22

Каназирев

преди 10 години

Другаря Писанчев е една *** далеч от професионализма! В ДАНС има къде, къде по кадърни от него служители в това число и Директори на дирекции от него! Другаря Писанчев никога не е вършил оперативна работа, а през последните 4 години или по скоро от 2008г., в качеството му на Директор на Вътрешна сигурност в ДАНС, лично е работил срещу колеги и е разчиствал сметки! С две думи *** до дъното на костите си! С този си избор Орешарски и това НС заклеймиха, че работят срещу България!!!

21

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Писанчев , мън , мън...:)Какво става с доклада на ДФК - за стотиците милиони за АЕЦ- а ????Писанчев, на първо място са ГОЛЕМИТЕ мафиоти - след това всичко друго..Писанчев , ИМА ли *** в България ?? Как мислиш ?? :))))))А има ли и златев и ЛУК- някъде ТАМ , на българския бряг - БЕЗ контрол от нашата държава ???А на Камчия, почивния дом за КГБ агенти - ЗАЩО плажът е САМО за тях ???Писанчев , колко руски агенти пребивават в България ?? Може да почнеш с Р.Овч. ,и гейчето, и Южния поток , и АЕЦ- а...)ПОНЕ ЕДИН , спомени , бе ....НИТО ЕДИН ли няма ??? :))С руски паспорт:))!!???Или

20

Анонимен

преди 10 години

До Сотирhomodrujinkata si ti i tvoite averi Sote

19

Анонимен

преди 10 години

До Анонименstoinosten, uchili sme zaedno ot 3 do 11 klas

18

aaaaai

преди 10 години

Шшшшшшшшшшш къв недялков, кви 5 лева бре. Цар киро да си вземе!!!!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Какъв е този мяукащ човек за шеф на нац сигурност?!

16

999

преди 10 години

Напред с БСП към светли бъднини.

15

az

преди 10 години

До Kaleko AlekoОрешарски да спре да дава акъл - видяхме го колко го има! Половината близо назначения спорни! Да не говорим, че някои са си безспорно неприемливи. Дано Писанчев не си избира замесниците както Орешарски ги избира.

14

нааблюдаван

преди 10 години

Когото и да бяха назначили все някой ще е недоволен и ще плюе. След около месец ще видим дали ще се осъществи борбата срещу орг. престъпна група- И.Ф. Б.Б. Цв. Цв. и пр. ;)

13

!?)Мазния

преди 10 години

Като четем простотиите които пишете и се уверявам че българия я тресе яко простотията чао от плажа в слънчев бряг

12

Богдан

преди 10 години

Човек на Алексей Петров оглави Държавната агенция Национална сигурност.Станалият известен с разработката Галерия Владимир Писанчев е реабилитиран подслушвачи се връща на бял кон в ДАНС

11

Сотир

преди 10 години

значи тази хомо-дружина ще бори икономическата криза с ДАНС :)

10

ужас

преди 10 години

писанчо-писанчев мацката-котака на дуган-пеевски,пореднато скандално поръчково назначение на куклата орешко,докога с тоя *** катарзис бе серГейчо.Кога най сетне това баш Гей_правителство ще си подаде ОСТАВКАТА Поради вупиюща некадърност да управлява държавата....

9

Kaleko Aleko

преди 10 години

Премиерът Пламен Орешарски посъветва новоизбраният шеф на ДАНС да си вземе за заместник Недялко Недялков другият кандидат за шеф на родното ФБР.Ако бяха избрали Недялков, щяха да му препоръчат Писанчев за заместник. Тия са хипернаглеци.

8

СВЕТОВНИЯ ОТЗВУК :

преди 10 години

"Дойче веле": Правителството на Орешарски върши държавна измяна

7

Peshonizer

преди 10 години

Идеално. Сега остава само да измете герберунгелската *** от всички хранилки, на които са се намърдали. Гладна смърт за герберунгелите!

6

DeadZeppelin

преди 10 години

ОСТАВКА ДО ДУПКА ! НЕ НА КОМУНИЗМА И МАЛОУМЩИНАТА!

5

да живей БКП_БСП

преди 10 години

Радио Свободна Европа6Радио Свободна Европапреди 3 часа Неуместен коментарНа партийно събрание в Народното събрание депутатите от БКП/БСП и ДПС избраха Писанчев за председател на ДАНС с 104 гласа което е незаконно тъй като са гласували под 50% от общия брой 240 депутати в Народното събрание.Новия котак писанчо-писанчев на мутрата дуган-пеевски поредното скандално незаконно назначение на куклата орешко,какво да се прави след като са катарзис другарете...

4

Анонимен

преди 10 години

Разберете че тези с мирните протести няма да се съобразят и вече възраждат държавна сигурност. Който е непослушен ще играят чуковете.

3

typipros1

преди 10 години

А на бат Сали ко ши праитиили ши пумага на Сидевов ага