160

Анонимен

преди 10 години

ООО само бои ще искате демокрация ли,ние требва да си вземем милиярда че ко ще куркаме и живеем по канарските острови и гърция и кипър.

159

марксист

преди 10 години

Малко им е било на тия ***! Трябвало е да ги стрелят с гумени патрони по *** глави!!!!Да си ходят по селата откъдето са дошли!Де*** селяците.

158

Браво!

преди 10 години

Браво на Емил Георгиев. Метафората е много точна. Шофьорът е и пиян, и дрогиран - видимо от всички - неадекватен. Затова вече 40 дни всеки ден отделяме време, усилия, отлагаме ангажименти, за да можем да сме на протеста. Ще успеем! Вчера, когато се събраха хората и останаха на площада, реагираха адекванто всички, с малки изключения на провокатори, но те бяха разпознаваеми. Гордея се, че имаме такива хора. Много от плановете им вече осуетихме. Ще успеем.

157

123

преди 10 години

Какво се оплакват протестиращите че са бити. Да видят в Турция какво стана на Тексим, а и повечето протестиращи си бяха ОК. само дрогите които имаха задачата да правят провокации. Полицайте действаха абсолютно професионално, и ако са ги били то боя им е бил малко. Тези ли *** от вчера ще решават бьдещето на България е тогава жална ни майка.

156

Анонимен

преди 10 години

Как може да твърдите, че някой плаща на тези хора да ги бият! Вие българи ли сте какви сте! Получавам заплата, за която мечаят 90% от българите и въпреки това живота ми не е комфортен и няма да се примиря, че червено-мафиотски структури ни оправляват и до днес! Ще направя всичко по силите ми и ще се боря! И да и мен биха в тила докато стоях с вдигнати ръце!

155

Анонимен

преди 10 години

Голяма част от платените "протестиращи" са безделници, които не са внесли 1 лев в хазната. Но иначе чупят автобуси, пътна настилка, тротоари. А щетите ще се плащат от такива като мен под формата на данъци. Писна ми вече от вашия протест. Отдавна трябваше да ви окошарят. Празноглавци, които знаете само мафия и оставка. Нима вие изразявате волята на цяла България. Вие сте ***, ***, най-долна ***.

154

Анонимен

преди 10 години

И правилно са ги били! Досадиха на всички с платения си "протест".Но явно боят е бил малко, трябва повече и да ги разгонят от центъра на града, че не се диша вече от тези досадници и крясъците им всяка вечер

153

Анонимен

преди 10 години

Платени герберски слуги, които протестират. И глухите и слепите в България разбраха, че ви се плаща, за да сеете безредици. Трябва да благодарите,че сте минали само с малко бой. Трябва и да ви онодват.

152

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКОМУНИСТИ ЩЕ УМРЕТЕ

151

върл атакист

преди 10 години

Снощните изпълнения са нагледен медицински пример за пагубното въздействие на наркотиците върху човешкия мозък

150

fifi

преди 10 години

Няма държава в света която всички правоохранителни органи ,спецслужби,мутри,престъпници да действат срещу собственния си народ и да защитават власт имащите и скубещите българския народ олигарси.Народа в България живее за да бъде ограбван и когато хората желаят да променят това ги бият.Това е абсурд.

149

Коко

преди 10 години

Полицията си върши работата. Този, бития защо се бута в полицията и пречи да изпълнят служебните си задължения. Насядалите трябва да бъдат окошарени, заедно с тези, които изкъртваха плочки, защото са потрошили пари от моите данъци.

148

до 169

преди 10 години

Защото народът иска правителството да работи. Пияните и дрогираните Сергей, Местан и Сидеров да ходят да се лекуват.За Пеевски и бат Сали затвор

147

Анонимен

преди 10 години

До протестиращ лумпенбългарските турци ги знаем ,но кога българите станаха *** ,затова ,че са гласували за БСП ли? хора не бъдете толкова злобни един - друг, живота е кратък хората ни гледат сиира и се радват на нашето нещастие.

146

Да

преди 10 години

Да, още в 18ч. всички знаехме, че протеста ще бъде окървавен.Истината е че, още преди 40 дни всички знаехме, че той ще стане кървав в един момент.Но това чакаше мафията, сега имат повод да ни наричат агресивни и да изместят исканията ни със действията на тяхната необразована полиция.

145

Анонимен

преди 10 години

До провокаторЗащото народът иска правителството да работи. Пияните и дрогираните да ходят да се лекуват.За ББ и ЦЦ затвор

144

шамара

преди 10 години

Камъните не идваха от протестиращите а от хората на Алексей Петров . Започва се.Полицията е призована да разтури " седянката" и за по- сигурно са наети разни бивши затворници да създават безредие.Ако това правителство не си отиде сега , ще стане невъзможно да се живее в България следващите 50 години.Младите да решатили бягат в чужбина или се борят до край.

143

34

преди 10 години

До SSТи нормален ли си бе!!!Да ти отвърне със същото? Луд човек.За нападение над полицаи отиваш в затвора, нямаш никакво право да го докосваш, по негово усмотрение може да се окажеш за 24-часова проверка в най близкото РПУ.А ти за какъв се мислиш че се сравняваш със служебно лице което изпълнява служебни задължения?Вземете се осъзнай къде се намираш преди да е станало късно ***.

142

Рос

преди 10 години

До Dmitrij StaniwevМалко ви е боят. Арестувани трябва да има и в затвора. Подлудихте държавата заради герб.

141

SS

преди 10 години

До БЕЗПРИСТРАСТЕНАко със злоба дърпаш полицаъ за ризата законът му позволява да ти отвърне максимум със същото деиствие а не да те тресне със щита през краката и после да те рита докато се гърчиш.