33

Аз и ти

преди 10 години

А след Цветанов да напуснат и другите герберасти.

32

Аз

преди 10 години

Всички вие, които се пишете комунисти, антикомунисти и гербери си задайте само едно просто въпросче: ами ако тефтерчето е истинско? Тогава? ГЕРБ или БСП? Май нямате право на избор. Те точно това ви потготвят. Да се самоунищожите със спорове кой е по-стойностен - ББ или Станишев. Хора запомнете. Единият е от белите якички на БКП, а другия е от милиционерсото крило на БКП. Какъв ББ, какъв Станишев, какви 5 лева. Не падайте до безумно ниското им ниво, не се оставяйте да ви манипулират.

31

Отговор на въпрос29

преди 10 години

Каквото трябва да се направи с плоските мозъци, трябва да се понагънат малко. Но за това трябва акъл. Горкия човек.

30

+-+-+-+-

преди 10 години

Каквото и да приказваш, петното да си бил депутат в тази партия остава доживот!

29

Богдан

преди 10 години

Парламент само от комунисти,турци,*** и еничари - радвайте му се!

28

BGSTUPID

преди 10 години

Емооо, назмантия дарта, *** гадна! Га йаде кюфтаците не рева, а ! Га вартеше далавери с цигари, имоти и ловни стопанства мълчеше. Сега стана много голем, чак си се взел толкова на сериозно , че ша та напраим президент. *** си беше и *** ша си умреш....... Господ бави, ама не забравя

27

Мишо

преди 10 години

Хората ненавиждат предателите,Емиле.Скрий се някъде и не се показвай-СЮНДЮК.

26

Въпрос

преди 10 години

Какво ще правим сега широкоекранните си телевизори?Ние ги купихме за да виждаме по добре ИФ на екрана,защото другите не я побираха.Горката жена!!!

25

КАКА

преди 10 години

ДО 21ДЪРЖИ ГО ОТ САМОТО НАЧАЛО-С МИНАЛОТО МУ,СЪС СРС-ТА И ТЕФТЕРЧЕТА . ЦЦ И ИФ СА "МОЗЪЦИТЕ" НА ПАРТИЯ ГЕРБ, А ББ Е "ЛИЦЕТО-ТАРАН"

24

КАКА

преди 10 години

....И ОЩЕ СКЕЛЕТИ ЩЕ ИЗПАДАТ ОТ ДРЕШНИКА НА ГЕРБ....А НАКРАЯ И САМИЯ ДРЕШНИК ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!ГЕРБ ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ КАТО ПЪРВОТО НЕОТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ СЛЕД 1989Г....В ИСТОРИЯТА

23

Анонимен

преди 10 години

Убедих се, че герберистите са зомбирани, хора без мнение , обсебени от техния вожд. толкова ли е *** българския народ? не искам да вярвам. Човека си признава , че той е писал текста в тефтерчето , хората цитирани в тефтерчето точно това им се е случвало, а забитата продължават да пишат това е компромат, било писано с другг текст и т.н.. никога няма държавата да се оправи докато има хора поддържащи доказана престъпна групировка управлявала 4 г.. Анти комунист съм , но трябва да бъдем обективни.

22

Циба

преди 10 години

Лобиста на интереси от предния парламент какво общо има с ГЕРБ ? Който и да си замине за такива като теб тази партия е затворена ! Хайде на село , циба при *** ! :))))

21

Анонимен

преди 10 години

От комунисти само атентати,компромати може да се очаква.

20

анонимен

преди 10 години

Интересно! Точно когато положението пред НС се втърди,излезе това тефтерче!Когато ГЕРБ спечели изборите излязоха подслушванията! Когато преди изборите социолозите казаха, че ГЕРБ води, излязоха костинбродските бюлетини! Когато БСП загубиха референдума за Белене, сметките за ток хвръкнаха и правителството на ГЕРБ падна! За сведение не съм фен на ГЕРБ, но има много съвпадения. И не искам това червено-турско правителство!!!

19

ник

преди 10 години

целта е герб да бъде унищожена и какъв кеф гейчо ще командва кат тошко наивен лапач на пиш-- краят ви идва ***

18

Анонимен

преди 10 години

ЦЦ няма да подаде оставка докато ББ не го помоли, както постъпи с ИФ. Ама досега нещо не е посмял да го направи....явно физкултурника го държи с нещо!

17

Dan ДОПИСВАНЕ

преди 10 години

....НИЩО, ЧЕ Е ОТ ТЯХ, И ТОЙ РЕВЕ...., ХАЙДЕ СЕГА САМИ ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ!!! Да не говорим за ЗАКОНА ВНЕСЕН И ОДОБРЕН ОТ БСП - "ВАНКО1" и т.н. и т.н. Е НЯМА КАК ДА ГИ ЗАОБИЧАМ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАГЛИ!!!

16

Ивета

преди 10 години

Да, и смс-тефтерчето от мобилния телефон на ББ ще е много интересно четиво.

15

Dan

преди 10 години

Такааа, имаше протести когато Бойко беше на власт и на вторият ден той си подаде оставката, сега тези главанаци 36-ти ден не си я подават!!! Такааа има тефтерче, с инициали и И.Ф.,и Искра Фидосова се отказва от депутатското си местенце-респективно имунитет, а когато в тефтерчето на подсъдимият Вальо Топлото бяха на Р.Овч., той отказа ли се от депутатското си място???Такааа имаше едни спонсори на Гоце за които ОЛАФ каза има доказателства-присвояват , евро фондове и БСП как реагира-НИКАК!!!Сега този Емилчо правил котрабанда с цигари, до колкото съм разбрал Цецо му спрял далаверата нищо, че е от

14

Аз

преди 10 години

Защо ли нещата ми заприличват като на тези от вица:-Кажи мъжки полов орган с три букви.- Хоризонтално или вертикално?-Вертикално-МЕК