127

Кви са тия климбари

преди 10 години

Тези пък изтъркани сини умници до кога ще ги пускате по новините. Толкова са отчайващо жалки че ме е срам да ги гледам. Мекерето на Костов, гаджето на Пръмовица, накъв *** и марто фъфлека. Абе банда та дрънка :)))

126

млък

преди 10 години

Как направиха изчисленията,защо нямаше реакция,когато ерп тата искаха 40 %уеличение на тока,тогава по мои сметки роднатата мафия щеше да взема 40+5+12-57%Да,ама нямаше и вопъл от тяхна страна,те скромно се бяха взряли в пъпа си и в това да ги бъде ли ,или не.Сега исконно честните,готините,интелигентните ни разесняват,че след намалението ще бъдем с 5% ще бъдем грабени с 12%.Що не млъкнете,бе хартиени демократчета,много сте далеч от проблемите на народа,когото се мъчете да яхнете в полза джобу

125

thegbc

преди 10 години

Дойдоха комунистите и се почна със заемите и кражбите... старта песен с нов глас ...мама ви и крадци да *** ! сега ще ме заробите заем да връщам ...нито се допитват до хората нито нищооо! директно заем ...и пак ГЕРБ са виновни виждаш ли ! за всичко са ви виновни ГЕРБ и за последните 25 години пак ГЕРБ са виновни ...те ГЕРБ са управляваща партия от 1989 забравих! майка ви изменници !!! в ада да се пържите комунисти гадни !

124

възмутен

преди 10 години

Смешници! И този реформаторски блок - такъв цирк са, първи "борци за честност и справедливост"! Е....и и овълчените за власт индивиди! Не викаха като се харчеха милиардите незнайно как; не викаха, когато ГЕРБ актуализираха бюджета, че и по два пъти годишно; не викаха, когато ГЕРБ се подиграваха открито с млади и със стари.... Сега, когато видяха шанс да яхнат улицата и да набарат кокала, "специалисти" много!

123

мето

преди 10 години

Ако не се актуализира сега, когато ти опре ножа до кокала, ще вземеш кредит поне с двойна лихва. А и най - важното - ако сега всички откажат кредита, то е ясно кой изнудва страната и ще можем да вземем мерки с/у него. Парадоксът е че имаме борд, а за ЕС е приет 2% дефицит. Е, В ЕС ЛИ СМЕ, ИЛИ В БОРД?!? ГРАБИТЛСКИ *** ТАКИВА!

122

oh

преди 10 години

Пак тези стари муцуни. Не ги ли е срам?

121

2

преди 10 години

Комунистите -социалисти съсипват България вече 50 години...кога българина ще прогледне...кога ще спре да вярва на празни обещания.

120

СДС

преди 10 години

Не е лошо 8 те човека от т.н. Реформаторсдки блок да се съберат да играят карти и без това са две карета хора, а да не си напрегат и без това тъпите доказани с времето глави с политика и особено с икономика. Тези са доказани "икономисти" които употребяват само термини "вземи" "открадни", "провали". Времето ги прати на бунището на мухалите1 които затриха СДС и синята идея.

119

Анонимен

преди 10 години

Нищо не пречи реформаторския блок да си партнира с ГЕРБ и Борисов при ясно разписани критерии и ангажименти за партньорство, сега не е времето реформаторите да се правят на мъже, защото всичко друго е продължаваща агония на държавата под управлението на БСП, ДПС и Атака.

118

Иван

преди 10 години

Абе те БСП и ДПС викаха Борисов в ъгъла, в изолация а сега всички вият Борисов да влиза в парламента.И реформаторския блок голям го вади ама ако влязат в парламента пак до Борисов ще опрат иначе братска прегрътка с БСП и ДПС.

117

Анонимен

преди 10 години

Нима не беше мафия "правителството" на мафиота Борисов, което и ви е"реформатори" подкрепяхте? И сега какво, ще Му помогнете ли с парички на "реформатора" Борисов, за да върне реформите си от типа на подкрепа за Мишо Бирата, кадруване с прокурори и министри, притискане на политически и икономически противници, с помощта на държавната и местната власт, която безсрамно без конкурс и без принципи напълни с верни КАЛИНКИ? Поне малко срам нямате ли "нови" лица на старата мафия?! Наглеци!

116

Анонимен

преди 10 години

Сивата гвардия, книгите на Сичин ще ти харесат и на теб.

115

Анонимен

преди 10 години

Орисей, *** в читанка и изтегли "12 планета" на Закария Сичин. Дано да са превели и нещо друго...Кланяш се на чужди богове.

114

obrazovan

преди 10 години

V tozi sluchai psevdo reformatorite sa pravi.

113

оффф

преди 10 години

Какъв реформаторски блок,на тия стари нови муцуни ни им харесва да са зад борда и сега дават ли дават акъл с ново име,егати и наглеците,все отбор юнаци.

112

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно точно!

111

Анонимен

преди 10 години

Оди сей 1 голяма ТИКВА !

110

Анонимен

преди 10 години

Това до Рамадан Костовото помиярче маЛтинчо ли е ?Горкото сираче и то си иска кокалчето, гладничко е помиярчето.Кой е мафиот, а *** партийо ?Разкрития за крупен наркоканал в германската провинция Бавария, където Бойко Борисов е споменат от международен наркодилър, като Биг брадър на мафиотите.

109

popaj

преди 10 години

тези хорица кого представляват-та те дори себе си не представляват нищо не могат да кажат без одобрението на менторите си

108

Анонимен

преди 10 години

Ха, ха .... е тия ли изтъркани от употреба облажили се мацуни и представители на отвратни партии са "реформаторски блок"?!?Каква смешка!!!А на всичкото отгоре си вярват и раздават акъл кой какво да прави ....