120

petter.bojinov

преди 10 години

точно така другарю сергей - вы правильно выполнили указания ответственость на наших ошбок всегда надо быть колективная! Рот Фронт

119

бай Иван

преди 10 години

Ми... те и фашистите на Хитлер могат да кажат същото и пак да яхнат властта.НАГЛОСТ по кпмунистически.Тия *** съсипаха държавата ни.

118

Ангелов

преди 10 години

Дмитриевич не е виновен зощото в чугунените им глави се върти само мисълта за колективната отговорност и личният успех .Ортакът му от тройната коалиция Местан ,забелязъл жълто паве след като 40 дена гледал бяло пиано .Ами как да кажат на глухи и слепи хора ,че това не е серенада и да се субудят и видят реалноста .И стига с този девиз КРЪВ ПОВРЪЩАМ ВЛАСТ НЕ ВРЪЩАМ

117

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече се задържиш във властта, толкова ще е по-голяма вината ти! Не смея да си помисля какво ще остане от България, ако стоиш четири години на власт! ГОРКАТА НИ РОДИНА!

116

един

преди 10 години

съсел ,ти си виновен че си се родил

115

Анонимен

преди 10 години

МРЪСЕН И ВРЕДЕН СЪСЕЛ. СЪСИПАХТЕ ТОЯ НАРОД, ОТРОВИХТЕ МИСЛЕНЕТО НА МИЛИОНИ ХОРА, ИЗБИХТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, ЗАЕДНО С КРЕМЪЛСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ НАНЕСОХТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕДИ ОТ 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО! ВСИЧКИ БИЛИ ВИНОВНИ.........ВЪРВЕТЕ В АДА МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ***!

114

..

преди 10 години

Всички са маскари, нали Станишев? Това ви е все на вас в устата на БСП, защото така се чувствате не толкова гаднички. А истината е че все вие докарвате България до разсипия, и 1989-та, и 1997-***, и сега пак натам сте тръгнали. Не, другарю, не всички са маскари, и България днес все още е жива и в ЕС и НАТО точно защото нормалните хора я вкараха там, след като вие напуснахте след вашата престъпна некомпетентност.

113

Празни приказки

преди 10 години

Не е вярно, че всички са виновни! Аз не съм!Ти, Станишко - Лицемерко, не ми прехвйрляй тваите грехове, а си се пържи в казана сам!

112

Българин

преди 10 години

Все Бойко му в устата, както , пък , на оня все тройната коалиция му беше виновна. Истина е, всички сте виновни за дереджето на България! Затова се хващайте под ръка и дим да ви няма! Наглеци такива От тая алчност с отворени очи ще умрете!

111

Анонимен

преди 10 години

Този на снимка много ми харесва и отдавна съм му хвърлил око. Само да успеем да влезем в парламента, ще разшири кръга приятелите си до толкова, че ще се налага да търси компанията на трима едновременно след това

110

karo

преди 10 години

До АнонименТи пък от къде си сигурен. Разгледай се из Еврората кой си разграби заводите и фабриките...Аман от умни...

109

всички виновни

преди 10 години

Не само партиите, а и българският народ има вина, че са му приватизирали и разпродали енергоснабдяването, водоснабдяването, обществения транспорт, хотелите по курортите, а в близко бъдеще и железниците и т.н.

108

Анонимен

преди 10 години

Господин Станишев вижте съотношението на Вашите съмишленици пред НДК - едва стотина души към протестиращите десетки хиляди. Та вие имате по-малко от процент подкрепа. Не искам и на възрастта, за да не обидя някой бивш председател на ОФ или единна организация.А подписката, която събират и в която фигурират според тях стотици хиляди души - интересно как се прави с половин час протест. Е, сигурно се преписват телефонни указатели. Всичко е проста математика, а не политическа математика!!

107

seira

преди 10 години

"Другарите" Борисов и Станишев в поредния скеч на шоуто "българска демокрация"...Истината е една:135 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

106

Наблюдаващ

преди 10 години

Станишев, изборите са доказано манипулирани и има достатъчно данни, че дори една от партиите вероятно е останала зад борда именно заради "грешките" и манипулациите в СИК/РИК. Нещо, с което Болен Лидеров е много щастлив и избива комплекси при всяко остроумничене по телевизийката си.Така, че като казваш "ултиматуми - НЕ" - не искай признаване на изборите.

105

Аноним

преди 10 години

На теб ти е все едно кого ще обслужи оставката,но това ще бъде втро фиаско на БСП след Жан Виденов и тогава за дъъъъълго слизате от политическата сцена.

104

бай Генчо

преди 10 години

Абе Със дай оставка пък после ще видим кои обслужва, айде мърдай!

103

iАнонимен

преди 10 години

Башар Асад се е обадил на СърГей да заяви подкрепа за легитимната власт :Дал му е практически съвети как да задържи властта, след разговора притеснения СърГей е видимо по-доволен !

102

BG

преди 10 години

ЗАТОВА ОСТАВКАТА ВИ ВКУПОМ Е ВАШЕТО ИЗВИНЕНИЕ,КОЕТО ЩЕ ПРИЕМЕМ

101

Анонимен

преди 10 години

като не искате червените *** идват хак сикаджийските ***.кажете какво предлагате за да излезем от тази безисходица?