38

Анонимен

преди 10 години

А бе,къде е Батко?!Батко-ББ от тефтеро!Батко с големата вилица!Да не е на гости !!Некъде при ИзбеГалевите!А?

37

Анонимен

преди 10 години

Единствения изход е възвръщане на заграбеното с фалшиви хартийки. Ако им се отнемат ресурсите и капиталите тогава нещата могат да се променят.***********************************Сьгласен сьм с теб но това означава национализация и целия запад ще изреве че се врьща комунизма в Бьлгария... Параграф 22. :wink:

36

ГЕРБ - мафия

преди 10 години

Сега вече е по-ясно как русначето до преди 2 години , спечели "честно" изборите за кмет на Варна.

35

Анонимен

преди 10 години

Когато след 1989 година комунистите раздадоха държавните предпреятия на своите хора, сега те са силните на деня, защото капиталът е техен. Кой очаквате да управлява!?? Естествено, че ще са винаги те, под каквато и да е форма - било ГЕРБ, БСП . . . Единствения изход е възвръщане на заграбеното с фалшиви хартийки. Ако им се отнемат ресурсите и капиталите тогава нещата могат да се променят.

34

koko6654

преди 10 години

До g Не думай за Костинброд. Както аз няма да стана комунист , така и Собственика на печатницата.......Мърсотията мирише на 'гербер'.

33

Анонимен

преди 10 години

Стига бе драскачи платени. не разбрахте ли, че хората от протестите искат оставка на цялата политическа класа няма БСП, нама ГЕРБ, всички са едно и ДПС и АТАКА, всички са деца на една майка, на БКП. Всички играят за себе си и своите си икономически кръгове и не им дреме за българския народ. Всички трябва да се изметат като стар ***,даже и тия дето се пишат нови и правят "нови" реформаторски блокове и те са стари муцуни на БКП.Сега ги боли, че са аут от софрата,долу партокрацията и олигарсите

32

Анонимен

преди 10 години

До gМисля, че нещата с бюлетините в Костинброд бяха коментирани от Зам. главния прокурор. Но няма кой да чуе.... Или се слуша избирателно

31

g

преди 10 години

Колко са долни тея комунисти.Какво стана с бюлетините в Костинброд? Мълчат....Защо ли?Сега вадят тефтерчета които сами са сътворили за да кажат вижте какво зло бяха Герб.Спрете да протестирате с една дума искат да ни кажат.БАТ САЛИ тефтерче утре Алексей сигурно ще извадят роман.Колкоо са доолни.

30

Journey

преди 10 години

До GERB OVERMan, не казваме, че не е така, но това не означава, че трябва да подкрепяме комунисти и мафиоти-ДПС-ари.А и, вярвай ми, комунистите също имат подобни тефтерчета. Доган също.

29

Journey

преди 10 години

Да не се заблуждават някои хора.Това, че в момента искаме оставките на комунистите и ДПС не означава, че трябва да се прощава на мутренските простотии.Включая този от снимката.

28

Az..

преди 10 години

Същото като Р.ОВЧ!!!???

27

LR120

преди 10 години

Не ви ли прилича на прасенцата от Aingry Birds, ха ха, току що го удари пилето Цацаров!

26

Чечи

преди 10 години

Тоа има Запек,...заклеам са...

25

Анонимен

преди 10 години

На комунистите винаги им трябва опитомена опозиция. Вече няма да допуснат да има друга силна партия. Ще има коалиционни правителства и смешни и объркани опозиционни партии(разцепващи се от време на време). Такива със силни лидери ще се унищожават чрез медийни атаки на секундата. Това ще бъдещето.

24

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ отлюспено отроче на БСП лъсна голите ..дници на управляващите и преди и в момента. Това е едиствената система на управление в България удари и битки за власт и нищо друго.

23

Анонимен

преди 10 години

да видим

22

художника

преди 10 години

Причината за протестите:- Докато властта тъне в разкош, народа тъне в мизерия, болести, окраден от ***, монополи и данъци.Питам политиците- Кой ще създава благата на които сте свикнали, когато едната половина от народа напуска "държавата", а другата половина е в края на житейския си път?То и едно куче, ако го оставиш гладно- и то ще избяга.

21

МладГражданин

преди 10 години

Дайте, дайте Искрата на нас, да празнуваме по Коледа ту у нас ,ту у вас! Дръж прасето, на дръвника главата и да пада!!!!!

20

европеец

преди 10 години

Вижте лицата на тези, които защитават кабинета Орешарски или Олигарски по-точно, макар че той в случая е кукла на конци, дърпани то се знае от кого... Това са някакви зомбирани възрастни хора, които с фалцет говорят глупости от трибуната... Срамота!!! НА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕЗИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО не бива да се дава НИКАКЪВ ТОЛЕРАНС!!! Трябва да бъдат изметени час по-скоро!

19

европеец

преди 10 години

Запитахте ли се, защо ни занимават с глупости и ЛИЧЕН бележник, все едно да погледнеш в личния бележник на всеки един *** от Парламента, че някои от тях са несменяеми вече 20 години, такива като Доган не ходеха на работа, а взимат депутатски заплати, НИКОЙ НЯМА право да наднича в ничий бележник, защото не се знае какво ще намери там, ДА НАДНИКНЕМ в личния бележник на хитреца Станишев, или в на задкулисния играч Доган, и всички медии дават трибуна на едни и същи лица, или по-точно ***..