14

11

преди 10 години

До james1Да живее клюкарнцата Аз нека кажа ,че сестра ти е крва пък ти *** обяснявай ,че нямаш сестра

13

Ало

преди 10 години

Златанова,защо я приемате?Да отиде при нейните хора-*** на площада,на чиято страна били нейните симпатии!

12

до 10

преди 10 години

Ами не ви стига "пипето" да разберете,че и на запад не ви искат *** правителство. А само *** не могат да разберат , че с орязването на евросредства тотално ще *** кълките и ще срутите държавата.

11

123456

преди 10 години

ТАЯ КАКЪВ МИНИСТЪР МОЖЕ ДА Е И ТО НА ПРАВОСЪДИЕТО ....СРАМММММ И ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА ...САМО НАГЛИ К....И СА СЕ НАБУТАЛИ В ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА И ЦОКАТ АХ АХ .....МЪЛЧИ НАРОДЕ ЗАБЛУДЕНИ.....СЕГА СМЕ ПОД ИГО И ТО НА БСП И ДПС...ЧЕСТИТО НАРОДЕ ДОЖИВЯХМЕ ДПС ДА НИ УПРАВЛЯВА БРАВО БРАТЯ БЪЛГАРИ БРАВО

10

Анонимен

преди 10 години

ЗИНАИДА,Сергей,Ахмет,ЛЮТВИ ,Сали,- БЪЛГАРСКО ИМЕ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА

9

vesko02

преди 10 години

Всяка повторно внесена такса за услуга в агенцията по вписванията е незаконна след 2009г

8

smehurko:)))))))

преди 10 години

До ИК Делата им не само видяхме но народа ги изпита на гърба си.!989г до 2009г.Ограбването тотално на държавата и геноцид към народа .Сега пак се почва със заеми който ще обсебят а ще плаща народа. Е изводите са ваши но нека паметта не ви е къса

7

Анонимен

преди 10 години

Всички политици от цял свят се скъсаха да идват и да защитават Бойко.Цял свят го иска само българчетата не .Що не го изпратим в Брюксел да оправи кризата на наши разноски,по евтино ще е отколкото да идват тук разни комисари и да ни говорят глупости.Ясно , че всичко се прави заради ГЕРБ,нали Цветанов ,се скъса да ходи в Брюксел в ЕНП.

6

пую

преди 10 години

АЛО,ЕКСПЕРТИТЕ,много рано взехте да давате заето,а се готвите да управлявате 4 години.

5

к.к

преди 10 години

Златанова може да иска , но Тамадата не иска .

4

Natural Dialectics

преди 10 години

Де да знам , защитата на личните данни не ни е най-големия проблем , защо не започнем от това , че масово се пускат убийци на свобода и няма нито един осъден политически престъпник през последните 23 години , пък ще стигнем и до личните данни !?

3

ИК

преди 10 години

Зина е изключителен професионалист. За мен беше удоволствие да ми е шеф. Самият факт, че беше посланик на ЕС за България, говори сам по себе си, че Орешарски иска да промени съдебната система.Не може да отричате хората по презумция. Дайте им време и ги съдете по делата.

2

BG

преди 10 години

Харесайте ако обичате Българияhttps://facebook/BulgarskataIdea:)

1

никакви нови избори

преди 10 години

Вивиан Рединг към Плевела: Плевел, искам стабилна България! Затова никакви нови избори, ти и Фандъчката си подавате оставките, пожарникарят разпуска герб!