34

Анонимен

преди 10 години

бой по герберунгелите ..

33

Анонимен

преди 10 години

Ко? Не!

32

Омерзен

преди 10 години

Олее как ме кефи червения вой и лай...Ама ако можеше и мазния Станишев да се включи..Цска, само така брато, ще ми докараш оргазъм, гърчи се като червен червей на кука...Оооох, кеф.

31

анонимен

преди 10 години

края на бойко наближава,затова са толкова настървени и безумни.

30

NIKO11111

преди 10 години

До цскаА откъде БСП и ДПС толкова години все имат пари да купуват *** гласове на изборите, а умнико?

29

Български аппове

преди 10 години

Безплатен апп с български вицове https://play.google/store/apps/details?id=com.qinchow.bgvicove

28

CSKA

преди 10 години

На ГЕРБ не им ли свъриха парите за протестите. Явно бая за крали за да си позволят да плащат толкова дълго време. А протестиращите са толкова смешни и загубени, по-всякакъв начин се покават, че искат отново мафията да управлява държавата: "Оставка, оставка" и после какво празни платени тикви? Поне фанелки на Бойко и Пашата носете, досадна шайка от неповече от 3000 човека.

27

Спират парата

преди 10 години

Бyда и Пaшaта си показаха рогата....В АФЕРА се получи информация, че най-близкият до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии. И да се предизвика ускоряване на падането на правителството.

26

Анонимен

преди 10 години

БОКО В ЗАТВОРА И ПРОТЕСТИТЕ СПИРАТ.....СЛЕД НЕГО И КОСТОВ--РИФОРМАТОРА!!!!

25

M

преди 10 години

Тази ако знае ние какви симпатии таим към нея....

24

Патриот777

преди 10 години

Не симпатизирам на Герб,БСП никоя партия,симпатизирам на изстрадалият Български народ.Трябва да има спешно промеми във всяка система.Да се направи специална комисия която да разследва действията на всички правителства повреме на прехода.Трябва да се намерят виновниците които докараха държавата ни до дъното и да се накажат подобаващо.Трябва спешни промени.Хора не се манипулирайте на нечии интереси,искайте отговорност на всички.Нови избирателни закони,трябва пълна промяна във България!

23

Анонимен

преди 10 години

Ако се арестуват ББ иЦЦ всичко ще се оправи Сигнализирахте за неуместен коментар и още бой

22

Аз

преди 10 години

Кои са депутатите в АВТОБУСА?

21

Омерзен

преди 10 години

Ей Пенке, миришат ти здраво чорапите...Това Станишев ли ти го каза? Не знам колко са платени протестиращите, а и не го вярвам, но ти със сигурност си си прибрала 30-те сребърника.

20

Анонимен

преди 10 години

NAIIDE , MOLIME VI DA SI DADETE OSTAVKATA ZA DA NAMA. NAMA KRAV.

19

х

преди 10 години

Вие добре си сте бе "САЩ и ЦРУ организираха простеста", вие добре ли сте бе, кой се интересува от Вас бе ***?

18

penka

преди 10 години

най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност, заради днешните очевадни провокации, които целяха да окървяват протестит

17

Анонимен

преди 10 години

как е възможно? Нито един от тия мерзавци не е подал оставка до този момент.

16

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

НА НАС НИ ВЛИЗА ПОВЕЧЕ.....

15

Анонимен

преди 10 години

nqma ostavka