119

xaxa

преди 10 години

Къде е Пеевски? Толкова по въпроса за смисъла на тези декларации.

118

Анонимен

преди 10 години

много са крадците -*** в тази държава.от всички цветове.живеят в охолство за сметка на разбития и ограбен живот на много българи!изхода е само един-трибунал.приканват го доброволно да върне заграбеното.като откаже -куршум. и то да бъде закупен задължително от близките му -както е в Китай.иначе ще им робуваме до второ Пришествие!

117

Гражданин

преди 10 години

Къде е прокуратурата, да види как се придобиват имоти за по 26 лв/40 лв. То вярно, че все умни хора са се събрали да ни управляват, ама чак пък толкова умни и предприемчиви от къде ги намерихме.

116

balgarin

преди 10 години

това е декларирано , а онези които не са декларирали , интересно е колко е платил данък върху тия 26 лева , лощото е че такива си правят подигравка с държавата с такива декларации за 26 лева , а държавата се прави на невидяла и не разбрала , значи ако има има държавата да му прибира 1000 лева , тогава може спокойно да прибере 3,4 имота при тия декларации.

115

BatMan4o

преди 10 години

Да не забравяме и: Илия Баташки, Моника "Станишева", Георги Гергов,Делян Пеевски. Много постен този списък. ХаХаХа Свърши ми мастилото на клавиатурата.

114

Анонимен

преди 10 години

Бойко е милиардер отдавна, не от миналата година!!!

113

Кирилов

преди 10 години

Забравили сте ББ,който от миналото лято е милиардер.

112

тъпа работа

преди 10 години

сега са 8, догодина 28, а следващата 50, ако няма нови избори. хубаво ще ни окраде комунистическата и турската партия

111

Павел

преди 10 години

А Курумбашев си движи проектите по Черноморието с Тома Белев! Я вижте какво се случва в момента! Подписаха за определан територия обаче там където се строи не се споменава, нали? Поморийското езеро, какво стана с него?

110

Фактор

преди 10 години

"Според имотната декларация срещу 26 лева семейството на Веселин Пенев е придобило къща до морето. Покупката не е придобита веднага, а в продължение на седем години." - е сигурно я е взел да изплащане. То 26 лева не се вадят ей така.

109

Анонимен

преди 10 години

kogato plasta danak imot normalnia balgarin ima dana4na ocenka na imota za opredelenoto miasto ne te pitat za kolko si go pridobil nali,ami taka triabva da e i s tezi kradci kakvi sa tezi ceni na imoti alo kade jiveem ili zakona e napraven pak za tiah

108

Датата

преди 10 години

Извинете за Пеевски не пише? Да не изгоря момчето за нищо? Всички казват че бил голям собсвеник, медиен магнат или нещо си....

107

Яница

преди 10 години

Този Курумбашев как така от един обикновен ку-ку-вец стана милионер? Тези парички навсякъде ли ги дават или май трябва да си правиш далаверките. Ама той добре се облажи със "зеления" ток.

106

сали

преди 10 години

Пропуснали са Румен Овчаров. Той е главният грабител в енергетиката.От енергетиката години наред се крадеше в огромни количества и безнаказано. Да неговорим за комисионните ,които взеха от ЧЕЗ и EVN.

105

сашо

преди 10 години

Като се говори за милионери ,а може би и милиардери , да не се пропуска Гергов- прадседател на БСП в Пловдив- окръг. Собственикът на мина Ораново, плащал на миньорите то 400.500лв , а синът му имал по 100000лв джобни.Този човек от коя партия мислите ,че е? Миньорите работили при невъзможни условия , без никакво обезопасяване , но отрочето му си има 100 бона джобни.това не е феодализъм , това е робовладелчески строй и робовладелците са в правителството и основно в БСП.

104

Анонимен

преди 10 години

От днес ще искам смъртно наказание за такива крадци но Цацаров пак ще каже че народа не разбира от пправосъдие... ТОЙ БИЛ НАЙ ВЕЛИК А ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ ТРЕВА ДА ПАСАТ...-

103

KGP

преди 10 години

Курумбашев е един истински пазарен комунист - от порнос айтове, което му беше първоначалния бизнес , да стигнеш до водещ депутат в БГ парламента ... е момчето се вижда че мисли в цифри, за предпочитане с много нули

102

Анонимен

преди 10 години

a ne6to za Boiko Borisow, a zabrawih , 4e stawa duma samo za milioneri, a ne za miliarderi- molq da me izvinite!!!

101

Анонимен

преди 10 години

Всичките са един дол дренки - милионери. Те не могат да разберат народа, затова не искат и да си ходят от НС

100

без име

преди 10 години

какво се чудим - те докато крадяха и вършееха в онези "хубави" години,ние се правехме на патриоти и скандирахме "СДС"!