119

advokat.kovachev

преди 10 години

До ViturStStВече никак не е смешно.

118

Пасивен

преди 10 години

До сега бях пасивен от протестите, но от утре започвам да ходя всеки ден след работа. ХОРА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ТОЗИ ДА Е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НАЛИ? КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВ ПО-ДОБРЕ! ЕЛАТЕ С НАС ПРОТЕСТА Е ЗА БЪЛГАРИЯ!

117

titoti

преди 10 години

ПОЗОР-СРАМ-НЕГОДУВАНИЕ И това доживяхме.Не знам дали някой политик чете " по погрешка " мненията на хората ?Ако случайно прочете това, да знае, че споменавам родата им до девето коляно.На всички.

116

Свобода или Смърт

преди 10 години

Утре очаквам нова порция катарзис.Нека дадем шанс на Олигарски да напълни цялото народно събрание с престъпници, *** и фесове, таман като им драснем клечката ще пламнат заедно.

115

r

преди 10 години

До MoniНе това не е грешка, а нов вид политика.На ключови постове се поставят все безценни кадри къде известни с далавери, къде с нещо друго, допринесло за "благото" на народа.голяма експертност, голямо чудо.Дано най-накрая да оправи проблемите на ромското население.Човека е започнал - с нелегалната мрежа за ток.Но нищо, нали е на наш гръб.Поредното безумие. Каква ли още ни чака?

114

Елктроинженер

преди 10 години

Колко ли трябва да си умен за да кажеш по Нова че тока в *** махала бил остатъчен продукт защото бил минал през къщите на българите и каквото не било използване и останало стигало до ромските къщи. Какво представлява тока и напрежението и т.н. се учи в прогимназията. И такъв "гений" дето слага в джоба си електроинженерите ще ни управлява и ще кове закони. Добре че ви гледам сеира от чужбина. Вие да му мислите.

113

.........

преди 10 години

До НА БУНТКАЗВАШ ДА СЕ ИЗМЕТЕМ ОТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА ДОКАТО Е ВРЕМЕ. :)

112

Moni

преди 10 години

И това ли е грешка, господин Премиер!?!?!?!?!

111

Анонимен

преди 10 години

До българинче той си чиста проба ЕКСПЕРТ.Нали БСП се имат за експертен кабинет

110

художника

преди 10 години

Те т`ва е качествен мат`рял, а не като ония по кръстовищата!!!

109

Анонимен

преди 10 години

С ТОЗИ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПОНЕ 80 МИРИЗЛИВИ *** ЩЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА.И ТЕЗИ *** ЩЕ ПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ ПО КОИТО ЩЕ ЖИВЕЕМ? БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ МАНГАЛИЯ.

108

Терминал 2

преди 10 години

Бързо към терминал 2 , че крадците превзеха държавата !

107

Анонимен

преди 10 години

този мандат депутат-другият президент!е няма такава държава цигано-туркестан-бананостан.да ни са честити новите управници с голям МОРАЛ

106

Анонимен

преди 10 години

РЕЗИЛ

105

българин

преди 10 години

бат САЛИ е тъкмо за депутат от БСП , няма да е нужно за го учат как да краде, Дори могот да ползват неговия опит,

104

топчо

преди 10 години

НАРОДЕ, НАПРЕД! ДА ГИ СМАЧКАМЕ!Вижте му очите на тоя хубостник...само ги вижте...

103

КОЙ

преди 10 години

Няма значение етноса,по-важното е ,че тоя е ПРЕСТЪПНИКПРЕСТЪПНИККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККК!*** или българин няма значение,щом си престъпник в затвора, а не парламента...

102

До 120

преди 10 години

*** може, да но честен и образован а не далавераджия на ток. До там ли стигнахме такива хора да ни управляват.

101

бай мангал

преди 10 години

ЕЕЕГАТИ И ЦИРКА Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

100

Анонимен

преди 10 години

Господи слез и си прибери вересиите!!! Не е истина, просто не може да е истина. Ако такива хора ще са в НС то значи вече нищо не ни остава, вече нищо не може да се направи или те или ние! В противен случай ще трябва и ние да напуснем страната!