22

Анонимен

преди 10 години

21 българки ,ама от *** произход.Това е истината.

21

Анонимен

преди 10 години

и са били бити,ами да това са нормалните взаимоотношения между ***.В махалата се бият постоянно.

20

Анонимен

преди 10 години

Това са ***,които са излъгали доста в показанията си.Още когато са пътували за Австрия са знаели за какво отиват.Трето запознанства с цел брак никога не протичат така-да те води посредник в друга държава.Е,много лъжи станаха сигурно е ,че са ***.Преди месец в автобуса,в който пътувах за Виена имаше 2 *** и 2 ***.В деня на пристигането след няколко часа във Виена същите просеха с пластмасови чашки от кафе на централни светофари в града.Не се учудвам ,ако вечерта *** пр.

19

анонимен

преди 10 години

За това трябва да се легализира проституцията - няма да има сутеньори които да злоупотребяват, ще е по желание, ще плащат данъци на държавата, контрол за чистоплътност.Сега в България е забранена за да може определени хора да печелят вместо държавата.Колкото по малко мутри има, толкова по малко ще са жриците

18

МОЦАРТ

преди 10 години

Предходния Рудолф Хес по-добре да понаучи правописа!Айде,тука както и да е,става!Обаче още ме държи това как по Нюз 7 бяха написали че Владимир Писанчев бил станал "шев" на ДАНС!Пита се кой е кройката?

17

Рудолф Хес

преди 10 години

Във австрия, не случайно всичкото е ***. Немците са на север, където на *** им е студено и вали.

16

Korea

преди 10 години

Te i tuk zatova darzhat naroda beden za da ima momi4eta za sex. Eh, socializam socializam, te togava i za edna ve4erq na tenekiite davaha . . . Sega malko im se digna cenata i 4ovek trqbva i pari da dava.

15

Анонимен

преди 10 години

Изгонили са ги от Австрия, защото са ***. *** трябва да си стоят в България, а само българките да ходят в Австрия. Тогава никого няма да изгонят.

14

z

преди 10 години

За сводниците - кастрация или разстрел (публичен); или и двете, но последователно. За доброволно проституиращите - затвор. За насилствено караните да продават тялото си - социални програми. Шока и травмите няма как да се премахнат, но все има варианти за помощ.

13

Анонимен

преди 10 години

Bedni ni majete - evtini ni jenite

12

BG Жрец

преди 10 години

Това на снимката крака на жрица ли са? Много съм се чудил откъде идва названието "жрица". Дали е женски род на жрец или е звука който се чува от работния орган на тези момичета по време на работа?

11

.

преди 10 години

"БГЖРИЦИТЕ" са всъщност жертви на трафик на хора ... за какви се мислите бе *** !?

10

aa

преди 10 години

В Австрия проституцията е законна, сводничеството не е. Но този "бизнес" изхранва хиляди семейства в Бг. А повечето жени в бранша толкова бой са яли, къде от сводници къде от клиенти, че веднага се лепват за първия по-малко бабаит и той и без да ги тормози физически те пак му отчитат оборот. От благодарност един вид... абеее от тоя живот ценностните им системи съвсем са се сбъркали...

9

do 7

преди 10 години

Амюи кажи го на майка си , сестра си или дъщеря си и то с побой и насилие.. ***

8

дебел депутат

преди 10 години

полицайте дето дръзнали да нарушат спокойствието но тия невиннни хорица незабавно дисциплинарно да се уволнят.

7

Митко

преди 10 години

Съчуствие към жените. Да им бъде потърсена друга работа.

6

Анонимен

преди 10 години

*** и сводниците и момите!

5

Анонимен

преди 10 години

Каква свобода бе!? Те повечето работят доброволно така че са им взели хляба

4

mecho ,debelia

преди 10 години

stava vapros za pari,kinti,mangizi.

3

tt

преди 10 години

A da vi kaza pod sekret,4e vsi4ki sa tyrkini s mnogo topli p...i.