188

Анонимен

преди 10 години

awe diktatori kokala e sladik zashto vie strah ot izbori

187

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До Анонимният:))))))))) ЗАбравили кой и как ограби държавата.Кой и как я разпродаде за жълти стотинки.Как прибираха и кой комисионни и заробиха народа да плаща до 10 коляно.КЪСА е ПАМЕТА ВИ:))))))).И Защо до сега няма един от БСП,ДПС,НДСВ,СДС и А така :))))) в затвора или осъден.А само компромати срещу ГЕРБ ЗАЩОТО ги настъпиха и сега си отмъщават вкупом:)))))) И само компромати спретват

186

МРАВКА

преди 10 години

МНОГО ПЪТИ ПИСАХ И ПАК ГО ПИША. ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,МАГИСТРАТИ,ВИЗШИ ЧИНОВНИЦИ И ДОСТА ПОЛИЦАИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ. 23 Г.САМО КРАЖБИ ИДАЛАВЕРИ ЗА СМЕТКА НА МАТРЯЛА. ПРОУМЕЙТЕ Я ТАЗИ ИСТИНА МАКАР НА НЯКОИ ДА НЕ МУ ХАРЕСВА.ИСТИНАТА МОЖЕ ДА Е САМО ЕДНА И ТОВА Е ТЯ.

185

5f5

преди 10 години

До B_GeorgievaДруги ще се върнат в парламента и ще стъпчат Червените *** и сие.....

184

Т. Какес

преди 10 години

Сидеров е герой! вие сте Рая.

183

5f5

преди 10 години

А МАЗНЮ......

182

5f5

преди 10 години

А МАЗНЮ......

181

Тухес Какес

преди 10 години

Това е началото ! Колко още ни предстои да научим за герберастките престъпления...

180

Лала

преди 10 години

Аз пък имам компромати за Болен Сидеров но незнам къде да ги публикувам. Имам и снимки как взема паричен подкуп. Тои ще се разследва ли или някои друг ще го направи.

179

megi 55

преди 10 години

Местане,не се прави на толкова оригинален! *** си като гъба! Винаги използваш чуждици,които първо не можеш да изговориш и второ не им знаеш значението .

178

JanaDArk

преди 10 години

Как не се засрамиха тези от ГЕРБ и лидерът им БОЙКО?Колко явни неща излязоха за тях първо случаят със записите , СРС -та, сега тефтери с инициали и мръсни поръчки ?Колко още ще ги търпим тези нагли хора, не знам хора ли са?Волен им изкара едни документи за явните далавери и заграбване на пари!Много лошото в случая е, че занапред на колко още неща ще сме свидетели ...........Да не се връщат в парламента изобщо не ги искаме разделени отделени лица от тази партия без тия! Ново сдружение със старите олигарси в дясно, айде стига !

177

Анонимен

преди 10 години

Спомням си един ням филм с Чарли Чаплин. Неговият герой беше попаднал на боксов ринг и се криеше зад гърба на рефера от ударите на доста по-едрия си и мощен противник. Така ми изглежда сега Росен Плевнелиев, моралният стожер на нацията, скрил се от неприлично любопитни въпроси зад мощния гръб на Искра Фидосова. За разлика от филма обаче Фидосова вече не е рефер, а е част от публиката, след като намери път за достойно оттегляне. Нещо, което явно не е по силите на върховния ни главнокомандуващ.

176

Справки_13

преди 10 години

Местанчооооо, умният си записва, а глупавият се напъва да помни! Затова нямаш тефтерче :)

175

Анонимен

преди 10 години

Едва ли ГЕРБ са открили топлата вода.Топлата вода е открита отдавна и всички я ползват

174

Революционер

преди 10 години

Доган създаде ДПС, а ДПС създаде "Атака", или още ДПС="Атака". Защитаваш ли "Атака" значи защитаваш и ДПС, защото двете партии са еднакви по действия, но различни по имена.

173

Анонимен

преди 10 години

Като се има в предвид кражбите на Доган и Местан , купуване на гласове и вкарване в парламента на далавераджии от Дпс като бате Сали и двамата които са по съд в момента за престъпления, господ знае какъв тефтер крие във вкъщи нашия Местан и вече милионер от Цанков камък жалкият Доган....

172

Лала

преди 10 години

Местан, а къде е твоя тефтер или ти помниш всичко на ум?!

171

Ok!

преди 10 години

До АнонимниятМай забравиха, как 4 години едни хора се подиграваха с цялото население. Забравиха и сега скандират и пак си искат диктатурата на тиквата. После пак ще реват, че няма работа, че детските и пенсиите не мърдат, че цари разруха. Но това ще е после. Сега са забравили. Българина има много къса памет и затова повтаря непрекъснато едни и същи грешки. Затова се въртим в кръг.

170

hehee

преди 10 години

боже,какви хора ни управляват!!!!! толкова много *** ли има в страната ни,че тези са на власт?този слабоумник сайдеров ще влезе в историята,като НАЙ големия предател в цялата история на България.

169

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените независими депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат