20

Иванов

преди 10 години

Дано да са живи колегите!

19

carisima

преди 10 години

Веднага го обърнахте на политически въпрос, сякаш само сега и само в България стават инциденти в мините..... Толкова ли ви е сивото вещество, та дори да не можете да предположите, че впоследно реме там ставаха множество земетресения, които се предизвикват ей от тея вашите мини!!!! Може да се е активирал разлом, който да е придизвикал срутването, ама вие не - БСП, та БСП ви е криво, на кривия облак и небето му е тясно! Да се поразровят спасителите по надълбоко!!!!!

18

Dimitar Savov

преди 10 години

Ако някой знае как, нека доведе до знанието на спасителите следното: "МОЛЯ КАЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОБАДИ НА СПАСИТЕЛИТЕ НА ЗАТРУПАНИТЕ МИНЬОРИ. На тел. 112 ме смятат за откачен. Спасителите работят в неправилна посоко. Трябва да се насочат по НА ЛЯВО. Спасителите са на растояние 14 метра от хората, които са ЖИВИ. МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ВЪЗМОЖНОТО, за тези нещастни хора. На телеф. 112 работят безчувствени хора. Толкова важно съобщение им изпращам, те ми изключват телефона" Може пък спасителите да са подминали някой запушен "джоб" или наистина трябва да се промени посоката?

17

до 11

преди 10 години

"товарищ кри-Сталин-ка.."Много вярно си го написал. Наистина що ще Кристалина там, да получава десетки хиляди, като дори с това не може да помогне- е_а ти длъжностите по бедствия и аварии. Пфу!

16

до 6

преди 10 години

What if I TELL that your english is shit, mate?! Don't embarrass yourself..

15

Анонимен

преди 10 години

В чили мисля че след 70 дена ги извадиха пуснаха им първо въздух после храна,но хоръта потърсиха помощ.Дреме му на нашите управляващите.

14

Анонимен

преди 10 години

Защо не извикат от запада специалисти дъги извадат хоръта,ако беше Бойко до сега да бяха вънка *** тия ганстери станишев и доган въобще не им пука.Но ТРЕБВА ДА ПЛАЩАТ.ПАРИТЕ ОТИДОХА ПО ЦАЦАРО И СИДЕРЕФЕНДИ.

13

Анонимен

преди 10 години

господи защо се родих в таз *** държава

12

аз

преди 10 години

Това само в БГ може да се случи...жалко за миньорите и тяхните близки.Ужасът е голям.

11

Анонимен

преди 10 години

Пет дена без вода под земята, въздух подават по някаква тръба, обаче не се знае къде отива тая тръба и какво има около нея... Нещата не отиват на добре :(

10

помощ

преди 10 години

Поискали са, но е много скъпо, няма кой да плати, ако работодателя ги беше застраховал подобаващо, застрахователните компании щяха да докарат специалисти от другия край на света, но щяха да ги извадят, сега шефовете в затвора до живот... но и тва едва ли ще помогне! Нали имаме Еврейо-комисар по бедствия и аварий, товарищ кри-Сталин-ка, що не прати помощ безплатно?

9

До 6

преди 10 години

До6 ДО 1Ти пък много си сигурен! Наивен атеист!

8

Do 6

преди 10 години

What if I told you go fu.k yourself.

7

мак

преди 10 години

Много се надявам миньорите да са живи. В Южна Америка спасиха затрупаните след 17 дни, ако не греша. Така че има надежда.

6

ДО 1

преди 10 години

WHAT IF I TOLD YOU THAT господ не съществува?

5

Шопов

преди 10 години

Запомнете ако не спасим тези бедстващи българи не струваме една лула тютюн !!!Защо не поискахме чуждестранна помощ ??? Не е срамно и ние сме помагали на нуждаещи се !!!

4

R

преди 10 години

В китай имаше подобни случаи, но на 400 метра затрупани и за 2-3 дни ги озваждаха. Трябваше да се поиска помощ - техника и опит от чуждестранни професионалисти. 5 дни до сега тези хорица едва ли имат вода и храна, дано все пак са живи

3

Анонимен

преди 10 години

Без вода 5 дни, не се знае и колко въздух има. Мисля че всичко е ясно.

2

Debora

преди 10 години

Zashto ne poiska balgaria pomosht ot chujbina ? Do sega shtiaha da gi izvadiat. Tova e komunizam 100% !! Dolna mrasna ***!

1

Петко

преди 10 години

Господи , моля те да са живи и здрави !