34

Говори Велчев

преди 10 години

Внимание ! Внимание ! Говори радио Велчев ! Всички от герб мнооого работим и затова грешим.А нашият отговор е : Ние не вярваме и няма как да понесем мнооооооого смрадливия резултат от "работата" на всички в герб !

33

Анонимен

преди 10 години

PORAZQVASHTATA SNAGA - dqsnata ryka na VINETU...

32

Анонимен

преди 10 години

Само един глупав , наивен човек може да твърди, понеже много е работела може да е сгрешил. ми нали си спомняме наглостта, с която говореше по телефона с Ваньо Танов и уреждаше някаква калинка за митниците. Тези хора нямат морал и другите също но представителите на ГЕРБ избиха римата със своята наглост, неграмотност, некадърност, престъпност.

31

край

преди 10 години

Изборния кодекс си го правихте вие. При избори по него представени в парламента са едва 50% от народа. А управляващите искат да управляват с 20 и няколко процента от общия брой гласоподаватели. Е няма как да стане без бой. Този кодекс обслужва партиините централи. Там се редат листи и в парламента влизат анонимни послушковци. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в Два тура объркват плановете на партииците обаче те не ги искат. От сто кладенеца ще ви донесат колко пагубно за страната е мажоритарния избор.

30

everest

преди 10 години

Единственото за което ми изглежда, че съжалява е че са я хванали..

29

Анонимен

преди 10 години

Като гледам тази физиономия,първите две думи ,които ми идват на ум : -Безскрупулна наглост и пройдоха !!Жалко,че точно само такива хора се докопват до властта !

28

R

преди 10 години

Кое не е същественно. Че са си правили каквото искат ? Това ли не е същественно, че е решила че тя е държавата ? Че решавала съдбите на хората като всевластна ли ? Нейното е по -лошо от подкуп, подкупа е за един случай тя четри години е работила все едно е купена

27

Шейх

преди 10 години

Като лъжеш много накрая те хващат.

26

::::::::::::::::::

преди 10 години

Това нещо 100% не сер*e!

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе бе, сладокусна е!

24

ИСКРА И ЛИБИДОТО МИ

преди 10 години

ТАКАВА ОБАЯТЕЛНА И СВЕТЛА ДУША, ПРИ ТОВА ЧОВЕК ОТ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА...НЕ МОГА ДА ПОВЯЛВАМ...ДАЖЕ ДА СИ ПРИЗНАВА - ПОК НЕ ВЯРВАМ...ЯВНО НЯКОЙ Я ПРИТИСКА С КОМПРОМАТИ...ТОЛКОВА ГРОЗНА ПОМИЯ, ДА СЕ ИЗЛЕЕ ВЪРХУ ТАЗИ ОБАЯТЕЛНА, СВЕТЛА, МАГНЕТИЧНА ЛИЧНОСТ С ТАКОВА КРАСИВО ИЗЛЪЧВАНЕ И ПРИВЛИЧАНЕ...ИСКРА...ОТ ИСКРА СЕ РАЖДА ПЛАМЪКА НА МОЕТО ЛИБИДО

23

Анонимен

преди 10 години

ей много сте прости бе...какво кадруване, какви 5 лева...работете за народа бе!!!вече умаляхме да ви сменяме на всеки 4 години.и всички да излизат такива ***.

22

Светла

преди 10 години

Фидосова, спри да ядеш!

21

Диана

преди 10 години

г-н Велчев нещо бърка понятията. Това, което е правила И.Ф. не се казва РАБОТА, това нейното е чиста проба ДАЛАВЕРА. Интересно сега къде ще я набутат. На всички ни е ясно, че няма да слезе от слезе от гаванчето, а ще продължи да цоца отнякъде....

20

454

преди 10 години

то когато тая нагло кадруваше в митниците и цяла България чу СРС-то, тия пак отричаха, а сега се правят на изненадани, егати паплачта дето пак иска да управлява

19

www

преди 10 години

ТАЗИ ОЩЕТЯВА ДЪРЖАВАТА САМО С ЯДЕНЕТО ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ..

18

Анонимен

преди 10 години

За 4 години важните неща са 4-5. Цели 4 години тия *** се мотат там за да решат 4-5 важни въпроса и вземат купища с пари , и крадат като за световно. Ами *** сте - ама не само червени ***, макар че това важи и за вас. Всичките сте *** - крадливи , нагли , продажни , уросдливи , мързеливи и некадърни ***. Народа трябва да ви избеси по стълбовете.

17

СиДянков

преди 10 години

Този да не я приклещва на почивките в тоалетната ?

16

До 11-ти

преди 10 години

И колко декара тиквички и ориз ще трябва да оберат за закуската на Фидоската бе човек???? Значи ли че те ще изчезнат от пазара?

15

Анонимен

преди 10 години

Не знам колко работи, обаче доста си хапва.