37

Adela

преди 10 години

Раздел 'Бизнес' започва с някакъв дето на може да изкара 5лв. нито със *** си, нито с акъла си, моля ви се какво ме интересува.............., че някакъв друг *** като него го направил шеф на бюджетната комисия. Еха, значи............... ама искаме да четем сериозни неща тука.

36

Киро Атаката

преди 10 години

Kъде си Волене. Защо се криеш.ЧУСТВАШ ЛИ СЕ УПОТРЕБЕН. Какво ще кажеш на хората които те избраха. Атака.а..а.......а.

35

BG.BG

преди 10 години

Олигархски е най-кратко просъществувалия кандидат кмет на София. Това е така, защото го снимаха да вечеря с Васил Божков. Един от първите закони (забрана на спортни залагания през интернет) приети от това правителство облагодетелства лично и само Васил Божков. На това му се казва независим премиер.

34

qdosan

преди 10 години

Този *** още ли е на свобода? Кога ще даде обяснение как си купи мястото в парламента? Наглостта няма граница, след като този човек е шеф на бюджетната комисия, а Тейбълман - на корупцията! Вълци да пазят стадото!

33

българина

преди 10 години

Исканият кредит няма да се харчи за социлани дейности+изпълним бюджет означава че парте отиват да капитализират определени фирми,ДДС,нови общ.поръчки,впредвид завършване на 7-год.период за средства от ЕС,да уточним че специлано създаденото министрство ще работи здраво ден и нощ за да може да се усвоят средтсвата по правилен начин от НАШИТЕ хора.Токова жалко,пошло и задкулисно правитеслтво не сме имали досега,задминаха всички само за 2 месеца

32

Aha !

преди 10 години

Йордан Цонев не очаква вето на актуализацията на бюджета "Не може да се пречи на кабинета да работи по свое виждане""Не може да се пречи на кабинеa da krade по свое виждане !

31

Анонимен

преди 10 години

Г-н Президент, Върнете го! Нямаме сили вече да плащаме пладнешките грабежи на олигархичните правителства.

30

българина

преди 10 години

В края на месц май излишъка е 293 млн лева,заложен дефицит -802 лмн лева.Разликата остава 1095 млн лева за 7 месеца,т.е. разходите по закон ще изпреварят с 1 095 млн лева,добавяме и намаление с 5% на парите по ведомства и веднага добавяме още 500 млн и сметката става почти 1,7 млд лева за харчене в повече + 1 млд кредит = 2,7 млд лева повече разходи от приходи.ДАНЧО МЕНТАТА НАПРАВО НИ ВЗЕ ЗА КАНАРЧЕТА ЧЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ БЮДЖЕТА

29

Анонимен

преди 10 години

егати държавата в която председател на бюджетната комисия в Народното събрание е Йордан Цонев

28

грешка

преди 10 години

До HCDV!Едно е кой какво е искал, тук говорим за резултатите. Вдигане със 100 % никога не е имало, всъщност тази стачка като най-продължителна и будеща моите симпатии, одобрение и възхищение, беше впечатляващо безрезултатна. За жалост, смятам,че и сегашните протести ще се увенчаят със същото. Комунист с креативност, усмивка и интелект не можеш да победиш, само от тояга, павета и клане разбира той! Пак казвам - за жалост. Показаха, че не са напреднали грам. Безскрупулни, крадливи лъжци!

27

james1

преди 10 години

Хотелите на кланът Станишеви:Една от големите далавери на г-н Станишев е пред очите на всеки, който почива на море в Созопол: ако застанете на централния плаж, отдясно, точно където са стълбите за крайбрежната улица, има един хотел. Той е на брат му, Георгий Станишев. Смятайте как се е сдобил с разрешение за строеж на такова място (защото, доколкото знам, е било забранено да се строи там). Че никой няма да разследва това, е повече от ясно :)))

26

Карагьоз

преди 10 години

Тоя 1 милиард май е приготвен за руснаците заради Белене.

25

HCDV!

преди 10 години

До graywatchВиж, за мен основното в тази държава е не заплатите, а това че преди 23 години бяхме във втория, а сега сме в третия свят и продължаваме да копаем. Не , че при социализъма ми е било кеф да живея щото мой близки са убити от комунистите, а не на тези които правят стачки и митинги.

24

HCDV!

преди 10 години

Как да са им ги увеличили с 20 %. Спомням си че дори зам-шефът на "Подкрепа" Манолов накрая напусна преговорите и си засрами от нахалството на колегите си синдикалисти.

23

мм

преди 10 години

къв бюджет беееее? кейт мидълтън почнала да ражда бе ейййййййй

22

HCDV!

преди 10 години

Не, не е разбира се. И майка ми и баба ми и дядо ми са били учители. Специално майка ми дори искаше да получат допълнителни за опасен труд защото знае какво им е на колегите й. Само че да искаш вдигане със 100 % и след това да разправяш как Станишев ти оставил фалирала държава и да замразиш доходите на хората за 3,5 години съгласи се е най-малкото неуместно.

21

грешка

преди 10 години

До HCDV!100 % увеличение дръжки! Или си ***, или луд, или просто лъжец! Около 20 % им ги увеличиха май и като ги удари данъка...увеличението беше повече от смешно. Ама нали трябва да плещите ей така на кило глупости, чугунени кратуни! Всъщност точно от тази стачка мнението ми за Орешака е, че е ***. 2 месеца стачкуват десетки хиляди хора - просвещенци, учещи децата ни, а той казва как ще ги мота няколко месеца и да се разтуря седянката! Античовек и ***! Протестирайте, дреме му на него!

20

HCDV!

преди 10 години

Десет стъпки изискват учителите от правителството до края на август.Тези учители получиха 100 % увеличение на заплатите именно когато Орешарски беше финансов министър. Разбира се това беше безобразие, но знаем кой изнуди правителството.

19

Mюнхен

преди 10 години

Въпрос на време беше да се вземе заем и парите да потънат незнайно къде по веригата хидролози, енергетици и т.н.. От днес България се спуска стремглаво по пързалката надолу. Добре че закрих всички сметки в български банки. Рано или късно шайката ще посегне и на спестяванията на хората и това вече ще е краят.

18

Kaleko Aleko

преди 10 години

Десет стъпки изискват учителите от правителството до края на август. Ако исканията им не бъдат изпълнени, учителите заплашват активно да участват в националната стачка, за която се готви КТ Подкрепа през септември. Това става ясно от отворено писмо до премиера Пламен Орешарски, изпратено до медиите.Весела есен се очертава.Кутевци още ги няма, явно чакат указания от Позитано.