58

довас

преди 10 години

В много фирми се практикува да работят по един двама служители които да вършат всичко за да не се плаща на повече персонал Тези хора ги карат да работят извънредно и изключват камерите да няма доказателства без дори да заплащат редовната им заплата карат ги да се подписват че са работили нормално въпреки че някои не почиват и един ден с месеци Използва се че хората нямат работа и избор

57

революция трябва

преди 10 години

Революция трябва!!!

56

BG

преди 10 години

Уважаеми сънародници, вижте по-горе кой ни управлява-влаха Миков, еничарина Бисеров, турчина Местан, украинеца СърГей, национал социалиста Сидер ага. Нима можем да очакваме от тези псевдо патриоти да милеят за България и за този онеправдан народ. Тяхното верую е едно-фабрикувай компромати, противопоставяй народа и тогава можеш безпрепятствено да крадеш. Ето в това те са "експерти" и такова "експертно" правителство съставиха. Част от хората са зомбирани и те не могат да мислят. Бог да ни пази!!

55

vesko02

преди 10 години

Най много гласове събра ГЕРБ.Кой им нареди да освободят пътя да се упражнявате пак на гърба на народа.Въпроса ми естествено е реторичен.Незнам само с последните си действия дали се мъчите да абдикирате от проблемите или просто толкова си можете.

54

vals'odar

преди 10 години

До teoРаботодател на депутатите от БСП в парламента са техните избиратели, така че е малко нелепо твърдението, че те не чували гласът на работодателите си, както и да се отъждествява той с гласът на протеста. За стила на управление на българските политици основна вина има стила на мислене и поведение на българските им избиратели, просто едните са представителна извадка на другите, нищо повече, нищо по-малко.

53

Анонимен

преди 10 години

Вие не разбрахте ли, че се върна 09.09.1944г.?

52

Анонимен

преди 10 години

Хахаха! Свиквало се.... :))) Е, да де, те са свикнали да им го натаковат от дпс, при това редовно, та с някъф си мирен протест ли няма да свикнат... Кво толкова.

51

Killuminati

преди 10 години

Тоя Бисеров ми е най-*** парче дето съм чувал някога; направо като почне да ги ръси едни безумици ми иде да се гръмна! Абе пълен ужас, к'во да ви говоря!

50

Анонимен

преди 10 години

pernik1/%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D0%B2-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BB.html

49

teo

преди 10 години

Жалко за България ЩОМ МИКОВ И ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЧУВАТ ПРОТЕСТИТЕ НА СВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ!!! ВСЕ ПО-ЯСНО СТАВА, ЧЕ НАШАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА Е КОРУМПИРАНА И Е ПОЛУЧИЛА ТРАЕН ЧЕРВЕН ЦВЯТ ОТ БСП-БКП-ДПС!!! ЗА КАКВО ПРАВОСЪДИЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ В БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е КОРУМПИРАНА ДО КОСТИТЕ СИ !?!?ЖАЛКО И ЗА КОРУМПИРАНИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА КУКЛАТА-ПРЕМИЕР, РАЯТА СЕ СЪБУДИ И ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА!!

48

Natural Dialectics

преди 10 години

Той е пиян нищо не му прави впечатление.

47

е да

преди 10 години

Ще свиква, къде ще ходи? Той няма алтернативи. Освен партиец друго работил ли е? По-добре кръгла нула в парламента, отколкото кръгла нула навън, в парламента поне плащат и има евтини кюфтета, нали така Миков?

46

Анонимен

преди 10 години

На снимката виждам един предател гузен до мозъка на костите си предател и един северозападнал пустиняк, който освен евтин алкохол и изтрезняване в Дунава не знае. Тоя като говорител на парламента в страна членка на ЕС е НАИ ГОЛЯМАТА ИЗДЪНКА и перверзия, но от такива генетично задръстени като червените друго неможе и да очакваш. Малки главички с малки мечтички, малко можещи и малко мислещи.

45

Атакист

преди 10 години

Много циничен мазник е Миков. Признавам го..."Свиква се". Хаххахаа как се гаври.

44

петър

преди 10 години

Трябва да си прекалено брутален и нагъл , за да свикваш с всеобщото неодобрение на народа и да стоиш и управляваш.От една страна се представят за " предсавители на народа" , а от друга въобще ние ги интересува мнението на този народ.Далаверата е важна. Стоят си , назначават си на всички нива хора и се правят на свещенни кравички.Бива , бива , ама чак толкова е прекалено.

43

Анонимен

преди 10 години

човекът и свинята свикват с всичко- те и заради това са толкова анатомично близки

42

Стефан Сарандев

преди 10 години

Къде бяхте, когато ние отидохме пред урните и гласувахме? Щом не сте гласували нямате право да протестирате! Марш от улиците и площадите!Ако снощи бяхте гледали този *** ББ при Д.Цонев и Ризова щяхте да паднете от смях през сълзи. Та той не знаел, че лявата му ръка управлява Партията Му и Държавата Му зад него.Ама нали има широк гръб тя се е криела зад него и управлявала, а той нещастния херувим и вярвал. Пу, ***! така да предаде вожда си. Язък за единия милиард за МВР. стоте мили

41

foreigner

преди 10 години

Миков е пълен ***!!!

40

1944

преди 10 години

Не знам какво чакаме та не ги изметем от парламента......свиквало се.....това означава, че демократичните инструменти за показване на това, че не желаем това управление не вършат никаква работа.......напред тогава.....аз бих тръгнал, защото не виждам друг път.

39

Кочо

преди 10 години

Скоро ще развалят седенката...