59

dtyn

преди 10 години

Стига сте викали(писали) бе!ТИХО! БУДА мисли!:)

58

Анонимен

преди 10 години

Boiko e nai dobroto za balgariq

57

балтията

преди 10 години

До АнонименСкрий се палячооооо!Ела в София, замисли се, какво беше преди и каквое направено от герб през последните 7-8 години и пак филосоФствай. Турчин мършав. Отиди и се нагъзи пред сараите на доган!

56

Анонимен

преди 10 години

Ако се дразните, че пожарникар е станал Премиер, то значи сте много доволни от професионализма и качеството на политиците от кариерата като СтанишеФ и Местан. Той и Доган беше такъв.Да не говорим, че и те са я филолози, я специалисти по руските униформи.....На мен не ми пречи. Без да сравнявам, но Стив Джобс нямаше и колежанско образовение май.

55

Анджи

преди 10 години

ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДОБРУВАНЕТО НА НАРОДА.... ГАДНИ КОМУНИСТИ! Г-Н БОРИСОВ БРАНЕТЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ!

54

Анонимен

преди 10 години

Тук някой питаше: как пожарникар и мутра стана премиер? - ами софийските шопи преди това си го избраха за кмет... и така се качи по дтълбицата нагоре..и с помощта на Царя, който докара, а готава е винавен целия народ, че гласува за негота така... основно софиянци са виновнизатова сега реват на умрело

53

t0read0r

преди 10 години

До Гражданинти си луд бе

52

t0read0r

преди 10 години

на борисов елементарното театро. горкия, не само е алчен за власт, няма друг избор, трябва да е във власта, иначе де да знае кой може да му скрои шапката. ще му гледаме волската физиономия още много дълго време. голям наглец.

51

аз

преди 10 години

Безмълвният Борисов:) Той по-добре да си мълчи така няма да го разберат колко е глупав:)

50

аз

преди 10 години

Искам да пътувам някъде с Авиоотряда само за половин час да е. Ама ако може два килограма ядки за сметка на данъкоплатеца. Аз министър ли съм или кво :)

49

Хахаха

преди 10 години

Мутрата дойде в парламента и протестиращи изведнъж няма!!

48

adi

преди 10 години

Въобще не ни трябва тоя в парламента. Пак ще разбуни духовете и ще направи следващата крачка към гражданска война !

47

petarpetrov91

преди 10 години

То Борисов става за каруцарТолкова му е мозъка

46

до 37

преди 10 години

Малко си грешка братле може би искаше да кажеш последните 24 години разбойнически грабеж на държавата :)

45

Гражданин

преди 10 години

Не бива да се отричат уменията и усета на Г-н Борисов. Ако успее да "разбере" себе си, да постави обществения интерес като приоритет и приеме че не е "Главатар" на групата ГЕРБ, а "Слуга" на народа И трябва да отговаря на въпросите които му се задават- Няма причини да не е във властта като Премиер, но в служба на НАРОДА, който е от различни партии, различен етност Но със стремеж за развитие в Европа и защита на националните интереси .

44

Анонимен

преди 10 години

toia bodigarda na borisov, a badi diwaka, wsesto da go oxranbiawa , toi gleda w kamerata , i wsel stoika , darwen tirekat...))

43

Анонимен

преди 10 години

До 41 Дайте първо да я свалим официално и да се види реално за кои потребители се сваля цената, защото в държавата няма само битови потребители на ток! И после ще говорим кой ще я вдига пак!

42

Бай Ганьо

преди 10 години

ВСЕ ОЩЕ Е ЗАГАДКА КАК ТОЗИ ПОЖАРНИКАР СТАНА ПРЕМИЕР!ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ Е МНОГО ЗЛЕ.

41

info.®

преди 10 години

След кратката му почивка от 15-20 плажа и от задръстването на 15-20 *** по хотелите,тиквата е готов за подвизи

40

voltaire

преди 10 години

Борисов безмълвен. Ами какво да каже човекът. Него икономиката явно не го вълнува. Мисли си за избори. Там му е стихията. Пак да ги "бие" всички! И най-вече народа, на който здраво място не му остана от бой.