23

васил

преди 10 години

Абе г-жо Кунева да не би вие да прилагахте демократични принципи при подреждането на вашите листи в предизборната кампания???Именно и заради това загубихте , защото се опитахте да налагате ваши хора!сега за какво ревете - ближете си раните и млъквайте- никой не ви иска не разбрахте ли???

22

Фидосова

преди 10 години

Твоя проект е направен само да *** пари по избори от държавата. Нямаш шанс. Видяхме те колко пари струваш - мисията ти в ЕС беше само за лични облаги. Не си по- различна от тези срещу които говориш. Я се огледай и ако имаш малко съвест се спри...

21

Анонимен

преди 10 години

Кунева, не използвай изразите на Костов. Изгонихте го според вас от политиката, сега ще му ползвате изразите. сори.

20

Циана

преди 10 години

Хората не й вярват защото я свързват с НДСВ и са прави ,просто всички загинали партии възкръсват като феникси около изборите ,тя направи каквото можа ,но хората не гласуват за нея ,никой не й е виновен ,че не влезе!Аз също не гласувах за нейната неясна партия !

19

Тихомир Томов

преди 10 години

Вакло писанче с червено герданче / знаменце / , алчните му очички светят като звездички / петолъчки / - детска болшевишка песничка .

18

Анонимен

преди 10 години

До руданстига плю срещу всеки различен от БСП+ДПС+ГЕРБ, излагаш се вече

17

рудан

преди 10 години

Само да напомня: Баща и Щельо(я)н Кунев е агента на ДС--Калин Орелът.Човека чистосърдечно си го призна.Доп. материял, книгите на д-р Павел Бъчваров.Какво може да се очаква от такова недоразумение като нея? Просто поредният дебелокож тЪпегьоз.Само си представете демокрацията изградена от такива личности. И в Евр.Съюз ги приемат с отворени обятия и ги лансират,обгрижват. И там демокрацията им е като нашата-фалшива щом се сдушват ,като крастави магарета през девет байра.

16

отегчен

преди 10 години

млъкни, мааа...Сал парите трошиш на хората, дето мислят, че нещо ще излезе от твоя политически проект....

15

Анонимен

преди 10 години

Стига простотии *** какооо! Шефа на ЦРУ сякаш се избира след среща с неправителствени организации.То и онея франсета дето посреднощ кацнаха у плевенските ниви и те не можаха даговорят и обсъждат осирането си с НПО.А френският посланник си ги прибра. Ауу какъв тиранин и недемократичен тип.

14

к-2

преди 10 години

До Анонимен Абе търтел!!! Герб не били стока !Що се правиш на *** ? Сякаш Тиквата , Росен пашата, Митьо Каратиста и други видни гербаджии не са СИК- аджии, мафиоти, олигарси и накрая се изпокараха.Мно.го държиш да се правиш на ,, и вии сте прости,,както ви определи Тиквата. Е другите не са прости като теб.Аман от кретенщина.....

13

il_cho

преди 10 години

Как пък веднъж не взе това недоразумение кунева да хареса нещо, ама ей така за разнообразие?

12

velijana

преди 10 години

Пръмова като пенкилер-от всичко разбира,изказва се компетентно по всички въпроси.На мен някак си денят не ми е пълен,когато не чуя някое нейно съждение.

11

Анонимен

преди 10 години

Captain Obvious-Kuneva

10

Анонимен

преди 10 години

А тая фасадна *** ,кога ще спре да се изхожда по въпросите ????

9

Анонимен

преди 10 години

Писанчев е писаното яйце на алексей петров.

8

Анонимен

преди 10 години

Пръмова ти и костов имате голяма заслуга сега да ни управлява мафията. И герб не бяха стока ама тези са опасни за обществото.

7

Анонимен

преди 10 години

Не е никаква демокрация а възраждане на миналото на свекъра ти. Хората ще ги пребиват с чукове само ако някой пише срещу тях. А може и в свинарниците на Гергов да ги дават.

6

Баръмов

преди 10 години

Ало кривоустата,той Писанчев е преизбрана номенклатура от ДС като ***!

5

иво

преди 10 години

Нищо особено.Скука.

4

Мижо Жамара

преди 10 години

Лапах на Бад Салито и Бад Местан ..Хуц Хуц