17

До 16

преди 10 години

Ти си ***!!!

16

Do 11

преди 10 години

EЛа да видиш какво става в Лондон само африканци. Бели няма и агресивни и противни Ужас!!! По добре ги гонете не ги оставяите. Някъкъв ужас е не се контролират.

15

Анонимен

преди 10 години

И кво толкоз е станало?Еврейн с пари гръмнал беден ***.Това се случва ежедневно в Палестина и е представено за антитероризъм.Който търси справедливост в случея да си погледне първо в банковата сметка.Справедливоста е само за богатите.Нашата съдебна система е подобна на Хамериканската- с добри адвокати винаги си оправдан.А когато 60% от съдии и адвокати в САЩ са евреи няма място за съмнение.

14

Анонимен

преди 10 години

Момчето е било при баща си , който живее в този комплекс

13

Glupak 14

преди 10 години

Ей, И*ИОТ. Такива расисти като тебе само трябва да де бият. Момчето си е вървяло по улицата когато тоя *** започва да го следи. Зимерман се обажда в полицията и те му казват да спре да следи момчето. Той продължава и когато момчето ги пита какъв му е проблема той си вади патлака и го убива защото се уплашил.... Или не си запознат със случая или си изверг за да мислиш че това е нормално.

12

1

преди 10 години

Убийството е станало в частен жилищен комплекс от затворен тип.Негърчето не е имало право да влиза там.В много от щатите има закони позволяващи употреба на оръжие, ако някой проникне непозволено в частен имот, особенно в тъмната част на денонощието. Там не като у нас - да влизат *** по къщи и дворове и да върлуват като башибозук.А българите да нямат право на самозщита и ако само дръзнеш да се защитиш от нападение на ***, пращат те в затвора и плащаш до живот.

11

anonimen

преди 10 години

да им изпратим малко интелигентни протестиращи

10

кораба потъва

преди 10 години

САЩ разбирам, ама ние защо тихо мълком се напълваме с ***!?В София особено в центъра има доста ***, всяка вечер по границата хващат по 30-40 *** и ги настаняват в разни домове за времено настаняване след което ги пускат в държавата да си търсят работа.

9

Лала

преди 10 години

Явно Америка не е демократична ! Ходете си в Африка господа чернокожи и си правете ваша демокрация. На добър път до Африка.

8

asdf

преди 10 години

И по лошо ще става.Предците на настаящите хамериканци,изтребиха коренното население на цял континент и го населиха с черни ***.Това се нарича ирония.

7

Peshonizer

преди 10 години

"Не може някой да бъде убит, защото се сторил подозрителен някому"Така е. Не може, като някой те дебне от храстите и да си правиш заключения. Трябва да ти скочи, да ти опука два шамара. Но и тогава не можеш да си сигурен. Трябва да го изчакаш да си извади пистолета, да го насочи към теб и да ти пусне 5 куршума в главата. Ама тогава пак не можеш да си сигурен, че не се е объркал човека - трябва да пуснеш официлано писмено запитване дали иска да те убие. Чак след отговор може да се защитиш...

6

гошо тъпото

преди 10 години

Протестиращите са африкански маймуни а този си е чист евреин.Кой ..кой ???? Къде са парите

5

123

преди 10 години

Човека се защитава, ама защото тъпите американци пак се хванаха по свирката на медиите и сега ги е страх някой да не каже че са расисти и за това протестират и искат да провалят живота на невинен, човек. И сега пак ще изберат Обама за да се докажат пак като толерантни. Пропаганда на макс!

4

Анонимен

преди 10 години

В случая - не. Той е католик, потомък на смесена кръв с майка от Перу.

3

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ЗИМЕРМАН ИЛИ ЦИМЕРМАН.....СА ВСЕ ФАМИЛИИ НА ,,ПОЛУБОГОВЕ,, .....

2

Анонимен

преди 10 години

Да де ама оня е латинос.Афро застрелян от латинос какъв расизъм?

1

Анонимен

преди 10 години

Уф, защо не пишете, че пичът е стрелял при самоотбрана. Какви са тия глупости. Той бива нападнат и бит, има рани, сцепена глава и т.н. и в паниката, при самоотбрана вади пистолета и застрелва ***. "...сторил подозрителен някому" Глупости на търкалета...