226

Енчев

преди 10 години

До АлексияБългарският народ е на улицата и площадите, а тия като теб, са като тия в парламента. Ставате свидетели само защото имате телевизори...!***

225

Стига вече, стига

преди 10 години

Не трябва да се злоупотребява с думите, особено от хора достойни,умни и честни. Никой не е правил депутатите заложници,защото никой не е искал да ги заменя срещу нещо. А това, че ТЕ се считат за такива, е до болка познат управленски трик вече 23 години изопачаване на истините и демокрацията. И никой не им е отнел правото да си идат у дома трябваше да излязат отукритието, да си вземат градския транспорт, както правят 90 % от българите и толкоз. А че ги е било страх техен проблем ЗАЩO?

224

Анонимен

преди 10 години

ГОРД ЛИ СИ СЪС СЕБЕ СИ И *** СИ ДЕЙСТВИЯ. ВСИЧКО Е ПО СЦЕНАРИЙ ОТНОВО И ОТНОВО. ПРЕБИХТЕ НАРОДА И СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА ЖЕРТВИ ! ТАКАВА НАГЛОСТ В ИЗКАЗВАНЕТО ИМАШЕ НА ТОЗИ НАГЛЕЦ ЧЕ ЗА МЕН ТОЙ Е САМО БУЛДОГА НА ВЛАСТТА ! НИЩО ДРУГО ЗА ЖАЛОСТ ,ЗА ГОЛЯМА ЖАЛОСТ !

223

Анонимен

преди 10 години

Главният секретар на МВР говори за използване на водни оръдия и сълзотворен газ.Министърът говори,че има заплаха за живота на министри и депутати и те ще втвърдят действията си.Турско-комунистическата върхушка се мечтае за полицията от площад Таксим в Истанбул.Дано нашата полиция да не е като турската.Дано не се разколебаят протестиращите и не се уплашат от насилието.

222

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Другари , пак повтарям : свършени сте ..Още не сте го разбрали !! И в Нар. събрание и правителството ви :))И вестник Правда вече не може да ви помогне :)Хахахааа.....

221

ник

преди 10 години

продължение към 273: повече противници. Жертвени животни, разиграни най-садистично от сценаристите на събитията на вечерта на 23.07.2013г. Да каже Йовчев кой разпореди пробиването на блокадата, а не да се прави на трътка и да поема отговорност. ако иска да поеме отговорност да си подаде оставката, защото снощи можеще да има жертви, и късмета че нямаше, не е негова заслуга

220

ник

преди 10 години

продължение към 272: Обаче тия *** от белия автобус още ли не могат да разберат, че можеше да не се върнат живи до парламента наобратно. ако беше станал тотален бой, всички протестиращи срещу всички полицаи щяха да ги убият с камъни, или да запалят автобуса и да изгорят като факли. И това е влизало в сценария очевидно като възможна хипотеза, защото при такива масови стълкновения, от един момент нататък никой не може да управлява или въздейства върху събитията, освен да свали колкото се може

219

ник

преди 10 години

тия *** които трябваше да бъдат извозени в белия автобус на 23.07.2013 вечерта от парламента не могат ли да разберат, че бяха отредени за жертвени животни. в 21,00 часа започна масирано съсредоточаване на полицейски сили. пристигаха с всякакви транспортни средства и се снаряжаваха с каски и щитове и палки и вс. друго, които бяха в транспортните им средства. Това стана за около 20-тина минути, дойде и мотобатальон от мотоциклетисти, явно идваха от всички районни полицейски управления на София.

218

Анонимен

преди 10 години

до 268.не е така.не може една пртия на етническа основа да решава какво ще се случва в българския парламент.разплащат се с бизнеса,на само с техните фирми,като трупат дълг,който ние ще плащаме.на кво прилича тва.власт на всяка цена,та ако ще и с дявол да се колират.никъде в европа не се допуска националната доктрина,която почива на историческото минало,да бъде потъпквана.

217

Анонимен

преди 10 години

Как ще има оставка бе, те властта само с кръв ще я дадат...

216

Adela

преди 10 години

Сега, още като окупираха властта от новата Тройна коалиция ви казах, че е въпрос на време да се повторят кървавите протести от управлението на предишната Тройна коалиция. Комунистите и турците са доказани детеубийца и престъпници, които НИКОГА не са изпитвали емпатия към бъкгарския народ и не са се интересували дори какво им казва той.

215

Алексия

преди 10 години

Най-после !Разбрахме ,макар и след 40-ия ден 4е имаме български полицаи, които да ни защитят от шизофренните пристъпи на 1000-2000-5000 скинари,алкохолици,наркомани и хора ,които всеки ден им се плаща !Дали Бойко плаща,дали Сорос ,или който и да е друг няма никакво зна4ение!България и народът искат спокойствие и ред и работещ парламент!Искаме правителството на Орешарски!Такава нощна агресия ,на която станахме свидетели подсказват за сериозни психи4ески състояния.Болните да се лекуват.

214

ДО265

преди 10 години

Вярно бе как не се сетих че си софиянец , вия представлявате цяла България. Добре че така си мислите.

213

ДО263

преди 10 години

Нещо бъркаш комунисти със социалисти. При комунизма няма капиталисти. А сегашните социалисти са капиталисти.Не може заради ваш Иван да мразиш и свети Иван.

212

инсинуации правят

преди 10 години

До че:Няма нужда да лъжеш. Цяла България им иска оставките. Просто цяла България не може да ходи пред Парламента, защото трябва да изкарва заплатите на депутатите. Затова ходят онези, на които Народното събрание им е най-близо, а именно софиянците. Ако депутатите се намираха в друг град, протестите щяха да са там. Близко до акъла, ама като си зомбиран с глупости , как би могъл да се сетиш!

211

Анонимен

преди 10 години

Няма да си дадете оставката? Тогава ще дойдем да ви я вземем.

210

Протеституиращ

преди 10 години

То оставка ,че няма да има е ясно. Не може 1 процент от населението да се имат за по умни и агресивни и да тормозят останалите и ЗАКОННО избраното правителство и парламент. Решението според мен е да ги метнат довечера полицаите и да изнасилят мъжете и да поопухат жените .Тогава всички ще се приберат доволни по домовете и ще си гледат следващите дни работата. Разберете протестиращи - никой не ви бръсне .

209

че

преди 10 години

Защо една шепа шопи ще искат оставка на законно избраното правителство. Хайде нема нужда. 9/10 от населението на България поддържа правителството. До кога софиянци ще решават съдбата на България.

208

уса

преди 10 години

депотати и министри били заложници ,ами голяма част от българското население което е заложник на вашето управление тяхните права къде са бе господин диктатор и със какво депотатите и министрите са повече от обикновеният човек който ясно Ви казва не ви искаме .Преброите си електората пенсионери и роми и тогава ми говорете за демокрация и справедливост .

207

TOTO_!!!!

преди 10 години

Тази гледка винаги е била страшни жалка: комунистическата партия-майка пиявица е захапала властта и не я пуска!Преди 2 часа минах през Позитано на път за вкъщи, много ми се искаше да видя Серьожата и да го заплюя като най-големия предател на страната. Ама се бяха покрили гадовете вътре на топличко.Отвън беше празно, само 10-тина разсеяни полицайчета ги "пазеха", т.е. чопкеха семки отегчено.Пълен игнор и на Позитано, ще умрат самички от необръщане на внимание, точно както Воленчо.