84

АЛК

преди 10 години

миков да каже как ще работят тия крадливци а не как няма да работят.

83

Марков

преди 10 години

Наглата безскруполност и безочието на комунистите и на този човек особено минават всякакви граници. Той е или луд или невменяем. Да не би изборите да бяха демократични , когато в предизборния и изборен ден комунисти се разхождаха с леки коли и високоговорители в Търново и чак до Лясковец и пропагандираха гласуване за БСП. А допълнителните бюлетини напечатани в Костин Брод не стигаха ли за още 18 /осемнадесет/ народни представители? И при такива закононарушения този никаквец да говори.

82

уса

преди 10 години

Че кой работи в нормална обстановка бре вие да не сте богопомазани .Къде ви е диалога или пак диктатура ние сме хората ние ще вземам решенията а отговорноста да си я носят хората който протестират .Май докато няма един убит депотат с камъни няма да вземете под внимание че тези хора за каквото и да било да протестират имат правото на глас според демократичните устой .Какво дава право на полицията да бие хора който с вдигнати ръце изпълняват химна на република България .Диктатура ли ще налагате ??

81

Honorik358

преди 10 години

И бойко да не идва повече в парламента!

80

кръв

преди 10 години

не само утре НИКОГА повече не идвайтев парламента

79

vesko02

преди 10 години

Добра препоръка от мъдър човек.

78

миков до депутати:

преди 10 години

следващото събрание ще се проведе в софийския централен затвор, за по - голяма сигурност на депутатите! канят се и всички министри да присъстват! работното време ще продължи вероятно около 20 години! носете си топли дрехи!

77

www

преди 10 години

АЗ АКО НЕ ИДА НА РАБОТА МИ ПИШАТ САМООТЛЪЧКА И МЕ ГОНЯТ ОТ РАБОТА..А ВИЕ ????

76

typipros1

преди 10 години

не само утре НИКОГА повече не идвайте в парламента

75

леля Пена

преди 10 години

40 дена се правите,че нищо не се случва,хората протестират мирно и културно,а вие разчитате на това,че ще им омръзне,но както виждате това няма да стане.Не се връщайте изобщо и никога.

74

иван

преди 10 години

то е лесно да даваш акъл като ядеш плескавици в белград,а какво правиш там в тоя момент е друга работа

73

Nerazbirasht

преди 10 години

***,никой не го интересува вашия депутатски живот!По важното е, че с вашите деиствия застрдашихте живота на хиляди протестиращи и на стотици полицай!ОСТАВКА!

72

светли

преди 10 години

Комунист от власт и от *** мас - само с ножа се свалят!

71

Popai9

преди 10 години

Сидеров , къде си? Отиди при хората да им говориш!Ще трябва обаче да носиш маса за 12 човека

70

Ali Baba

преди 10 години

Не идвайте изобщо в народното събрание НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!!! Много интересен обрат в мнението на БСП през според изказвания на Мая Манолова и СерГей февруарските демонстрации са допустими и демократични а тези които са против тях са недопустими и не демократични.

69

Бл.Благов

преди 10 години

Този нали свикна вече-така каза преди няколко дни! :). Не само не идвайте , а въобще забравете , че има парламент! Нагли крадци!

68

Анонимен

преди 10 години

"Народните" представители вече съвсем се ошашавиха. До вчера - идвайте на работа, трябва да заработим един милиард и не знам си що си, а сега - не идвайте, не можем да "работим"...

67

Борис

преди 10 години

"аиде да разтураме седянката"ОСТАВКА! СЕГА И ВЕДНАГА!!!!!

66

Октопод

преди 10 години

В интерес на истината и двете страни са влезнали в крайности и трябва на ВСИЧКИ да ни е ясно едно свърши се със стария модел на управление сега това освен да ни става ежедневие друго не се вижда. За това време е да бъдем европейци и да вземем нещата в свой ръце,така че трупове по улицата трябва да има жертви и тн. Защото някой хора не могат да приемат че компаса сочи една посока, но не може да ти покаже къде точно има яма и можеш да затънеш.

65

Анонимен

преди 10 години

Къде е фюрера да направи граждански арести?