123

Georgi

преди 10 години

Plevnq pisnalo mi e da ti slusham nevinnoto glasche i da ti gledam nevinnata mutra... Vsichki predelno ni e qsno che si podlogata na Borisov taka che se skrii..

122

Помак ли е

преди 10 години

Расимчо работи за чужди интереси целта е Българите да заборчеят и да робуват безплатно на запада.

121

минувач

преди 10 години

а,бе тоя за какви ни взима? одеве при втв-то някяквя продавачка на бижута ще ни обяснявя, че била при ЕР и представете си ни представлявяла с кухата си глава и усмян сурат!!!!

120

Цензура

преди 10 години

Защо не се публикуват положителни коментари за президента!!!!!!!!!!?????????? Написах два и ги няма!

119

Лили

преди 10 години

Възхитена съм от Президента! Вярвам,че е почтен и достоен човек!

118

Lora

преди 10 години

Браво! Гордея се с Президента! Срещата мина страхотно!

117

demokrat

преди 10 години

Офшорният президент Плевнелиев изяде голям шамар пред очите на стотици граждани днес от заместник-председателя на Европейската комисия Вивиан Рединг. Пред очите му тя заяви, че или има олигархия, или демокрация, но двете в едно ги няма. Тъкмо две в едно се опитва да съчетае в собствения си политически образ г-н Плевнелиев, от една страна действащ олигарх, който продължава да върти офшорни фирми с ортака си Прокопиев, а от друга действащ политик, и то в качеството на най-висшата държавна длъжност, президент.Г-н Плевнелиев, не чакайте повече сигнали от Брюксел, подайте си оставката и нека

116

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"? Не, Роска Ирландската овчарка измести Гоце Трипера...Той пък бе изместил Пешо Тигъра, който бе изместил Желю Жабата....Той пък бе изместил Пешо Мастиката...Всичко това стана след като преврат свали законния ръководител Тодор Живков и унищожиха Народна Република България.

115

Анонимен

преди 10 години

Тоя, *** на какъв се прави. Та нали него го назначиха за президент именно мутрите и чалгарите от ГРОБ - символа на арогантноста и простотията в политиката.

114

Анонимен

преди 10 години

Скоро истината ще лъсне. Президентът-марионетка просто е маша на кръгът КАПИТАЛ и проектът ТИПИНГ ПОЙНТ. Именно те спонсорират така наречените протести и им осигуряват медийното отразяване, което доста надхвърля, това което се случва в действителност на жълтите павета.

113

Виртуален гей

преди 10 години

Късно е чадо!Радка Пиратка беше 1996г. тогава тя си бе невинна кръчмарска песничка. От тогава до сега чалгизацията във всичките и аспекти отдавна победи всичко креативно.Когато трябваше да се борим за духа на българина всички гледаха Биг Брадър и разни други чалга реалитита и никой не се интересуваше от олигархията която богатя на гърба ни.Ние сме малък но много *** народ и чалгата като начин на живот допринася за 80% от това.Тя е истинския душман на народа а не Борисов,Доган ,Станишко и Ореш.

112

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката е един ***

111

Гражданката

преди 10 години

Имаше и хора, коио не са представители на някакви измислени органзации, които са жадни за власт и драпат със зъби и нокти. Имаше много нормални и трезво мислещи хора! ;)

110

Ран-Ът

преди 10 години

До Анонимен 124> ...Докога ще продължи опростачването на българското население?Докато то изчезне и бъде заменено с население, което слуша САМО чалга, кючеци и др. подобни. След което държавата се преименува на "Ромалия" или "***" и работата е опечена, а задкулисието се гали по пъповете и доволно се хили

109

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩОТО Е ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ А НЕ ОТ КОМУНИСТИЧУСКИТЕ *** . ЗАТОВА СТОИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ А ТЕЗИ ,КОИТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА СА ТАЗИ ТРОЙНА ЛАМЯ ,КОЯТО В МОМЕНТА КАДРУВА И ОПРОСТАЧИ СЪВСЕМ И ПАРЛАМЕНТ И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !

108

оз

преди 10 години

тоя *** защо все още не е махнат като Президент. Обшорки,незаконни вили,криминални машинации и прехвърляне на акции,а никои не взема мерки. *** и крадци са само в тази ДЪРЖАВА.Не заслужавате да имате Държава и малко ви е било да ви колят и да ви избиват Турците.Сега знам защо и съседите ви наричат варвари и ***

107

Анонимен

преди 10 години

На улицата, докато жълтите павета не станат пешеходна зона! На улицата, докато подлеците не напуснат Народното Събрание!

106

Анонимен

преди 10 години

Не само"Радка пиратка"измести "Върви народе,възродени".Изместиха я всички дивашки американски и пр.ритми,защото по БНР,и особено по частните радиа не може да се чуе никаква друга музика освен американска и то от найлошо качество.Сякаш не съществува в пъти подобра френска,немска,австрийска и др.музика.Докога ще продължи опростачването на българското население?

105

жои

преди 10 години

Президент на Република България, не не просто нямам думи.След всеки изминал ден се уверявам че е президент на Борисов.Първи и последен мандат

104

СиДянков

преди 10 години

Излезе Роска русото гадже,полата тясна да си покаже.И се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Само да те гепнагащите ще ти цепна.Само да те гепнагащите ще ти цепна.Само да те гепна Роскегащите ще ти цепна.ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Излезе Роска да се насвятка,с шише мастика да се напика.И се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Музиканти свирят кючеци се леят.Янкините ц-и-ц-и бурно се люлеят.Бойко се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)