209

анонимен

преди 1 година

До Само да си попитамтая с кетчупа вече е депутатка

208

анонимен

преди 1 година

До Анонименда... приличат на друсани

207

D.P

преди 10 години

Веднъж са ми разбивали главата при сбиване, ужасна болка беше не можех да си намеря място дишах учестено и не можех да си кажа името....Тая женица като я гледам на снимката с "разбитата глава" как се е ухилила и как прави пози за снимка нещо ми намирисва на бутафорна кръв.

206

Крепсатен

преди 10 години

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК ! ! !ГОСПОДИ ? ? ? ? ? ? ? ?Зная, зная .................

205

Анонимен

преди 10 години

Tezi sa maloumni i takiva trqbva da sa ni primer,abe elisavetke moje bi i tezi v parlamenta sa hora, koito imat semeistva i chakashti deca vkushti!!! Kak da se priberat,kato maloumni kato tebe sedqt i si mislqt,che pomagat na durjavata,a vdushnost samo prechat tq da vurvi napred i to veche nad mesec!

204

Анонимен

преди 10 години

Егати усмихнатите лица на протеста! Абе тия *** ли са?

203

цирк

преди 10 години

кетчуп!

202

Трътла от Берлин

преди 10 години

В Берлин такива простотии няма. Само в скапаната България е така. Радвам се, че я начпуснах.

201

Ами ще има палки - *** в която искаш държава и се пробвай да направиш същото (да мяташ камъни по депутати и да се правиш на голямата работа пред ченгета)- не палки ами и куршуми ще има!

200

Ivan

преди 10 години

Подкрепям протеста,от далеко личи че на тази ели нещо и хлопа

199

Нахално Типче

преди 10 години

Отвратително гнусни хора, нечистоплътни и кирливи наркомани! Не с палки ами с метални бухалки трябва да ги млатят тия лайняри!

198

Само да си попитам

преди 10 години

Това...Това......Това жени ли са от двете страни?!?!

197

ТОЧНА СНИМКА

преди 10 години

ТАЗИ *** *** ОТ *** ТРЯБВА ДА УВАЖАВА ЗАКОНИТЕ ! А ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ГЛЕДА А ДА СЛОЖИ РЕД В СТОЛИЦАТА ! ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ !!! *** ДО *** !!!

196

Рени

преди 10 години

Гледам ги хората на тази снимка... и единственото, което ми идва на ум е, че са наркомани. Ако това са лицата на протеста, то питам се какво е бъдещето на тази държава? Едните с електорат от измиращи старци и безработни ***, другите с безработни младежи с изгладен от дрогата и алкохола мозък... Ужас!

195

Венелин

преди 10 години

до 211Много си прав човече! Само, че правителството е без мнозинство и затова не смее да действа така, както би трябвало по закон. А онези търтеи са казали на министъра да не пипа ***, за да не се дразни електората. Най-смешното е, че по някое време мечтата на протестиращите ще се сбъдне и тогава както се очертава БСП и ДПС ще си имат пълно мнозинство...

194

евлоги

преди 10 години

не ели не са полицайте виновни виновни сте вие че 1-правехте протеста си след 22 ч.2-непристоино държание на публично место3-блокиране на улици и площади4-блокиране на хора5-неизпълняване на полицейско разпореждане6-чупене на имуществоза това в нормална държава ченгетата щяха да ви счупят от бои а от глобите щеше да ви прилошее.и ми омръзна някъкви лузъри в софия да се представят за народа.не съм фен на бсп а фен на ВМРО но ми писна от софииски *** да съсипват България.браво на ченгета

193

iznenadan

преди 10 години

Окървавен, но щастлив - що за идиотщина

192

Анонимен

преди 10 години

Демокрацията у нас е в опасност - взимам чифтето и излизам на мегдана.

191

Анонимен

преди 10 години

Червените ****али нямат насищане Срамота

190

Анонимен

преди 10 години

До ДанаилТОя пък кретеноид.Марш на работа да лижеш червени ***.