори ще остават незабележими при оправдаване на подобни престъпления.На тези държавни храненици народът им плаща заплатите за да работят в ущърб на обществото.Може би това е следващото за което трябва да се протестира и то с пълна сила до крайна победа!

11

typipros1

преди 10 години

И аз бих предпочел да се занимаваме с умни способни и знаещи хора

10

ЗАЩО ИМ ПЛАЩАМ

преди 10 години

аз съм данъкоплатец, защо им плащам при условие " прокурорите не искали да се занимават повече с неграмотния " ???? съдите помака с газовия, ама *** и престъпниците не ги барате... ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА, КОРУМПИРАНИ СЪДЕБНИ ***

9

Momo

преди 10 години

"но прокурорите не искали да се занимават повече с неграмотния и не поискали завишаване" - ...Ъ-ъ-ъ, че не им ли е това работата?

8

Shark

преди 10 години

Такива скотове, те са много, не трябва да фигурират изобщо в избирателните списъци, съответно да нямат право да гласуват, да взимат книжка и социални помощи. Не може неграмотни *** да решават съдбата на страната ни и да точат пари от държавата, но която нищо не дават, а умните и образованите да работят и да опъват каиша и заради тях. Кога ли ще се разбунтува народа и за това, въпрос на време е.

7

Анонимен

преди 10 години

Колко пък сериозно може да стане ако дадат на един неграмотен книжка?!Освен, че явно не знае правилника, качва се в поне 1 тон тенекии и ... след това защо мрем по пътищата?!!!Трябваше затвор.

6

vesko02

преди 10 години

Следващия изпит е колко ток може да открадне.

5

GiveMeFive

преди 10 години

Този се учил от Калина Илиева (герберската магистърка от немски ВУЗ) :)))

4

Севдо поправка

преди 10 години

Видях, че случката е от 2010 г., т.е. корекция с 3 години - бил е на 14г., когато е взел диплома за средно образование. Пак е вземал две години за една :). Факта, че ако сега е издадена присъдата и три години са се чудили дали е фалшива дипломата, а само една проста сметка показва че не е така, говори лошо и за съда, но това е отделен въпрос.

3

BG.BG

преди 10 години

Това са хората, които решават съдбата ни, защото ходят да гласуват, а много от българите си стоят в къщи. Това са гласоподавателите на ДПС и БСП.

2

Севдо

преди 10 години

То съмнението е трябвало да дойде още от факта, че прекалено "гениален" е трябвало да бъде щом сега е на 30 г. т.е. е '83 набор и е бил на 11 години когато е завършил '94 г :) П.С. Чак сега разбрах защо освен "ВЯРНО С ОРИГИНАЛА" по документите се налага да си пишем и трите имена навсякъде :)), мислех че е за графологичен тест а то друг "тест" било

1

Стоян

преди 10 години

Следвощото попълнение от квотата на дпс в парламента!