161

asdf

преди 10 години

Да им е живо и здраво и да ги радва.Дъртият крокодил,да слиза от трона и да Живее Краля...

160

до 174

преди 10 години

Пич, сигурно повечето от клиентите са white trash, пък и много добре знаеш колко лицемерни са англичаните когато говорят с емигранти. А да те питам ти защо седиш при тия пияници и ***, в тази загниваща държава а не се върнеш в "земния рай"

159

tsps75

преди 10 години

Хората в Англия масово мразят монархията,знам го защото работя в пъб и съм говорил с хиляди хора.И стига сте се обиждали на Българи,не сме перфектни,така е.Но за традиции,обичаи,и уважение към родители или по-възрастни хора сме на светлинни години пред Англичаните.Ако ние сме със нисък морал,то те са без.Нация от ***,пияници,*** и тотално деградирали ***.

158

До 168

преди 10 години

Не знам с какво го е дарило Слънцето, но теб със сигурност яко те е дарило. Нещо си слънчасала, според индийския слънчев хороскоп.

157

Хасан втори

преди 10 години

Този е 21 - я братовчед на Симеон - /Х/Асан !

156

някой си

преди 10 години

Току що си го преместих !!!!Б.Х . за тия принцове ,принцеси и тем подобни величия 1

155

Браво-168-

преди 10 години

Най-после едно позитивно писане.Вижте колко е хубаво да четеш красиви неща,а не само негативи.

154

viny

преди 10 години

Честито нa щaстливиге родители! Дa е живо и здрaво бебето!

153

Orisnica

преди 10 години

Според индийския слънчев хороскоп това дете е родено на божествено число,в първия градус на зодия Лъв,градус на Достоинството,Доверието,Самоувереността и Управлението.Слънцето в този ден наистина го е надарило с царски качества.

152

киро

преди 10 години

До ДО 160 Ако си нямат Робин Худ можем да намерим, зависи от интереса, КАХЪР МИ Е ЗА ПЛАСТЕЛИНЧО>>>>>>>>>>>>>>>>

151

Помак

преди 10 години

За нашия принц Симеон-Хасан не писаха толкова много .Срамота.

150

сд

преди 10 години

Хората имат традиции и ги спазват. Ние сме диво племе, оплюхме нашия Цар, за да се кланяме пред ***, като Борисов, Плевнелиев, Цачева и много други ***...

149

ДО 160

преди 10 години

Херцогинята родила, че какво от това. Да им е живо и здраво. Милиони жени раждат по света. Крале, херцогини, принцове, те живеят още с Камелот. Дали имат още и Робин Хут.

148

Анонимен

преди 10 години

хората имат вековни традиции уважават ги и ще вървят напред пък ние ставаме нация от хейтъри които злобеят за всичко и против всички

147

Анонимен

преди 10 години

Да им е живо и здраво ама малко ме вълнува.

146

У Р А- - -

преди 10 години

ЕТО,ЧЕ И ЗА БЬЛГАРИ ПИШАТ-ТЕДИ ВЕЛИНОВА РОДИ МОМЧЕНЦЕ.

145

т

преди 10 години

Много прости хора тук, това събитие обединява хората в Англия, затова са велика държава, а не като нас разединени комплексирани хора които се мразим един друг, без традиции и смачкани от комунистите последните 70 години...но какво да обяснявам на промитите селски мозъци....

144

дерт

преди 10 години

как ли ще го крьстят-може би ЧАРЛЗ УИЛЯМ АРТЬР ФИЛИП ЛУИС-ЛЕЛЕ ЧЕ ДЬЛГО ИМЕ ИВСЕ ПАК НЕКА ДЕТЕНЦЕТО ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКАВА РАДОСТ

143

Анонимен

преди 10 години

то и елтън джон се е родил момче...:)..по-добре да направят още едно две момчета, че не се знае след 10 години какви дудуци ще надуват :)

142

Divine

преди 10 години

А аз си мислех, че сме 2013 година, какви принцеси и принцове на държавна издръжка, да си карат скъпите лимузини а някакви хора да им се кланят??? Това е една от последните пропаганди, то друго на Англия не остана, добре поне момченцето да не се метне "пилот на вертолет" и да ходи да защитава честта на Бритиш в чужди държава. И последно, единствената ИСТИНСКА монархия това е Северна Корея, това с Англия е фукане на видиш ли колко велики сме и си имаме принц!