247

Анонимен

преди 10 години

T.N."REFORMATORI" VIDQHA, 4E MOGAT DA LAPKAT AKO SLU4AINO IM SE OTVORI 6ANS DA SE MU6NAT V PARLAMENTA, TEZI "REFORMATORI"BQHA NAKAZANI OT NARODA, NE, PROSTO IZRITANI DA NE SA V POLITIKATA II SEGA...ISKAME PAK. ZAEDNO S *** BORISOV I GUZOLIINIKA MU CV.CV. DA PRODULGAVAT RAZAGRABVANETO NA BULGARIQ. TAKA KAKTO E TRUGNALO VURVIM KUM REVOLUCIQ..MASITE NE MOGAT A UPRAVNICUITE NEHAQT. KRADCITE SI ISKAT OTNOVO PLQ4KATA!!NQMA DA STANE GERB, NDSV I VSI4KI RAZRU6AVALI BULGARIQ.

246

Горе главата

преди 10 години

Истински реформаторски миш-маш, пълен с ***, крадци, нагледци, манипулатори и предатели. Това е Реформаторският блок. Надявам се, че няма да има болни мозъци, които ще гласуват за тях, защото това ще е поредното предателство към България.

245

Клептокрацията

преди 10 години

Горките, всички от тоя реформаторски сбирщайн през последните години се опитват да се докопат до нещо, но уви, народът ги е разбрал отдавна. Някои от тях и 1% не могат да минат и за това продадоха дупетата! Лошо светът е устроен :DПоследен напън за власт

244

Journey

преди 10 години

До dimityr_penevЕ, добре, де!В момента на политическата сцена имаме само БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, Кунева и едни лабави СДС и ДСБ.В момента на власт са БСП, ДПС и Атака и тях не ги искаме. ГЕРБ са мутри.Ти не искаш и Кунева.Е, тогава какво искаш?Марсианците ли да дойдат и да сформират правителство?Дайте, малко по-реално да гледаме на нещата.

243

georgi_linkov

преди 10 години

Нищо хубаво не сме видели от Кунева до сега, не мисля, че и в бъдеще ще видим нещо хубаво. Проблемът на хора като нея е, че харчат парите на олигарси, които пък искат от нея нещо в замяна.

242

dimityr_penev

преди 10 години

Кунева не трябва да се обажда по тези въпроси, защото е никой!

241

avram_bakalina

преди 10 години

Правителството трябва да бъде оставено да работи.

240

Journey

преди 10 години

Пред настоящите *** БСП, ДПС и Атака, Кунева вече започва да ми става доста симпатична.

239

don baston

преди 10 години

Много ми се ще да повярвам в добрите намерения на този реформаторски блок, ама някак си не мога. Особено като виждам лица като Кунева в него, които през всичките тези години доказаха, че най-малко интересите на хората ги вълнуват и ръководят в действията. Да не говорим, че тя самата, както и цялата й партия са толкова сини, колкото и Станишев е. Партията на Зелените пък е доказан продукт на един олигархичен кръг, тези ли хора ще ни оправят?!

238

H.Poirot

преди 10 години

Политически злодей с имераторски амбиции. Гласуваме ли и на тази жена доверие - може да ни върне към родството на социализма. Нали е снаха на Иван Пръмов, знае ли човек какво ни е приготвила за добра дошла?

237

Dora Yankova

преди 10 години

А ти Кунева за кого го играеш този път?! На предишните избори не бе ли именно ДБГ причина дясното да остане извън парламента?! Да не говорим, че същия този реформаторски блок обслужва интересите на "опозиционните" олигарси, които сега викат "Оставка!", за да бъдат реабилитирани. Протестиращите искат подмяна на целия политически елит, възможност младите да са част от управлението на страната, а не козметични промени!

236

РИФОРМАТОР

преди 10 години

НЕЗАБАВНО НАЗНАЧАВАНЕ НА БОРИСОВ ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ,,ИВАН КОСТОВ ПРЕЗИДЕНТ,ИСКРА ФИДОСОВА-МИН.ГОРИТЕ-ИМА ОПИТ ОТ ИЗСИЧАНЕТО НА БЕРКОВСКИЯ БАЛКАН,ЦВЕТАНОВ-ШЕФ НА УБОТО И ЛИЧЕН БОДИГАРД НА БОРИСОВ,ЦАЧЕВА НА КУЛТУРАТА..ПРЪМОВА НА ЕНЕРГЕТИКАТА..ЯНЕТО НА ТУРИЗМА И РАЗВЛЕКАТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ-НЯМА ЗАЩО ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ......А СИМОНИ ДЯНКОВ НА НОЙ И ЗДРАВНАТА КАСА...ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ--БЪЛГАРИЯ ВИ ГЛЕДА!!!!

235

плъхове на прехода

преди 10 години

Ама вие сте еталон за наглост,алчност,безочие! Кой ви иска вас бе,*** политически трупове?.Всички ние сте ни опротивяли до лудост,всички сте били на власт и сте изгонени със шутове,вие сте грозното лице на олигархията,на политическата проституция,на грабежите от прехода.Айде,марш по дупките ви,плъхове грозни!

234

уморен

преди 10 години

Иване, защо даде властта на това неграмотно момче Радан?

233

Анонимен

преди 10 години

ха ха ха , гладна кокошка просо сънува

232

ее

преди 10 години

Тия отново изпълзяха. Айде, марш в дупките. Пожарникарят ги лъже, че ще участват във властта и тия не само му играят по свирката ами и му правят такава.

231

Анонимен

преди 10 години

сЛЕДВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ Е СЕДМОРНА -ГЕПЕНСОН-ГЕРБ ПЛЮС ПЕТОРНАТА РЕФОРМАТОРСКО-РЕВАНШИСТКА ШАЙКА ПЛЮС ЯНЕ ЛЕ БЕЛО ДУПЕ. Я по-добре БСП и ДПС, тия ще ги утрепат от крадене седмачетата. Куно-муно бабо Вуно, скрий се ***!

230

Анонимен

преди 10 години

25 ГОДИНИ СМЕ ОБЕКТ НА ТИЯ "РЕФОРМАТОРИ". ЦЪФНАХМЕ ТА ВЪРЗАХМЕ. ПРОСТО ДА ИМ СЕ НЕНАГЛЕДАШ - ЕТО МАЛКО ОТ РЕФОРМИТЕ ИМ С КОИТО НИ ОЩАСТЛИВИХА - ЗАТВОРИХА 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ, 15 ГОДИНИ ПРЕДСРОЧНО, АКО НЕ БЯХА ГО НАПРАВИЛИ ТОКЪТ ДА НИ Е ПО-ЕВТИН И ДА НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ НОВИ МОЩНОСТИ, ПРИВАТИЗИРАХА-ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ, ЗАГРАБИХА СУМА ТИ ОБЩИНСКИ ИМОТИ ЧЕ И ПАРКОВЕТЕ, ХАРИЗАХА НЕФТОХИМ НА РУСИТЕ, ВСИЧКИТЕ СА ЧУЖДИ ХРАНТУТНЯЦИ, АБСОЛЮТНА ШАЙКА ОТ ОРЕЛ РАК И ЩУКА С ЕДНА ЦЕЛ ДА КРАДАТ ОТ НАС!!

229

Анонимен

преди 10 години

Направих тази сутрин едно откритие.Как не съм се сетил досега.Епохалното откритие блесна в мен като четях горната статия.ЗА ДА СТАНЕШ ПОЛИТИК, Е НЕОБХОДИМО ЕДИНСТВЕНО ДА СИ НАГЪЛ,АМА МНОГО НАГЪЛ.Погладнете тия реформатори,прочетете бисерите на Бойко,погледайте малко телевизия.Млади приятели бъдете нагли ,не работете ,не плащайте данъци,лъжете постоянно,нека девизът ви е-кръв повръщам ,но пари не вмръщам- И ще СТАНЕТЕ политици,известни хора,интелигенция въобще.

228

Анонимен

преди 10 години

САМОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА ТОВА ОБРАЗУВАНИЕ Е СМЕШНО- РЕФОРМАТОРИТЕ. КУНЕВА, КАРАКАЧАНОВ , ЗЕЛЕНИЯ КАРАКАЧАНОВ , ИВАН КОСТОВ , МАЛТИНЧО- ВСЕ МУЦУНИ ОТ 20 ГОДИНИ В ПОЛИТИКАТА- ТЕ БИЛИ РЕФОРМАТОРИ. ОБИКНОВЕНИ РЕВАНШИСТИ Е ПО-ТОЧНО.