182

nbrakalova

преди 10 години

Защо да излиза, та той си е все във ваканция! Освен това работи за спечелване на следващите избори. Колкото по-бързо се обявят, толкова по-сигурно ще влезе в парламента. Каква ваканция?!

181

2 meseca

преди 10 години

НАКАЗАНИЕТО е до края на месеца. Много трудно се копае на каменисто и буренясало място. Имало е изключително рядка посещаемост ,стигнала до самозабрава . Дано август като 8-ми месец донесе нещо безкрайно ползотворно и мъдро за всички последователи на правилното и градивно мислене.

180

7

преди 10 години

До анонименНикога не е имало цяло общество,няма и да има.Не ми се прави на политик,защото ужасно гимразя.

179

7

преди 10 години

Не искам да виждам политик дори на снимка,особено и който е управлявал.Повръща ми се.

178

али паша

преди 10 години

Струва ми се тук има доста тикви където драскат целият ден ......какво то и да дрАскате БОйКо е супер ...нещастници

177

Анонимен

преди 10 години

Ох, малиии, така ми нашльокаха тиквата от Европа, че сега шъ бачкъм без ваканция!Ама, днес решихме с Цецко да пийнем кайвенце на обяд и да звънним телефончета за протеста довечера.

176

Бат Станчо

преди 10 години

До ЛораА кой се трае, Станишев,Местан ,Орешарски или Сидеров?Какво да работят,като тия си правят каквото си искат,с поткрепата Сидеров и не им пука от хората ,камо ли от ГЕРБ!

175

Лора

преди 10 години

Ми те гербаджийските мекерета досега не са работели !?тоя пък пак се взе за голяма работа ,абе *** са скрий някъде и ти ! леле ,тез не се траят

174

arhar

преди 10 години

Прав е Б. Борисов !На 14.01.2009 г. Станишко и др. Миков окървавиха протестите, като един от протестиращите беше починал в ареста, след като беше пребит от полицията, която се командваше от др. Миков .На 23.07.2013 г. Станишко, др. Миков и Цв. Йончев окървавиха отново протестите .Това са факти ! Истината е, че истинските диктатори в държавата са тези, които окървавиха протестите, сиреч Станишко и др. Миков !Станишко и др. Миков странно мълчат и не казват кой е ' кръстника ' на мафията в държавата . А въпросните лица зависими ли са от мафията и нейния ' кръстник ' ?

173

seira

преди 10 години

ЗАБРАНЯВАМ ВАКАНЦИИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ И ЗАДЪЛЖАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ЯВЯТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО!!!НАРЕЖДАМ:НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗА КОИТО СА ИЗБРАНИ И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА!!!

172

анонимен

преди 10 години

Какви нерви имат червено-турските депутати, че и да излязат да почиват?! Или са напълно дебилни! Цялото общество се тресе от протести, а те искат ваканция!

171

Боце

преди 10 години

Боце,Боцеее...кой те хване и за мене да остане...

170

Данъкоплатец

преди 10 години

ГЕРБ ще останат в Парламента, когато останалите парламентарни групи почиват, тъй като те си взеха предварително отпуската и сега ще работят. Така са решили хората. Няма лошо без това трябва да си заслужт заплатите, които получиха на 20.07.2013г.

169

Българин

преди 10 години

До закона 203За съжаление не знаеш законът.

168

Българин

преди 10 години

"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"Вие до сега къде бяхте бе ,г.н Борисов ? Винаги съм си мислил и сега се потвърждава ,че най - силната Ви страна е наглостта.

167

gost

преди 10 години

2 месеца работа 1 месец ваканция де дават така работодателя парвите 6 месеца давали срамота

166

закона

преди 10 години

Каква ваканция,бе? Всичкото Мара втасала ,та на втория месец се канят за ваканция.И за вас важи кодекса на труда,никаква авнаканция преди да направите 8 месеца стаж

165

Анонимен

преди 10 години

Ееееееееееееее, ***!!! Ти ли си най-работливия? Хайде пали с авиоотряд 28 към някоя резиденция. А извинявай! Забравих, че вече си никой.

164

Анонимен

преди 10 години

каква е тая наглост на бб ?колко дена не идва на работа ?

163

ха

преди 10 години

По-големи *** от комунистите и от тези, които ги подкрепят, няма. Тук има доста платени ***. Стават и лягат с Бойко. Дано да ви плащат добре. Промити мозъци.