7

жж

преди 10 години

До ее Вярно е че това не е Амвросий - това са "скалистите планини", защото не само в президентството има комунистически некадърници . . .

6

варненски поп

преди 10 години

Лъжа е, че сме изгонили Калинчо - пратихме го във Враца да си вземе харпун, тежководолазен костюм и бутилка въздух; защото се оказа, че само с плавници, шнорхел и маска нама гаранция за оживяване . . .

5

varna

преди 10 години

Новият варненски мутрополит да си носи шнорхел, маска и плавници - за Йорданов ден, когато ***-аджиите ще хвърлят кръста в морето а владиката ще скача да го вади защото във Варна *** ръкополага, а всички избори са проформа . . .

4

Анонимен

преди 10 години

Всички подкрепяме онова, което е справедливо, което е мирно и което е за доброто и за благоденствието на благочестивия, православен български народ.Само политиците ни подкрепят онова, което е справедливо, което е мирно и което е за доброто и за САМИТЕ ТЯХ.

3

ее

преди 10 години

Това не е Амвросий

2

Анонимен

преди 10 години

Религията трябва да се забрани. Това е нелеп начин за подвеждане на хората да чакат справедливост и нещо нереално от някой си дето уж всичко управлявал. Човек трябва да се уповава на себе си, а не на измислени божества отпреди 2-3000 години.

1

stewie

преди 10 години

Религиите са усаконени и институциализирани суеверия. Ако обществото ни наистина беше цивилизовано, отдавна да ги инкриминирало.Трябва да си наистина психически нестабилен, за да вярваш, че вселената е направена от говорящ дух с чисто човешки и прозаични характеристики - обича, мрази, убива, наставлява, опложда, възпроизвежда се..., че и на всичкото отгоре има еврейско самосъзнание.