9

vesko02

преди 10 години

Я ,в САЩ имало хора.При това добри.

8

до ястребовски

преди 10 години

Какво е това морон?!? И махни турското знаме, ако си българин!!! Ако не го махнеш, то е ясно.

7

violet.damyanova

преди 10 години

bravo, g-n prezident!!!!

6

И.Иванов

преди 10 години

Само да припомня, че този "някой си" беше и вицепрезидент на Роналд Рейгън. Казвам това рискувайки да последва коментар "кой пък беше Рейгън ;)Даренията и подкрепата за научни изследвания в областта на медицината и особено тази страшна болест е много важно! Браво на Буш!

5

Аз

преди 10 години

До стоян петровМного си прав.

4

стоян петров

преди 10 години

Има случай когато нормален човек не трябва да коментира, ако няма какво да каже. Мисля, че случая е такъв и нелепиците на коментаторите са гнусни.

3

dominici

преди 10 години

1 - Много повърхностен коментар. Той може да не е активен президент в момента, но някога е бил. И през това време той е решавал съдбата на милиони хора и знае тайни, които аз и ти никога няма да разберем. А луди хора на този свят има с лопата да ги ринеш. А пък да убиеш американски президент си е върха на лудостта. Браво на дядката.

2

do 1

преди 10 години

Материалното състояние на този "някой си" е много по-огромно от представите ти за богат американец. А влиянието му още по-голямо.

1

Анонимен

преди 10 години

ей това е работа- да си охрана на човек, който е бил някакъв си преди 20год. и никой няма намерение да напада, че и 20тина човека. Той и затова е толкова близък с тях, защото по цял ден цъкат голфче и белот. Иначе браво на дядката..